Pyetje pergjigje te ndryshme

joetisti_

Locus omnem
haha, e imagjinova skenen :p
po, dhe eshte bukur!!

mban rroba plazhi teper ekspozuese? (Tinker, te kane pyetur djemte, duan pergjigje :))

Passion- Al

Forumium maestatis
Besoj po!
Nga postime që poseidojne qetësi nga një femër,automatikisht duam të besojme ne meshkujt se është e bukur.
Nqs është e bukur pse jo?

Gabim ish ky konstatim ?

Artin

Papirus rex
Përfytyrimi që krijojmë për anëtarët nga shkrimet, jo gjithnjë është i saktë.
Si të duket ky forum?

Passion- Al

Forumium maestatis
Më pëlqen. :)

Nqs do jepje nje ide tënden në lidhje me ndalimin e akteve terroriste ne Evrop,cila do ish ajo ?

joetisti_

Locus omnem
pyetje e bukur! S'di... ne nje shembull te thjeshtezuar, do te jepja mbase nje shpjegim me komod: Sikur nje person i vetem te me kercenonte personalisht... Do te perdorja diplomacine, sepse e sigurt ai inatin do ta kishte me vetveten, se po te ishte se do t'ia kisha une fajin..., do t'i kerkoja falje.

sa do t'ia falje dikujt qe do te te trembte shume, per humor, me nje gjest fals terrorist?

Passion- Al

Forumium maestatis
Kritikë ,e do i sugjeroja bëmat e Nastradinit janë më efektdhënës për humor.

Nqs do ju servirej një post kyc i rëndesishëm ne bashkinë e një qyteti te Shqipërise ,ku mundësia për të abuzuar me fonde do te jepej.
Do abuzoje?

MrCool

Oldschool
Nese s'do me plaste shpretka nga frika, do ja falja por jo para se t'i hakmerrem.

A keni realizuar c'do objektiv qe i ke vene vetes deri tani?

joetisti_

Locus omnem
jo, por do te me pushonin direkt sepse do t'u prishja pune atyre qe e benin, duke mos e bere edhe une.
cfare nuk mund te bleje paraja?

joetisti_

Locus omnem
Shëndetin.
:)
Keni qënë ne kurse yoga ndonjëherë?
jo, por do te me pelqente.
Nese s'do me plaste shpretka nga frika, do ja falja por jo para se t'i hakmerrem.

A keni realizuar c'do objektiv qe i ke vene vetes deri tani?
ia ve shume te lehta; i ve obiektiv qe te bej bisede te bukur me dike, te shetis, te ha, te pi etj., dhe gjithmone i realizoj :)

mendon se mjafton jeta ne kohezgjatje per ta shprehur gjithe dashurine?

MrCool

Oldschool
Madje dhe tepron :D

Mvaret c'te sjell jeta, c'lloj lidhjeje ke dhe sa stabilitet ka aty.

Mendon se dikur njerezit ishin me te lumtur?

joetisti_

Locus omnem
Madje dhe tepron :D

Mvaret c'te sjell jeta, c'lloj lidhjeje ke dhe sa stabilitet ka aty.

Mendon se dikur njerezit ishin me te lumtur?
s'e besoj. Cdo kohe njelloj eshte. Njelloj ka rene shi dhe ka patur diell dikur, sikurse edhe tani.
S'besoj!
Kështu kanë qënë gjithmone (besoj unë).

C'muzikë dëgjoni?
te lehte.

te ktheheshe e te jetoje ne te dikurshmen, por me nje iphone funksional, mendon se do te kishe shume femra?

MrCool

Oldschool
Muzike te te gjithe zhanreve. Rock, pop, jazz, blues, metal, house, dance, r&b, hip-hop, orientale, shqipe, ballkanase.

Shkurt, degjoj muziken e bukur. :)

A meditoni shpesh?

Passion- Al

Forumium maestatis
s'e besoj. Cdo kohe njelloj eshte. Njelloj ka rene shi dhe ka patur diell dikur, sikurse edhe tani.

te lehte.

te ktheheshe e te jetoje ne te dikurshmen, por me nje iphone funksional, mendon se do te kishe shume femra?
Ndoshta po!
Muzike te te gjithe zhanreve. Rock, pop, jazz, blues, metal, house, dance, r&b, hip-hop, orientale, shqipe, ballkanase.

Shkurt, degjoj muziken e bukur. :)

A meditoni shpesh?
S'di. :)

Ke lexuar për gjëndrat pineale?

joetisti_

Locus omnem
tre po, por dy... s'e di :p
kur themi "rash ne dashuri" a ka rrezik te thyesh ndonje gjymtyre? :)

(naten te gjitheve!)