e kush ta qe nuk di me e perdor kompjuterin, une dua te punoj me kopjuter, o yll ,mos me keqkupto po deshe me me dhene nje dore ekstra pranohet :kiss:Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] peson ta mso ylli ty mi computerin /pf/images/graemlins/wink.gif nqs do kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
zemra po une per ndihme fola se per ta perdor e di per derisa futesh ne forum /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss: e di qe je inteligjente zakonisht nuk flas me budallaqe capisci hony /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga peson:
[qb]e kush ta qe nuk di me e perdor kompjuterin, une dua te punoj me kopjuter, o yll ,mos me keqkupto po deshe me me dhene nje dore ekstra pranohet :kiss: [/qb]Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] peson ta mso ylli ty mi computerin /pf/images/graemlins/wink.gif nqs do kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Eno kur t Bohesh Bariste m thuj Barin KUr t bohesh Kryeministre Hec ka Lokali im ...Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Bohumi cuna serioze re te dy se ashtu ju njof /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per profesion se kam vendos o bariste o kryeministre po ka kohe kur te rritem do ta vendos/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
T'njel hatri me e pas hobi ate K e modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: ?Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Thash se po flitshe per ate zanotin qe fillo me K te modhe.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jom shum efikas un LR. Nuk lej sekondën me m'hik për shalësh /pf/images/graemlins/laugh.gif . Meqë ra llafi hika sa s'kon ardh gocat me :smash: :smash:Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Ncuq, te punosh Druvar gjat dites, ne te praktikosh hobbin K. gjat notes, do te thot qe e ke diten komplet te zonme!
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Kondra, shife tani kur te vijn gocat te te rrahin mer mistrec dreqi! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]