Pyetje pergjigje te ndryshme

joetisti_

Locus omnem
e kisha per ne Turqi, por e anulova. Do te sajoj dicka ketu brenda per brenda.

Ti?

Te ishe vetem ne Europe per pushime, do ta pranoje shoqerine e nje djali qe do ta takoje rastesisht dhe do te pelqente?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Në bregdetin shqiptar do ti kaloj pushimet.
Zakonisht për pushime , preferoj të qendroj e vetme , vetëm në këtë mënyre i largohem rutines se përditshme dhe gjej kthejlltësine por nëse do mund të ishte dikush që ndajme sëbashku një komunikim të dhe produktiv do me pëlqente.

Po ti? Ke bëre ndonjëhere pushime të tilla , me njerez rastesor , të tipit aventure verore?

joetisti_

Locus omnem
Në bregdetin shqiptar do ti kaloj pushimet.
Zakonisht për pushime , preferoj të qendroj e vetme , vetëm në këtë mënyre i largohem rutines se përditshme dhe gjej kthejlltësine por nëse do mund të ishte dikush që ndajme sëbashku një komunikim të dhe produktiv do me pëlqente.

Po ti? Ke bëre ndonjëhere pushime të tilla , me njerez rastesor , të tipit aventure verore?
Jo saktesisht, prandaj ta bera pyetje sepse eshte gje e bukur. Por deri diku e kam shijuar perafersisht.
Bregdeti shqiptar, cili ne vecanti?

di not mire?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Paksa e mërzitur , e distancuar nga bota reale.

A ke ndonjë ide , të më sugjerosh një libër për të lexuar gjatë veres?

Mithati

Forumium maestatis
Ndjehem i qliruar nga vapa e sotme sepse tek une po bie shi .

Sa eshte e kendshme per ju nese nje njeri te cilit i ke ndihmuar me heret nuk te harron ndihmen dhe kur nuk e pret eshte aty per ty ?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Ndjehem i qliruar nga vapa e sotme sepse tek une po bie shi .

Sa eshte e kendshme per ju nese nje njeri te cilit i ke ndihmuar me heret nuk te harron ndihmen dhe kur nuk e pret eshte aty per ty ?

Eshtë vlerësim. Të behet zemra mal!

shum mirë.
Si është e mundur që një vajzë kaq inteligjente dhe me siguri edhe e bukur të mos ket të dashur :)?

Eh... : ))

ndonje perkthim timin

ke dhene puthje?

Po do të ishte kënaqesi,
por si mund të gjendesh kollaj nuk na ke treguar asnjë indikacion që të mund të gjejme lehte... :)