Pyetje pergjigje te ndryshme

MrCool

Oldschool
Eh, eshte nder gjuhet me te bukura per mua. E kam pas gjuhe te trete ne studime, por kane kaluar goxha vite dhe thuajse e kam harruar fare. :(

Ju pelqen Google Earth, nese po, sa kohe kaloni duke "shetitur" boten aty?

Aki

Paint It Black
Rralle, si cdo shqiptar kam kerkuar shtepine time, po njehere se lash pa shkuar ne ishullin e Pashkeve :p

Uuu mire qe ma kujtove te shkoj ne Macchu Picchu njehere :p

Cili eshte vendi qe ke me shume deshire per ta vizituar?

joetisti_

Locus omnem
sigurisht, si te gjithe edhe une, vendin me te vecante. Kur hyj ne g.earth mudohem te gjej shtepine time :p
e ke friken/sikletin se pergjohesh nga pc-ja jote? (me kamere)

• Like
Reactions: Aki

MrCool

Oldschool
Rralle, si cdo shqiptar kam kerkuar shtepine time, po njehere se lash pa shkuar ne ishullin e Pashkeve :p

Uuu mire qe ma kujtove te shkoj ne Macchu Picchu njehere :p

Cili eshte vendi qe ke me shume deshire per ta vizituar?

Mos vdeksha pa qendruar te pakten nje jave ne Saint Tropez :p

sigurisht, si te gjithe edhe une, vendin me te vecante. Kur hyj ne g.earth mudohem te gjej shtepine time :p
e ke friken/sikletin se pergjohesh nga pc-ja jote? (me kamere)

Aspak.. madje bej dhe poza qe mos me kapin "pa menje" :p

Do kishit dashur te merreni me politike?

joetisti_

Locus omnem
vetem me politike femrash. (pra, jo)
ne cilin shtet do doje te kishe mundesi te hidhje voten? (se ketu ta vjedhin :p)

MrCool

Oldschool
Ne Zvicer.. Ka lezet, ta sjellin fletvotimin me poste. :D

Keni provuar ndonjehere ndonje substance narkotike? Nese po, kur, pse dhe c'ne? :p

joetisti_

Locus omnem
pirja e hashashit eshte e fshehte! Apo... vota eshte e fshehte?! U ngaterrova! :p
Po, disa here hashash (dy ose tre). S'besoj se e provoj me :) Para ca kohesh, sepse doja te qeshja fort. Epo s'ka ndonje gje te keqe. Mjaft (mendoj une) te mos behesh vartes.

do te shkoje kastile ne Holande te provoje kek me hashash?

• Like
Reactions: Aki

MrCool

Oldschool
Ne Holande do shkoja kastile vetem per te shuajtur kurreshtjen per ato te "xhamit", hashashit i kam thene jo qe kur me beri anti-efekt, ne vend qe te qeshem po me dilte zemra nga vendi dhe bente xhiro ne pedonale. :p

Ke nostalgji per te kaluaren?

joetisti_

Locus omnem
nese me te kaluar i referohem atyre momenteve qe po mendoja tani, qe m'i solli kjo bisede, kur pikerisht kisha pire hashash, dhe mbaj mend se per nje cast u binda se do te vdisja vertet nga te qeshurat, po, kam!

(po te besojme qe njeriu s'eshte me ai qe ishte dje, ngaqe perjetimet e nje dite jane unike, dhe nuk kthehen me)
a te vjen keq per veten qe humbe dje?

Aki

Paint It Black
Jo aspak, cdo dite qe vjen te ben me te mire sec ke qene nje dite me pare.

Me thuaj nje gje qe paraqet tabu per ty!

TinkerBell

Papirus rex
Tabu, huuh sharjet do thoja :) janë tregues më të mirë të nivelit të ulët.

Ke kërcyer ndonjëherë në ndonjë organizim, shfaqje ?