Pyetje pergjigje te ndryshme

joetisti_

Locus omnem
dicka qe eshte..., pak me e hidhur se mosmarreveshja dhe pak me e embel se 'e pashpjegueshmja'...
te vjen te flesh diten ?

Eléonoré

Valoris scriptorum
«Dashnore e pakorrigjueshme» mund te me quash, Hope. Per cdo gje e gjithcka qe me eshte dhene dhe servirur nga jeta dhe per te cilat nuk u pyeta nese i doja apo jo. Per vendin ku kam lindur, per qytetin tim, per nene e ate, per moter e vella, per bije e bir, per besimin tim (ushqyer nga dy gjyshet e mia), per nder, per fisin tim, per kafshet e mia shtepiake...te gjitha i dua pa kusht sepse nuk i zgjodha. Krejt ndryshe nga njera tjetra, sentimenti qe ndjej dhe menyra e te dashurit e gjerave te siperpermendura kane nje emerues te perbashket: domosdoshmerine per t'i patur dhe dhenien e jetes per t'i mbrojtur. Jeta ime pa kete rreth nuk ka kuptim. I fundit mashkull qe kam dashur ka qene ish-bashkshorti, marrdhenia ne cdo lloj forme me te cilin skadoi ne Dhjetor 2007 e bashke me te edhe domosdoshmeria, nevoja apo deshira per t'a patur prane.

Kur ka qene hera e fundit qe ke bere dashuri?

joetisti_

Locus omnem
une i kam te gjitha, vetem me iriqat e kam pak problem. Me shpojne kur u kerkoj shoqeri. :p
sa sasi alkooli mendon se mban ?

TinkerBell

Papirus rex
Kush përmendi muaj mjalti njëherë ? :p Aty të rri mendja, tek martesa!

Jo! Sheqer jam vetë xP lol

Ke ngrënë ndonjë gjë ?

Hope

dans ton coeur
Nothing I cant..
Tiiiiiiiii se kumshija jo :p
Ti I ke fajet permend suger again :p

Sa e amel je tamarrsha xo