Jo Keni turp?
Aki Paint It Black 25 Jul 2017 #6,822 Si ndjenje po e kam, po nuk aktivizohet cdo here. Rrezikon ne jete?
Mystique Larg 25 Jul 2017 #6,826 E di e di i ngjaj shume E kam pare por pothuajse e kam harruar Cfare pershtypje ke sot per njerzit?
Aki Paint It Black 25 Jul 2017 #6,827 Qe i ka kapluar egocentrizmi po ne te njejten kohe kane frike te jene te sinqerte me veten. Ke bere ndonjehere test te IQ?
Qe i ka kapluar egocentrizmi po ne te njejten kohe kane frike te jene te sinqerte me veten. Ke bere ndonjehere test te IQ?
T TinkerBell Papirus rex 25 Jul 2017 #6,828 Po, kam bërë teste, kuize online. Më mirë mos të tregoj rezultatin Kërceni në dasma ?
Mystique Larg 26 Jul 2017 #6,831 Kshu them se jam Do vije jeten ne rrezik per te shpetuar te dikujt tjeter?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,832 Pa u menduar dy here dicka qe do ndodhi dhe instiktivisht Ne cfare mynyre kerkoni falje per mekatet qe beni
Pa u menduar dy here dicka qe do ndodhi dhe instiktivisht Ne cfare mynyre kerkoni falje per mekatet qe beni
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,834 Sa nje kasafort metalike Ziheni me fjal apo me grushta
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,836 Per armikun gjithmone ndersa per miqt hic. Si do e vrisnit burrin/gruan nqs e kapni duke ju tradhtuar
Per armikun gjithmone ndersa per miqt hic. Si do e vrisnit burrin/gruan nqs e kapni duke ju tradhtuar
Aki Paint It Black 26 Jul 2017 #6,838 Ok mos e vrit njehere. C'do i beje burrit/gruas nese e zbuloje qe te ka tradhetuar?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 26 Jul 2017 #6,839 I shqelm sumes ishalla sdo kisha kalamaj me te se do mduhej ti merja ne patronazh. Keni qef te beni dasem kur te martoheni
I shqelm sumes ishalla sdo kisha kalamaj me te se do mduhej ti merja ne patronazh. Keni qef te beni dasem kur te martoheni