Pse femrat bejne sikur nuk duan?

milanisti2

Primus registratum
Pse femrat bejne sikur nuk duan?

Shikon nje femer. Bejn si te painteresuara, nderko kur i intereson shume.
Ngacmon nje femer. Bertasin me te madhe.
Do te besh diska me nje femer. Nuk duan.
Do te besh dashuri me nje femer. Bejne sikur nuk i intereson e nuk i kenaq. Pse?

Ruri

Primus registratum
Re: Pse femrat bejne sikur nuk duan?

se thjesht nuk ke pat fatin te njohesh femra te emancipuara dhe pa komplekse qe mendojne se duke bere indiferenten terheqin me shume por faktikisht kohet kane ndryshuar e sbejne gje tjeter vecse i largojne meshkujt...
nuk shohin te shijojne ate cka u pelqen i cmend apo terheq pooor i ndrydhin mendimet deshirat duke u sjelle si indiferente ....

Ruri

Primus registratum

cdo te thuash ebm qe ne pergjithesi keshtu jane te gjitha?

milanisti2

Primus registratum

duhet me i bere disa trajnime qe te ndryshojne sjedhje se shumica e tyre me shoqet dalin. por fajin e kan disa meshkuj qe i mesojne keq femrat.

Ruri

Primus registratum

Ble cdo te thuash, qe ato sillen keshtu sepse keshtu i trajtojne??

Ruri

Primus registratum

te dije cfare do ne radhe te pare jo te shkoje per inerci apo se duhet te duket moderne
nese eshte e bindur se i pelqen te zhduk cdo kompleks nga vetja te mos jete e ndrydhur
ti ler gjerat te rrjedhin natyrshem pa sforco
dhe te shijoje cdo cast

Ruri

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pikerishte. Femrat ne shqiperi llastohen shum nga meshkujt.

[/ QUOTE ]
ah sikur...
po jo nuk eshte keshtu se meshkujt shqiptare e permbajne sh veten dhe nuk i perkedhelin shume femrat se kane hall se u marrin kot

milanisti2

Primus registratum

Sikur!!!!????
Llastohen jashte mase se nuk i lene asgje mangut, i plotesojne cdo deshir. jo deshira nga ana emocionale sepse ato jane te nevojshme por i plotesojne cdo deshir duke mos mare parasysh konseguencat.

Ruri

Primus registratum

une po flas per anen emocionale dhe jo ate materiale per ate lloj perkedhelie e kam fjalen.

milanisti2

Primus registratum

nuk po e permend fare anen materiale se nuk mbarojm me. por po flisja se i perkedhelin jasht mase dhe i llastojne duke u bere shum qejfin dhe kjo i ben ta ken hunden perpjet.

Ruri

Primus registratum

ndersa une kami idene qe nuk u perkushtohen edhe aq pastaj ska asnje te keqe ta perkedhelesh tjetrin po dhe duhet te marresh pra duhet te jete e dyasnhme se pastaj mund te merret si dobesi dhe te perfitohet po kam idene qe kjo ndodh kur nuk ndien sh per tjetrin
se nese ndien per tjetrin duhet te jesh sh e kenaqur qe ai te perkedhel te perkushtohet dhe ti ben te njejten gje me te se je e dashuruar

milanisti2

Primus registratum

po te mos u perkushtoheshin aq shum si do te shpjegoheshe qe sa lidhen femrat, e rehatojne veten dhe nuk jane me kerkuese ndaj vetes dhe ndaj partnerit.

Ruri

Primus registratum

ndersa une them qe jane meshkujt qe e bejne kete rehatohen dhe nuk e vrasin me mendjen apo te perkushtohen dhe te vazhdojne te japin si me perpara
nejse keto gjera nuk jane te prera me thike sh here jane meshkujt she here jan femrat m,e sa duket une e ti nuk kemi per tia nxjerre fundin muhabetit

milanisti2

Primus registratum

nejse, tema e perbashket eshte se femrat duhet te ndryshojne menyren e te sjedhurit dhe te jene me te clirta.me vjen keq vetem qe ke njehur meshkuj qe nuk te kan dhen ate qe deshiroje, duke respektuar gjithmone kufijnte.

Ruri

Primus registratum

e ke gabim nuk po flas per veten po flas ne pergjithesi per meshkujt shqiptare keshtu qe mos te te vije keq aspak pasi jam sh e lumtur ne lidhjen time

Daniel H

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
cdo te thuash ebm qe ne pergjithesi keshtu jane te gjitha?

[/ QUOTE ]

Tamam kjo eshte!

ere

Primus registratum

ne fakt ne femrat jemi ca tekanjoze , kerkojme te arrijme gjithmon me shume nga ckemi..po dhe ju meshkujt jeni bere per tu vrare, ato qe u bejme ne juve sjane asgje, nga ato qe meritoni, ju do vrare po lere kete muhabet..