Pyetje pergjigje te ndryshme

Mystique

Larg
Nese mendoj rastet sa here kame thene ate qe sapo po e mendoje e do e thoje,dhe ti e ti po gjithashtu sa here ke thene ato qe une isha gati ti thoja

Pse keshtu?

Aki

Paint It Black
Rastesi, ose ndoshta tema e ngjashme qe rrjedhimisht mund te sjelle prap qe dy njerez te krijojne mendimin e njejte, qe prap eshte rastesi :)

Nese nje viking ka keqtrajtuar gruan, ajo ka pasur te drejte t'ia preje gjenitalet dhe ti vare diku neper shtepi. Cmendon per kete?

Mystique

Larg
Funny-Cats-cats-29074471-500-378.jpg

E pse nuk pi?

MrCool

Oldschool
Se kam idene si mund te jete..Gjithmon kam qene fiks ose minus me kilet.

Ngjyra juaj e preferuar?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

joetisti_

Locus omnem
Rastesi, ose ndoshta tema e ngjashme qe rrjedhimisht mund te sjelle prap qe dy njerez te krijojne mendimin e njejte, qe prap eshte rastesi :)

Nese nje viking ka keqtrajtuar gruan, ajo ka pasur te drejte t'ia preje gjenitalet dhe ti vare diku neper shtepi. Cmendon per kete?
Imagjinate te madhe paske, Aki! :) Dhe nese e ke lexuar diku, eshte patjeter i rreme si info.
Ne kohen vikinge, grate, kur rriheshin NE PUBLIK deri ne tri here radhazi, kishin te drejten te kerkonin divorcin. Pra shume larg nga prerja e k*qeve qe, vetem si mendim ta kishin, do t'u behej nje "ceremoni madheshtore vdekjeje".

Kjo, ne fakt, ne krahasim me bashkekoheset e tyre, ishte nje e drejte shume e avanzuar per kohen. Te tjerat s'e kishin te drejten e divorcit.
Se kam idene si mund te jete..Gjithmon kam qene fiks ose minus me kilet.

Ngjyra juaj e preferuar?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
jeshile

ne cilen gjuhe te pelqen t'ia shprehesh dashurine vajzes/djalit qe do?

joetisti_

Locus omnem
e kam provuar vetem nje here, me kufje valore, dhe ishte teper bukur, me ze pak te ulet...

po te ishe duke degjuar muzike me kufje duke ecur, do ta kishe problem te kerceje kur nje kenge do te te pelqente jashte mase?