Pse ska jete nate ne shqiperi???

xhoni

Primus registratum
Re: Pse ska jete nate ne shqiperi???

Fillimisht postuar nga Mohican:
[qb] Pse ska jete nate ne shqiperi???

Kush te tha ty o xhon? se mesa duket sma merr menja qe te kesh dale noi her me vone se ne oren 23. Dil iher anej ka blloku se i ke nja 7-8 PUB-e, mos te flasim per ato te periferise.. [/qb]
Pse mer llarush,pishen me ke majt ti mu???
Plasi syte dhe shife qe e kam thene qe ne fillim se nuk po flas per Tiranen ,por per qytetet e tjera si Shkodra,Fieri,Elbasani,Vlora etj.

Erison700

Forumium maestatis

Ore e di ti qe ma plase me te vertete trapin...

mir e ka Haxhi Isufi qe thot kur vijn te rretheve ne Tiran u duket se kan shku jasht shtetit. Do ta kishin nder ti veje me rujt diskot, se ne fund dalin e pastrojn rruget per gjith noten, ne fakt kan te drejte te thon qe kan bo jet note nji her qe vijn ne Tiron.

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Epo une kur shkoj ne Tirane nuk kenaqem. Veren e kaluar filloi te qeshte kamarieri kur i kerkova birre. Ajo shoqja ime me theshte, Ca ben mi ca ben :wub:

Gjithe cunat verdalle me birra, kurse kto gocat me nga nji kafe te idhet....

Une u fryva me uje per vete. [/qb]
Tashi ja ke fut kot me duket...Ose ndoshta ke qene me nai lokal te tipit Espinoza kamarier me kanatiere te bere me leshin e sqetllave.
Oooooooo...me gjithe respektin qe kam per ty goce me duket se i egzagjeron pak gjerat.S'kam degjuar ndonjehere te qeshe kamarieri ndonje femer se kerkon birre.Femrat qe dalin me mua shume here pijne birre edhe s'ka qeshur njeri ose ti thote shoqja car ben mi ca ben.
Nejse,muhabetin e peshkut ku e lame???apo mos e furim ne kete diskutim fare /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo or jo...Kur te vish ne Tirane do te te qeras une me birre ku te duash ti edhe do e shofesh qe sdo te te qeshe njeri

Anana

Primus registratum

E me nji bar andej nga bloku qe, me rruge ku ulesh e sodis bukurite e tufes.

Ne fakt ai mistrec kamarieri qeshi kur i kerkova birre te madhe. Me pyti 100 here nese isha e sigurt, trapi.

Ok, kur te vij do me qerasesh ti me birre, po mbaje grepin ne xhep se mos ngec dhe du me ardh prape une ketej nga jam:D

assassino26

Primus registratum

[qb] E me nji bar andej nga bloku qe, me rruge ku ulesh e sodis bukurite e tufes.

Ne fakt ai mistrec kamarieri qeshi kur i kerkova birre te madhe. Me pyti 100 here nese isha e sigurt, trapi.

Ok, kur te vij do me qerasesh ti me birre, po mbaje grepin ne xhep se mos ngec dhe du me ardh prape une ketej nga jam:D [/qb]
Cke ti sdo marr grep fare me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif do gjuj me dinamit :devil:

Alanis

Primus registratum

[qb] E me nji bar andej nga bloku qe, me rruge ku ulesh e sodis bukurite e tufes.

Ok, kur te vij do me qerasesh ti me birre, po mbaje grepin ne xhep se mos ngec dhe du me ardh prape une ketej nga jam:D [/qb]
Ksaj radhe nuk do besh shoping? /pf/images/graemlins/laugh.gif
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nuk ka jete note ne shqiperi se ata qe jane per jete nate ikin jashte

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Mr. Love*:
[qb]
Ksaj radhe nuk do besh shoping? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk ka jete note ne shqiperi se ata qe jane per jete nate ikin jashte [/QB]
E kesaj rradhe prit kur te vij se s'e kam ne plan per momentin. PO meqe pyete, do bej shopping kur te vij /pf/images/graemlins/laugh.gif Do vish te me japesh ndonje mendim? I offer B52 :lol:
Me thene te drejten, me frike e kam te bej jete nate ne Shqiperi :smash:

Anana

Primus registratum

[qb] [/qb][/QUOTE]Cke ti sdo marr grep fare me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif do gjuj me dinamit :devil: [/QB][/QUOTE]

E une bam ne vend do ia bej nga forca e dinamitit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

assassino26

Primus registratum

[qb] [qb] [/qb]
Cke ti sdo marr grep fare me vete /pf/images/graemlins/laugh.gif do gjuj me dinamit :devil: [/qb][/QUOTE]

E une bam ne vend do ia bej nga forca e dinamitit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/QB][/QUOTE]

Premtues sezoni i ardhshem i gjuetise...Per te mos dale nga tema...Keto gjera do i bejme naten apo diten /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

Ua turp. Diten more. Naten ne Shqiperi flihet gjume :smash:

disku

UNI

Tamam si yllkat shembullore te xhaxhi Enverit... Ore ore lulebore...
na merr mami per dore
me na ble akullore..

Anana

Primus registratum

Ashtu ashtu Njebriresh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nata eshte e huaja /pf/images/graemlins/wink.gif

khour

Forumium praecox

Mos u ankoni per jete nate se edhe ketej sipas mundesive nuk kalohet keq.Eshte pak keq per femra por fundja ne ato ore te nates nje shoqeri mes kurvave firmato nuk te del huq.

assassino26

Primus registratum

[qb] Ashtu ashtu Njebriresh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nata eshte e huaja /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Gjerat e huaja nganjehere jane me te shijshme...Ne Shqiperi ke avantazhin qe ate qe behet naten fare mire mund ta besh edhe diten keshtuqe s'ka rendesi per mua.Mjafton mendimi pozitiv /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Meqe kemi peshkatarin ketu po e lidhim me termat e tij: Grepi i te paudheve duket mo i modh noten ne shqiperi pranej evitohen konfliktet... Pershembull un noten kur ka hene te plote behem ujk..Peshkatari behet kuceder me 7 koka.. edhe tremen peshqit e grepit..
E thashe mire sasso? /pf/images/graemlins/laugh.gif

McByrek

Primus registratum

[qb] Ua turp. Diten more. Naten ne Shqiperi flihet gjume :smash: [/qb]
Me poshte eshte nje liste e disa prej lokaleve qe kane aktivitete nokturne ne Tirane, si dhe kontaktet e tyre:

Shanti caffé - oriental bar - tel.0692354214
Pub Mozart - live music - tel.234665
Rozafa Palace - live music - tel.343656
Boom Boom Room - Jazz live music - tel.243702
Amfiteatri Calvin - dance music - tel.379999
Buda Bar - orient & mix music - tel. 0682058825
Alfa Club - mix music - tel.240366
House of Arts - live music - tel 268181
Aquadrom - weekend party - tel.256257
Charl's Bistro - '60-'70-'80s music - tel. 242272
Faraon Club - jazz live - tek Shallvaret
Cowboy pub - dance music, etj