Pse ska jete nate ne shqiperi???

alinos

Forumium maestatis
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

ishte vetem nje kundershembull, nuk ishte e verteta absolute dhe nese ty te dukem e nxehur gabohesh dhe nuk e kuptoj nga e nxorre :shrug:

ca ne pelqen mua do te ishte nje teme me vete, e thame dhe me lart...

zog

Primus registratum

pikerisht kundershembulli, shtoj pa asnje baze ose argument, mu me duket nxehje, apo gaboj.

mire po e le ketu, pa asnje meri ndaj teje, me beso.

si dhe shtoj se jeta kudo (e nates edhe me shume) eshte me e zhvilluar ne kryeqytet se sa ne province, e kjo s'ka nevoje per konstatim personal, mjafton te lexosh dy libra ose shohesh dy filma, e kupton.

me kete s'du te them qe ne province s'ka argetim, edhe ne burg njeriu do e gjej menyren te qeshe. po ketu po flisnim per "jete nate", prandaj.

alinos

Forumium maestatis

proven ta dhash lal: jeta e nates ne Philly zhvillohet ne south street, plus ne walnut street ke plot jazz bars, nuk di cfare prove tjeter deshe...

perceptimi i kryeqytetit ne USA eshte ndryshe nga vende te tjera te botes dhe DC nuk eshte kulmi i organizimit te jetes se nates...

dhe meqe ishim tek shqiperia: vetem gjuha asht autoktone gjithe tjetra asht myt nga globalizimi...

zog

Primus registratum

ti je e nxefme lule, shko futi nje dush, apo s'ka uje.

kryeqitet, shko se ta shpjegon bona, cili quhet ne amerike.

washingtoni eshte fshat mi cuc, posi ankaraja ose boni dikurshem i gjermaneve.

per mu krieqitet eshte atje ku jane dhe sallat me te famshme te operes e baletit.

alinos

Forumium maestatis

mire yll, mire se duhet te dali e jotja!
Une po shkoj per jete note ne province /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

p.s. me bere me qesh, ta dish.

bebi

Primus registratum

per mu krieqitet eshte atje ku jane dhe sallat me te famshme te operes e baletit.

shum e vertete.
psh kryeqyteti i australise, qe asht canberra, asht vendi ma kot ne australi.
kaq kot, sa s'ka jete, e qeveria ban leshime ne gjithcka vetem qe me shtu popullsine ne kryeqytet.
zog, edhe per mu ashtu asht!

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Creed:
[qb] Mire mo vlla po ti te cfare rrace majmuni hyn se nuk e mora vesh?...
Ah po me fal...Ti je nga ajo rrac MAJMUNI qe organizon jeten e nates duke zgjedhur muziken me te mire per te gjith mbremjen bashke me te gjithe majmunet e tjere qe te rrethojne.Nuk e dija qe paska dhe rraza majmuni kaq te perparuara...Sa mbrapa paska ngel rraza ime... :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O cuno ose goce (car apili je) ti thu Mire mo vlla po ti te cfare rrace majmuni hyn se nuk e mora vesh?... Shiko pra surratin tat ne pasqyre dhe, ja... e gjete. Vllazerimi nje surrat ka.

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Xandri :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
une nuk e di ka apo jo jete nate ne Shqiperi, por besoj se nga tetori do kthehem ketu me nje pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur te vish besoj se deri ather knejna do jem. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ma boj nje zile ene shife vet.
Jo per noi gjo po ktu po fliskan edhe kalamojt e Qamil gabelit. :lol: :lol:

P.s
U bo koh e gjat, ka boheni ju te grupit.
Kiss to all /pf/images/graemlins/wink.gif

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Lek keta kane sa te duash pasi rrine gjithe diten neper kafene... une them qe te ruajne ca dhe per naten, por thuaj ti keta jetojne me moton "Nota osht e huja" [/qb]
Ej nuk quhet leke ere se ata rrine tre ore me nji leng frutsh. Zor i madh, edhe mos punosh i gjen leke per aq. Ose me nji caj po e pasurojne me aroma te ndryshme si luleshtrydhe, limon e vanilje etj.etj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te pakten pijne gjera te shendetshme /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Mohican /pf/images/graemlins/wink.gif
ne ke grupi jemi akoma, ti na ke humbur :smash:
patjeter qe do te bej nje zile
para se te nisem do te te coj nje pm, sepse deri tani nuk eshte shume e sigurte...
do na besh pak qarkun e Tiranes ku behet festa me e mire apo jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif
i'm countin' on u /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

ksaj i thone simbas meje, ti qash hallin kalorsit qe i varen kamt.
mendoj se gjithkush knaqet simbas qefit t vet, kush asht ai ajo qe rrin cdo darke anej knej naten, si t jesh ne shqiperi e kudo, vec kush punon roje diskoteke /pf/images/graemlins/laugh.gif e kto s jane per nate /pf/images/graemlins/wink.gif

psh: per vedi, vjet ne tirane nje nate, e kam kalu mire... /pf/images/graemlins/smile.gif

Anana

Primus registratum

Epo une kur shkoj ne Tirane nuk kenaqem. Veren e kaluar filloi te qeshte kamarieri kur i kerkova birre. Ajo shoqja ime me theshte, Ca ben mi ca ben :wub:

Gjithe cunat verdalle me birra, kurse kto gocat me nga nji kafe te idhet....

Une u fryva me uje per vete.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Epo une kur shkoj ne Tirane nuk kenaqem. Veren e kaluar filloi te qeshte kamarieri kur i kerkova birre. Ajo shoqja ime me theshte, Ca ben mi ca ben :wub:

Gjithe cunat verdalle me birra, kurse kto gocat me nga nji kafe te idhet....

Une u fryva me uje per vete. [/qb]
vertet?!

mund te kishe kerkuar gordon ice ose smirnoff ice /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ah po, ladies drink.

Ik ore...not for me thanks.

Don't get me wrong here, I love baileys.

And I can be very lady like :devil:

alinos

Forumium maestatis

it was a joke!

si duket nuk e ke pare/degjuar reklamen e re te birra Tirana eshte plot me goca :wink: :cool:

i love smirnoff though :wub: /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Smirnoff sux.... No offense Linos :kiss: :wub:
Sikur pi caj mali te bashkuar me raki mani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol:

Mira ia the Unicorn.

Paska dal Smirnoff ne Shqiperi e? Shiko shiko, perparime keto.