Do kisha shume deshire te isha ne bikini , tani. Ke marre ngjyre?
-Zana- e...Thjeshte 23 Jun 2015 #741 Do kisha shume deshire te isha ne bikini , tani. Ke marre ngjyre?
KrimiN'Aksion Forumium maestatis 23 Jun 2015 #742 Deshira nga mundesia ka dallim.Shpresoj te jesh sa me shpejt. ) Kam marre,kam filluar qe ne muajin prill . Do vish ne atdhe kete vit?
Deshira nga mundesia ka dallim.Shpresoj te jesh sa me shpejt. ) Kam marre,kam filluar qe ne muajin prill . Do vish ne atdhe kete vit?
A Amdis Forumium praecox 23 Jun 2015 #745 Sa here kam dashur! Cfare ben kur je vertet me nerva me te dashurin? Last edited: 23 Jun 2015
B Balahk Locus omnem 23 Jun 2015 #747 Ndodhem shume prane te qenurin vegjetarianit. Rezultatet zgjedhore,ishin brenda priteshmerive Te tua?
Ndodhem shume prane te qenurin vegjetarianit. Rezultatet zgjedhore,ishin brenda priteshmerive Te tua?
-Zana- e...Thjeshte 23 Jun 2015 #751 Ku eshte pyetja ... lol C'fare nuk te pelqen tek vetja e jote , ne pergjithesi ?
B Balahk Locus omnem 24 Jun 2015 #753 Ne cfare kuptimi zoteri? Ka shpirta qe nuk plaken kurre.. ne cilen mosh mendoni se njeriu duhet ta quaj veten te "m'plakur"?
Ne cfare kuptimi zoteri? Ka shpirta qe nuk plaken kurre.. ne cilen mosh mendoni se njeriu duhet ta quaj veten te "m'plakur"?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 24 Jun 2015 #754 o ard e para ske kuptu pytjen e dyta shif se kujt gjinije ju drejtova e treta ska tboj pleqnia
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 24 Jun 2015 #755 Lool rimseb where are you ??? Jeni mire me shendet ??
-Zana- e...Thjeshte 24 Jun 2015 #759 Shume, Por ne te njenten kohe mbaj edhe distance me to. E , Ti me cupat?