*profesioni qe ju pelqen *

Eléonoré

Valoris scriptorum
As long as I do not call it a job I would be happy with anything. Do te doja te ushtroja nje profesion nga pasioni qe kam per ose nga deshira per te perdorur aftesite dhe njohurite e mia ne dobi te tij. Por nese nuk alternohem atehere do te bija ne depresion sepse jam nje person qe i pelqen varieteti.
 
Last edited:
Top