do duhet ta shoh nje dite ty te pelqen apo te tremb ideja?
MysteriousMan Valoris scriptorum 12 Jul 2017 #6,401 do duhet ta shoh nje dite ty te pelqen apo te tremb ideja?
Mystique Larg 12 Jul 2017 #6,405 Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Si te duket ti kesh syte mbyllur e siper kapakeve plot nusepashka...?
Poooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Si te duket ti kesh syte mbyllur e siper kapakeve plot nusepashka...?
Aki Paint It Black 12 Jul 2017 #6,408 Dikur i kisha qef, po tani ideja e cdo insekti yayks. Ta shprehim dashurine ne privat ne, apo e do ketu se eshte bere mainstream te abuzohet me temat per nevoja personale?
Dikur i kisha qef, po tani ideja e cdo insekti yayks. Ta shprehim dashurine ne privat ne, apo e do ketu se eshte bere mainstream te abuzohet me temat per nevoja personale?
Mystique Larg 12 Jul 2017 #6,409 Kur vjen puna tek dashuria , une e shpreh kudo sme ndalon asgje Ke frymezim sot per tu shprehur?
Aki Paint It Black 12 Jul 2017 #6,410 Kur te shoh ty perhere Mendon se njerezit dallijne nga virtualja ne reale?
Mystique Larg 12 Jul 2017 #6,411 Po nje pjese , se ka dhe te tjere qe jane po njesoj asnje ndryshim ne te menduar ne te shprehur ne te sjellur Ti si ndihesh ne te dyja? kane ndryshim per ty virtualja nga realiteti?
Po nje pjese , se ka dhe te tjere qe jane po njesoj asnje ndryshim ne te menduar ne te shprehur ne te sjellur Ti si ndihesh ne te dyja? kane ndryshim per ty virtualja nga realiteti?
Aki Paint It Black 12 Jul 2017 #6,412 Mendoj se jo, po varet si me perceptojne tjeret. Do gjykoje nje njeri qe urren femijet dhe nuk i do rreth vetes?
Mendoj se jo, po varet si me perceptojne tjeret. Do gjykoje nje njeri qe urren femijet dhe nuk i do rreth vetes?
Aki Paint It Black 12 Jul 2017 #6,414 Ka njerez qe nuk i duan, sic smund te duash macet apo qente, dikush si do femijet Ku do ikim ne pushim ne?
Ka njerez qe nuk i duan, sic smund te duash macet apo qente, dikush si do femijet Ku do ikim ne pushim ne?
Mystique Larg 12 Jul 2017 #6,415 Nga fundi muajit do ikim,edhe per inat do shkojme diku ku te udhetojme me anije Sa vone ndejte mbreme?
Nga fundi muajit do ikim,edhe per inat do shkojme diku ku te udhetojme me anije Sa vone ndejte mbreme?
Mystique Larg 12 Jul 2017 #6,417 Jo ,edhe kur kam pagjumesi Ti e di qe une mezi pi ilace Po mendoj te marre disa ilace bimore per gjume ne raste kur skam . Si mendon?
Jo ,edhe kur kam pagjumesi Ti e di qe une mezi pi ilace Po mendoj te marre disa ilace bimore per gjume ne raste kur skam . Si mendon?
Aki Paint It Black 12 Jul 2017 #6,418 Mendoj qe seshte keq, ste ben dem. Ta shoh une ate Four Rooms, ia vlen?
Aki Paint It Black 12 Jul 2017 #6,420 Tu harxhuan pyetjet? Edhe une te njejten mendoja ta bej. Beson ne telepati?