Ne plazhe too... A pive kafe?
T TinkerBell Papirus rex 30 Jun 2017 #6,143 Zakonisht 3, ka raste që dhe 5-6 kur duhet të jem më e koncentruar. Gjëja që e bën këtë Forum, çik më të veçantë është ?
Zakonisht 3, ka raste që dhe 5-6 kur duhet të jem më e koncentruar. Gjëja që e bën këtë Forum, çik më të veçantë është ?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 30 Jun 2017 #6,144 Se nuk i njeh realisht personat me te cilet ndan disa fjal . Sa kohe ju duhet te pergaditeni per te dal nga shtepia ne mgjes
Se nuk i njeh realisht personat me te cilet ndan disa fjal . Sa kohe ju duhet te pergaditeni per te dal nga shtepia ne mgjes
T TinkerBell Papirus rex 30 Jun 2017 #6,145 Gjysëm ore. Gjërat që merr me vete çdo ditë, para se të dalësh, janë ?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 30 Jun 2017 #6,146 Ushqimi cigaret celsat dhe leket, telefoni dihet. Si fjetet mbreme
R Rimseb10 Valoris scriptorum 30 Jun 2017 #6,151 Dita mire pervecse e gjat dhe e lodhshme ja tani duke ngrene dark. Mduket se jeni nervoze
T TinkerBell Papirus rex 30 Jun 2017 #6,152 Jam shumë e qetë dhe e lumtur për më shumë. Pse fitove këtë përshtypje ?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 30 Jun 2017 #6,153 Instiktivisht ndjeva nje nervozizem tek ti prandaj. Ja qe instikti im qe kurr sdel huq doli sonte. Ka shume rendesi qetesia dhe lumturija te dyja bashke per ty
Instiktivisht ndjeva nje nervozizem tek ti prandaj. Ja qe instikti im qe kurr sdel huq doli sonte. Ka shume rendesi qetesia dhe lumturija te dyja bashke per ty
T TinkerBell Papirus rex 30 Jun 2017 #6,154 Sigurisht, kur je e lumtur kuptohet që je dhe e qetë. Beson shumë instiktit ?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 30 Jun 2017 #6,155 Tek ky i imi po sepse asnjeher sme ka zhgenjyer jam si pune orakuli ne disa raste e me persona tvecant behet fjal. Ti ca beson pervec se zotit
Tek ky i imi po sepse asnjeher sme ka zhgenjyer jam si pune orakuli ne disa raste e me persona tvecant behet fjal. Ti ca beson pervec se zotit
MrCool Oldschool 30 Jun 2017 #6,157 Po vazhdoi keshtu, s'do me vinte keq te jetoj dhe 200 vite tjera... Jeta me ka ofruar me shume se c'kam merituar. Po ti?
Po vazhdoi keshtu, s'do me vinte keq te jetoj dhe 200 vite tjera... Jeta me ka ofruar me shume se c'kam merituar. Po ti?
joetisti_ Locus omnem 30 Jun 2017 #6,158 po vazhdoi keshtu, do ta nderroj me jete tjeter, s'ma var asnjera cila gje te jep me shume jete ne jete?
po vazhdoi keshtu, do ta nderroj me jete tjeter, s'ma var asnjera cila gje te jep me shume jete ne jete?
joetisti_ Locus omnem 2 Jul 2017 #6,160 nuk gatova, me gatuan. Mish me turli me shalqi shoqeruar. e ndien shume apo pak qe ka rene shija e dikurshme e fruta-perimeve?
nuk gatova, me gatuan. Mish me turli me shalqi shoqeruar. e ndien shume apo pak qe ka rene shija e dikurshme e fruta-perimeve?