Esmere ja verdall ,shendeti si gjithmone morim frym per mrekulli .E ti si je cben gjithcka okay !Kemi gjet dhe tem te pershtatshme per tu prsh haha .Lool rimseb where are you ???
Jeni mire me shendet ??
PD...
i ndjeg lajmet ?
loool..une mire ne pergjithsi mire,por nga ke humbur ste kame pare fare ketej nga lagjia me??Esmere ja verdall ,shendeti si gjithmone morim frym per mrekulli .E ti si je cben gjithcka okay !Kemi gjet dhe tem te pershtatshme per tu prsh haha .
Me behet qejfi qe ke qene e je mire kjo esht e rendesishme per njeriun .Une jo skam humbur por skam patur obligim trri nlagjen tende .I angazhuar me fushatat e skam pas kohe per asgje ,shoqen ku e ke sepse spo e shof fareloool..une mire ne pergjithsi mire,por nga ke humbur ste kame pare fare ketej nga lagjia me??
loool..jo ne lagjen time ore..ktej nga lagjia thashe (forum)Me behet qejfi qe ke qene e je mire kjo esht e rendesishme per njeriun .Une jo skam humbur por skam patur obligim trri nlagjen tende .I angazhuar me fushatat e skam pas kohe per asgje ,shoqen ku e ke sepse spo e shof fare