endritbala
Primus registratum
Re: Protestat "Nano ik"
POPUJT MERITOJNE QEVERITARET QE I QEVERISIN
POPUJT MERITOJNE QEVERITARET QE I QEVERISIN
i'm absolutely speechless!no coment on this fu*cking geezer!Fillimisht postuar nga -gene-:
[qb] spartak ngjela
thote per nanon:
...Ai duhet ta kuptonte se e vetmja mënyrë për ta përfunduar këtë mandat, pas marrëveshjes së 22 qershorit, duhet të ishte garantimi i procesit zgjedhor. Ka vetëm një mundësi për të mos kaluar në një pikë pa kthim, sepse ende nuk ka mbërritur këtu, të japë sa më shpejt dorëheqjen. Askush nuk mban më përgjegjësi dhe s’mund të dalë gardian i mllefit dhe urrejtjes popullore. I mbaron afati i të menduarit. Ora 0.01 shënon hyrjen në procesin e një pike pa kthim të të cilën unë e konceptoj për të mbetur në politikë... [/qb]
Tirana nuk ka qene 100 mije ne 1990 por 250 mije. Dhe nuk eshte aspak e vertete qe shumica ne Tirane eshte Gege. Mbas 97 ne Tirane jane dyndur shume Vlonjate, Fierake, Gjirokastrite etj etj qe erdhen ne Tirane me pare dhe te kamur. Makinat e bukura, klubet dhe bizneset ne Tirane i kontrollojne keta. Jane keta qe jetojne ne apartamentet te shtrenjta dhe pallatet shume kateshe qe sot shikon kudo neper Tirane, dhe jo ne Bathore, Kamez apo qyetet Studenti. Enver Hoxha vertet pruri cobene, tepelenas e terbaciote ne Tirane por ndryshe nga Tropojanet e Sales ai i shkolloi ata, i arsimoi ne universitete dhe shkollat me te mira dhe i emancipoi e i civilizoi ne maksimum. Djemte e cobeneve u bene profesore, doktore, inxhiniere etj etj. Tirana u kthye ne ajken e civilizimit shqiptar, me shkolla, akademi, universitete,si kurre ndonjehere. Dhe cudierisht ishin po keta njerez qe u ngriten te paret kunder atij rregjimi, dhe vete ata qe themeluan PD ishin 95% ish-komuniste, djem e vajza komunistesh apo ish te privilegjuar te Hoxhes, te tere nga Skrapari, Terbaci, Gjirokastra, Vlora, Korcare.Fillimisht postuar nga VERISSHQIPO:
[qb]
Tirana ne 45 diktature u mbush me leber e tepelenas e skraparllinj e te tjere oficere e sigurimsash por vitet 90 e gjeten me nje popullsi gati100 mije banure dhe sot Tirana ka reth 600 mije banore .[/qb]