Nuk e mbaj mend. Cilat janë ato gjera që mendon se nuk blihen dot me para?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 8 Jul 2015 #1,401 Nuk e mbaj mend. Cilat janë ato gjera që mendon se nuk blihen dot me para?
M Mithati Forumium maestatis 9 Jul 2015 #1,404 Te dyja shume kam humbur e shume kam fituar . Qfare mendoni per shoqerine e cila eshte me ty per interes ?
Te dyja shume kam humbur e shume kam fituar . Qfare mendoni per shoqerine e cila eshte me ty per interes ?
joetisti_ Locus omnem 9 Jul 2015 #1,405 kur eshte interes demtues, mendoj se s'jane te vertete dhe duhen larguar enderron te behesh i/e pasur?
kur eshte interes demtues, mendoj se s'jane te vertete dhe duhen larguar enderron te behesh i/e pasur?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 9 Jul 2015 #1,407 Shumë pak. A jeni paragjykuar ndonjehere sepse jeni shqiptare?Përshembull atje ku jetoni , në nje ambjent me të huaj.
Shumë pak. A jeni paragjykuar ndonjehere sepse jeni shqiptare?Përshembull atje ku jetoni , në nje ambjent me të huaj.
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 9 Jul 2015 #1,409 Jam krenare për prinderit , familjen time. A ke protestuar ndonjëhere?
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 9 Jul 2015 #1,411 Uh , lartësite. Sa rendësi mendos se ka ekonomia në një lidhje?Apo në martese?
joetisti_ Locus omnem 9 Jul 2015 #1,415 ben si ke. Po pate, vepron ndryshe nga kur s'ke. Por s'ka fare ndikim ne mbarevajtje. thua 'me fal' ?
ben si ke. Po pate, vepron ndryshe nga kur s'ke. Por s'ka fare ndikim ne mbarevajtje. thua 'me fal' ?
Dreamer Under the Dome 9 Jul 2015 #1,416 E them! Kur ngrihesh ne mengjes dhe hap dritaren merr fryme thelle e shikon diellin cfare mendon ?
Mirabel Locus omnem 9 Jul 2015 #1,418 mani??? fobi deshe me thone? jemi bo si google translate me gjet sinonimet lol e kam ca fobi kush eshte fobia jote me e madhe?
mani??? fobi deshe me thone? jemi bo si google translate me gjet sinonimet lol e kam ca fobi kush eshte fobia jote me e madhe?
joetisti_ Locus omnem 9 Jul 2015 #1,419 Jo jo, desha te them 'mani' ashtu sic e kam thene. Nuk jane sinonime jane antonime. peshkaqeni i madh i bardhe. e pi rakine?
Jo jo, desha te them 'mani' ashtu sic e kam thene. Nuk jane sinonime jane antonime. peshkaqeni i madh i bardhe. e pi rakine?