Pse ska jete nate ne shqiperi???

BISOU

Primus registratum
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

SATANA:)
E TAKOVE ATE SHOQEN TIME TI NE TIRANE APO BEN JETE NATE DHE AJO????
KU JE TI ME DIL PAK TE DRITARJA /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

he he he doli te majmuni tani...
Hyn ne nje zyre shikon nje majmun me kollare, hyn ne nje fastfood shikon 2-3 majmuna me perparse, hyn ne nje klas shkolle shikon 10 majmuna te vegjel, hyn nje stadium shikon 20 majmuna qe bredhin mbas nje topi, hyn ne nje disko shikon 50 majmuna duke u hedhur lart e posht, del nga diskoja shikon 100 majmuna qe vijne verdall rrugve ne oret e mengjezit.
Ne fund na del llogaria qe te gjith jane nje tuf majmunash por asnjeri i te njejtit lloji. Ka edhe nga ata gorrillat qe ne ato ore planifikojne vjedhje ose grabitje, ka edhe nga ata bythkuqit-babuine-homoseksual qe dalin gjith naten dhe shesin trupin e tyre per 2 pare duke shkuar kunder cdo lloj ligji te natyres. Ka edhe nga ato zyrtare-shimpaze te shkolluar qe kur dalin nga diskoja i shikon per krahu me dashnoren ne vend te gruas.

Edhe ju qe e mbani veten per intelektual vini ketu dhe beni moral kur te gjith bashk bejne nje tuf te madhe muajmunash kanibale.

Jeta eshte jete, si ajo e nates dhe ajo e dites. gjithkush ka zgjedhur menyren e vet.

Personalisht jam nji nga ato qe organizoj jeten e nates duke zgjedhur muziken me te mire per te gjith mbremjen.dhe ne ato ore kur un dhe ato qe me rrethojne jemi ne kulmin e eksitimit, te tjeret bejne gjumin e ariut. Ato te tjere jane ata qe punojne gjith diten neper zyra, qe e mbajne veten per "intelektual".
Kshu qe kur flitet per jete nate flitet per majmuna te tjeter lloji por te gjith ne fund te fundit jane 6 miljard majmuna.

Kenti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mohican:
[qb] he he he doli te majmuni tani...
Hyn ne nje zyre shikon nje majmun me kollare, hyn ne nje fastfood shikon 2-3 majmuna me perparse, hyn ne nje klas shkolle shikon 10 majmuna te vegjel, hyn nje stadium shikon 20 majmuna qe bredhin mbas nje topi, hyn ne nje disko shikon 50 majmuna duke u hedhur lart e posht, del nga diskoja shikon 100 majmuna qe vijne verdall rrugve ne oret e mengjezit.
Ne fund na del llogaria qe te gjith jane nje tuf majmunash por asnjeri i te njejtit lloji. Ka edhe nga ata gorrillat qe ne ato ore planifikojne vjedhje ose grabitje, ka edhe nga ata bythkuqit-babuine-homoseksual qe dalin gjith naten dhe shesin trupin e tyre per 2 pare duke shkuar kunder cdo lloj ligji te natyres. Ka edhe nga ato zyrtare-shimpaze te shkolluar qe kur dalin nga diskoja i shikon per krahu me dashnoren ne vend te gruas.

Edhe ju qe e mbani veten per intelektual vini ketu dhe beni moral kur te gjith bashk bejne nje tuf te madhe muajmunash kanibale.

Jeta eshte jete, si ajo e nates dhe ajo e dites. gjithkush ka zgjedhur menyren e vet.

Personalisht jam nji nga ato qe organizoj jeten e nates duke zgjedhur muziken me te mire per te gjith mbremjen.dhe ne ato ore kur un dhe ato qe me rrethojne jemi ne kulmin e eksitimit, te tjeret bejne gjumin e ariut. Ato te tjere jane ata qe punojne gjith diten neper zyra, qe e mbajne veten per "intelektual".
Kshu qe kur flitet per jete nate flitet per majmuna te tjeter lloji por te gjith ne fund te fundit jane 6 miljard majmuna. [/qb]
--------------------------------------------
Mire mo vlla po ti te cfare rrace majmuni hyn se nuk e mora vesh?...
Ah po me fal...Ti je nga ajo rrac MAJMUNI qe organizon jeten e nates duke zgjedhur muziken me te mire per te gjith mbremjen bashke me te gjithe majmunet e tjere qe te rrethojne.Nuk e dija qe paska dhe rraza majmuni kaq te perparuara...Sa mbrapa paska ngel rraza ime... :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Xandri :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
une nuk e di ka apo jo jete nate ne Shqiperi, por besoj se nga tetori do kthehem ketu me nje pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ktu 2 dalin thone qe ka jete nate, 5 te tjere thone te kunderten. kshu eshte edhe ne Tirane (se ne territorin e gjithe Shqiperise nuk po flas hiç vallaj), 2 bejne qejf e te tjeret mendojne si me mbijetu te nesermen. jeta e nates do terezi ose sakrifica te medha. terezine e kane robt pa halle, sakrificen ata qe nuk duan ti mohojne qejfin vetes po edhe te marrin rrogen mujore ose te punojne ne nje fare menyre. jeta ne Tirane eshte e ndertuar e tille qe puqja nate/dite eshte e veshtire, si kudo ne nje metropol xhanem. nata mund te shijohet vertet vetem me çaste te caktuara, kur je pushim me nje fjale, dhe kte gje e kam vene re kohet e fundit kur kam shkuar ne tirane.

/pf/images/graemlins/wink.gif 2 apo 5 ,ketu flitet ne pergjithesi,nuk gjykohet njeri apo tjetri ,e tha dhe nje me lart,qe secili e zgjedh vete cila eshte me e mira /pf/images/graemlins/tongue.gif Por qe ka jete nate ,e themi ne qe jemi ketu.Sesa e frekuentoj une personalisht ,mund t'ju them se nuk kam asgje pishman :devil: dhe gjumin e bej gjume dhe trurin e kam te fresket /pf/images/graemlins/laugh.gif per neser ne pune .Weekend nuk ka per mua si disa qe e peshojne shume kete fjale,pasi gjithe ditet e javes i kam njesoj ,pak pune pak qef /pf/images/graemlins/tongue.gif
Per ta bere me konkrete temen mund te sjellim dhe foto pubesh :thumbsup: :wave:

genti

Primus registratum

Nuk i lexova te gjitha postimet deri ne fund por do pergjigjem shkurtimisht.

Kohet e fundit kam ndjekur shume debate ne lidhje me kete ceshtje dhe ne pergjithesi kishte nje mungese komunikimi midis bashkive dhe subjekteve (discotekave) dmth. ne shumicen e rretheve orari i discove eshte i kufizuar deri ne mesnate per arsye sepse muzika e larte shqeteson banoret qe jetojne aty afer dhe kjo gje eshte mese normale sepse i njejti rregull respektohet edhe ne perendim. Dhe nje disco qe i jepet leja e qendrimit deri ne oret e vona ajo disco ka nje sistem izolimi akustik qe nuk e lejon zhurmen te depertoje jashte nderteses dhe te shqetesoje familjet qe banojne aty afer.

zog

Primus registratum

moira pikes i ke rene. s'ma hate menia te ishe kaq e perkushtume, te paska prek ne seder qytetin e zemres kjo teme, me duket.

temen e deklaroj te mbyllur! /pf/images/graemlins/laugh.gif

pergjithesisht kudo, jete nate,bejne vetem nje grusht njerezish, te tjeret fjejne. se diten punojne.

sidoqofte ne tirane, ne pergjithesi, behet jete me e bukur se ne filadelfi, psh.

kisha nje shok atje, ndejti nende muj dhe çau ferren se shtyu dot. /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

ai shoku jot do ket qene i cik i paorientum se ne Philly bahet qef nga te gjitha format!
South Street te kenaq, plus gjona tjera /pf/images/graemlins/wink.gif

zog

Primus registratum

e ku e pave tina, me ato tre ditet qe ndejte atje a si?

ai shoku im, ka pa boten mare, pra eshte djale me pervoje ne keto pune.

alinos

Forumium maestatis

6 jave lali, 6 jave /pf/images/graemlins/wink.gif

tashi gjithe boten s'e kam pa, por nja dy gjera edhe i kam vizitu... une e vogel jam, kam kohe :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tironsi_NY

Primus registratum

po per 9 muaj ske mesuar ku te blesh buken akoma jo ti gjesh gjith qefet i qyteti.

alinos

Forumium maestatis

ou?
varet nga robi dhe me ke eshte i shoqeruar besoj...

zog

Primus registratum

e kujton se gjashte jave bejne me shume se 9 muj, apo te duket vetja me e qut se te tjeret.

e çfare din me bo ti?

alinos

Forumium maestatis

lali une di me cfare te argetohem dhe kur nuk kam me cfare e sajoj. /pf/images/graemlins/wink.gif

picasso

Forumium maestatis

ndoshta sepse nuk ka nate ne shqiperi,apo ndoshta eshte teper e erret nata ketaj dhe eshte e frikshme(per femrat)te dalin...

zog

Primus registratum

e pranoj po ketu s'po flisnim per ty. nuk ka pse i ngaterron gjitha temat me veten, apo jo?

si dhe te pranosh shpejt e shpejt qe per gjashte jave zbulove te gjitha te fshehtat e nje vendi (e cila e pranoj eshte aftesi, bile e jashtezakonshme), duke hedhur poshte me kete akt aftesite e nje tjetri person fare TE PANJOHUR prej teje, s'me duket urtesi.

ketu ta kisha fjalen.

prandaj te pyeta "çfare din te besh", sepse ai djali tjeter ben gjithe ato gjera te bukra, po deshe ti tregoj.

alinos

Forumium maestatis

nuk desha me hedh poshte eksperiencen e atij robit, se ai mund te beje gjera shume te bukura per te cilen Philly nuk ofron mundesi zbatimi, por edhe te thuash qe behesh derr ne nje qytet vetem sepse eksperienca e njerit ka qene e keqe, nuk m'u duk e drejte. Prandaj solla shembullin tim, jo per te shitur mend. Ishte si te thuash nje kundershembull dhe une veten e njoh me mire sesa te flas per gocen e halles.

edhe per shqiperine (meqe jemi tek tema) nese ke leke ne Tirane jeta e nates eshte shume aktive dhe mund ta fillosh heret e ta gdhish ne vende te ndryshme. Durresi po ashtu. Vendet bregdetare apo vendet e pushimit gjate veres ofrojne plot mundesi argetimi.
Tani te presesh qe te kete jete nate ne Memaliaj apo Cerrik me duket pak absurde, sepse jane vende aq te vogla sa nje investim i tille nuk do te ishte me perfitim per askend.
Shto ketu dhe mentalitetin e nje pjese te njerezve ne shqiperi, si edhe mungesen e sigurise ne shume vende te vogla e te medha, besoj eshte e kuptueshme.
Njerezit u vrane ne Fier gjate mbremjes se matures, e per cfare? Ende nuk e kam kuptuar /pf/images/graemlins/frown.gif

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Linos:
[qb] nuk desha e hedh poshte eksperiencen e atij robit, se ai mund te beje gjera shume te bukura per te cilen Philly nuk ofron mundesi zbatimi, por edhe te thuash qe behesh derr ne nje qytet vetem sepse eksperienca e njerit ka qene e keqe, nuk m'u duke e drejte. Prandaj solla shembullin tim, jo per te shitur mend. Ishte si te thuash nje kundershembull dhe une veten e njoh me mire sesa te flas per gocen e halles.
[/qb]
pikerisht ket desha edhe une te di, pse shembulli jot eshte me efikas se i nje tjetri person (per te cilin ti vazhdon e flet pa dit gje). si dhe kam pershtypjen se ti nxehesh shpejt, bile kjo s'te le ti kuptosh te tjeret sa duhet.

ps: ai shoku nuk me tha psh qe njujorku eshte qytet koti, ndersa per filin po. po ket pohove dhe ti ne lidhje me tiranen dhe saukun. a kupton se po flasim per te njejten gje, apo ti si pelqen gjonat bile as do t'ja dish po s'ishin te huaja.