Ncuk. Cparaqet martesa per ty?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,842 Jo per mua por ne pergjithsi interes Keni qen ndonjeher te martuar
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,844 Patjeter qe po dashuria nuk do ndjehet nga te dy dihet kjo gje Sikur te kishte ndinje ligj kush tradhto denohet me vdekje, do e aprovonit
Patjeter qe po dashuria nuk do ndjehet nga te dy dihet kjo gje Sikur te kishte ndinje ligj kush tradhto denohet me vdekje, do e aprovonit
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,846 Kush e prano tradhtine askush. Kshuqe le te them qe me kan zhgenjyer dhe nuk flas vetem per nje histori dashurije dhe shoqerija vet. Keni sh shoqeri te zgjeruar
Kush e prano tradhtine askush. Kshuqe le te them qe me kan zhgenjyer dhe nuk flas vetem per nje histori dashurije dhe shoqerija vet. Keni sh shoqeri te zgjeruar
B Balahk Locus omnem 26 Jul 2017 #6,847 Mjaftueshem.. Do u martoje me nje qe do e njihje ne virtualitet?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,848 Pse jo mjafto mos tjet kafsh por me parametra njerzore, tani po martohen duke i njohur ne club Do ja jepje veshken kujt personi ne rast nevoje
Pse jo mjafto mos tjet kafsh por me parametra njerzore, tani po martohen duke i njohur ne club Do ja jepje veshken kujt personi ne rast nevoje
B Balahk Locus omnem 26 Jul 2017 #6,849 Po,familjareve te mi..te tjereve jo. Je ne ndonje forum tjeter?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,850 Dhe ket kot e kam gjetur jo veq ktu. Je martuar apo akoma beqar
B Balahk Locus omnem 26 Jul 2017 #6,851 Rehat akoma. Nuk eshte martesa nje pergjegjesi shume e madhe?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,852 Patjeter qe po kshuqe duhet te martohesh me person te ndershem, ndryshe asgje nuk do te funksionoje Kush ka qen ne varrimin e Zanes
Patjeter qe po kshuqe duhet te martohesh me person te ndershem, ndryshe asgje nuk do te funksionoje Kush ka qen ne varrimin e Zanes
B Balahk Locus omnem 26 Jul 2017 #6,853 Kush Zana? Zana forumit? Eshte me gjalle se kurre Te ka marre malli per te?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,854 Se ke idene se sa sh mka mar. Kush tka ngel fiksim nga antaret e forumit dhe me ke jeni dashuruar
B Balahk Locus omnem 26 Jul 2017 #6,855 Fiksim s'me ka mbetur asnje .. Ke njohur ndonjeren ketej me shume fytyra?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,856 Mos doje me thene me sh nick-name kam njoft por nuk esht problemi im. Keni len me barr ndonje nga antaret
Mos doje me thene me sh nick-name kam njoft por nuk esht problemi im. Keni len me barr ndonje nga antaret
B Balahk Locus omnem 26 Jul 2017 #6,857 Larg qoft se te ngjitet ndonjera qe s'ben.. Me shume fytyra,jo shume Nicke.. Me cilin ekip beni tifoz?
Larg qoft se te ngjitet ndonjera qe s'ben.. Me shume fytyra,jo shume Nicke.. Me cilin ekip beni tifoz?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,858 Kam hequr dore nga futbolli sepse nuk me dhuron me emocione. Por bayern munchen dhe real madrit kte te fundit sepse urrej barcelonen. Sporti qe praktikoni me sh
Kam hequr dore nga futbolli sepse nuk me dhuron me emocione. Por bayern munchen dhe real madrit kte te fundit sepse urrej barcelonen. Sporti qe praktikoni me sh