Ska pyll pa derra lol lol Sa here ke ra n'dashni?
Aki Paint It Black 7 Jun 2017 #5,664 mos kesh femijeve tu japesh buke ka ndjenja te cilat skane emer e as menyre per tu shpjeguar?
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #5,670 ninna nanna ninna oh, questo bimbo a chi lo do, lo daremmo al lupo nero, che lo tenga un anno intero... pse peshku qelbet nga koka?
ninna nanna ninna oh, questo bimbo a chi lo do, lo daremmo al lupo nero, che lo tenga un anno intero... pse peshku qelbet nga koka?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Jun 2017 #5,673 Deri tani me ate pune po mereshaa!!! Nuk u qetesove akoma ti??
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #5,674 dua dhe pak ti e ke ndergjegjen te qete qe s'po me le te qete?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Jun 2017 #5,675 Jo se kam ..vdes te te nxjerr cik ate anen tende te perversitetit Do akullore?
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #5,676 akullore mbase do ti moj!. Une dua dicka te bute e te nxehte... cokollate. mendon se dua shume pune une te dal ne perversitet?
akullore mbase do ti moj!. Une dua dicka te bute e te nxehte... cokollate. mendon se dua shume pune une te dal ne perversitet?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Jun 2017 #5,677 Nquc mjafton nje dredhi te dhelpres e hengri trimi TI si mendon?
joetisti_ Locus omnem 7 Jun 2017 #5,678 dhelpra dhelper mbetet. C't'i bej ketyre cakalleshave te tjera qe duan cik pune ti si e pelqen?
Lisa Moderator Anëtar i Shtabit 7 Jun 2017 #5,679 Per ca behet fjale se u trasha une vape eshte Po flasim per te njejten gje apo?