Pyetje per Mjekun Popullor.

ylli

Primus registratum
doktor kam nje pyetje per ju me ka zen lia tani e po e kaloje kete semundje kam 5 dit me pikat n fytyr dhe trup a ka naj ilac qe pikat te ikin sa me shpejt. Faleminderjt

joetisti_

Locus omnem
doktor kam nje pyetje per ju me ka zen lia tani e po e kaloje kete semundje kam 5 dit me pikat n fytyr dhe trup a ka naj ilac qe pikat te ikin sa me shpejt. Faleminderjt
Do Zoti qe pervecse te te pergjigjet, edhe te te pergjigjet sakte per ate qe ti do. Por cne doktor popullor per line, a s'duhet te flasesh me nje doktor profesionist? Te uroj sherim te shpejte !

Veg

Primus registratum
Pershendetje a mund ta kem numer te celularit apo email te doktorit me kontaktu direkt me te?

Eléonoré

Valoris scriptorum

Edhe pse per momentin te duket vetja i shpifur me ato njollat e kuqe ne fytyre, tip rubeole, kjo nuk eshte gje e keqe. Sa me i shpifur te jesh aq me teper rri brenda, ndaj edhe largon cdo mundesi qe te sulmohesh nga qeniet e ajrit. Kur qeniet e ajrit te largohen, dil edhe ti, vecse ato nuk do kene pasur mundesi qe te te vene nje vule ne shenje njohjeje.

Adea