O cuno ose goce (car apili je) ti thu Mire mo vlla po ti te cfare rrace majmuni hyn se nuk e mora vesh?... Shiko pra surratin tat ne pasqyre dhe, ja... e gjete. Vllazerimi nje surrat ka.Fillimisht postuar nga Creed:
[qb] Mire mo vlla po ti te cfare rrace majmuni hyn se nuk e mora vesh?...
Ah po me fal...Ti je nga ajo rrac MAJMUNI qe organizon jeten e nates duke zgjedhur muziken me te mire per te gjith mbremjen bashke me te gjithe majmunet e tjere qe te rrethojne.Nuk e dija qe paska dhe rraza majmuni kaq te perparuara...Sa mbrapa paska ngel rraza ime... :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kur te vish besoj se deri ather knejna do jem. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] Xandri :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif
une nuk e di ka apo jo jete nate ne Shqiperi, por besoj se nga tetori do kthehem ketu me nje pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ej nuk quhet leke ere se ata rrine tre ore me nji leng frutsh. Zor i madh, edhe mos punosh i gjen leke per aq. Ose me nji caj po e pasurojne me aroma te ndryshme si luleshtrydhe, limon e vanilje etj.etj /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Lek keta kane sa te duash pasi rrine gjithe diten neper kafene... une them qe te ruajne ca dhe per naten, por thuaj ti keta jetojne me moton "Nota osht e huja" [/qb]
vertet?!Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Epo une kur shkoj ne Tirane nuk kenaqem. Veren e kaluar filloi te qeshte kamarieri kur i kerkova birre. Ajo shoqja ime me theshte, Ca ben mi ca ben![]()
Gjithe cunat verdalle me birra, kurse kto gocat me nga nji kafe te idhet....
Une u fryva me uje per vete. [/qb]