Nuk pi ,por njof nja dy si emra :p Sa birra mund te pish ne nje dite?
R Rimseb10 Valoris scriptorum 29 Jun 2017 #6,127 Aspak ku ka me mire tjesh duke e pritur diten e gjykimit ne varr. I vetem ne qetsine tende super he Si do kishe qejf me vdek
Aspak ku ka me mire tjesh duke e pritur diten e gjykimit ne varr. I vetem ne qetsine tende super he Si do kishe qejf me vdek
Artin Papirus rex 29 Jun 2017 #6,129 Nuk më frikëson, por është e hidhur kur mendon se një ditë do të ndodhë... Sa vjet do të doje të jetoje?
Nuk më frikëson, por është e hidhur kur mendon se një ditë do të ndodhë... Sa vjet do të doje të jetoje?
Mystique Larg 29 Jun 2017 #6,130 Aq sa te vije momenti te them ,tani mund te vdes e qete Beson ne fat?
T TinkerBell Papirus rex 29 Jun 2017 #6,131 Ka raste që po. Zakonisht nuk besoj. Mënyra më e mirë për t'u relaksuar ?
G guest17 Forumium maestatis 29 Jun 2017 #6,132 TinkerBell said: Ka raste që po. Zakonisht nuk besoj. Mënyra më e mirë për t'u relaksuar ? Click to expand... Ndoshta ndonjë shëtitje vetëm në natyrë..ti?
TinkerBell said: Ka raste që po. Zakonisht nuk besoj. Mënyra më e mirë për t'u relaksuar ? Click to expand... Ndoshta ndonjë shëtitje vetëm në natyrë..ti?
Anabell Forumium maestatis 29 Jun 2017 #6,135 te gjitha llojet nga Dolce Gabana ... eshte djersa parfum i mire ?