Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

spartan00

Forumium praecox
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

Shume e ndoqa eren,dhe si perfundim me fershelleu me tallje kur u ndie e pergjuar sepse eshte e pandalur dhe e tille mbetet... /pf/images/graemlins/smile.gif

spartan00

Forumium praecox

falje,ketij komp i paskan shkare vidat :mad: /pf/images/graemlins/smile.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

i dashur ditar qe nuk mbaj! ndjej vertete keqardhje qe nuk te mbaj dot pasi ne keto dite do shenoja mbi trupin tend ndoshta dhe mbi kapakun plot pluhur gjene me te bukur qe me ka ndodhur ndonjehere ne jeten time, ndalesen finale ne stacionin e shpirtit.

spartan00

Forumium praecox

Ka gjithmone diçka me shume,mos e ekzagjero edhe ti hahaha
Te ditari im tani,do shkruja nje pritje e pergjumur dhe e qete :sleep:

S6T6N6

Forumium maestatis

i dashur ditar qe nuk mbaj... sec eshte nje tip ketu ne AF qe pret dhe qe quhet ndryshe martin peshkatari (por qe ky nuk eshte emer njeriu)

epiphany

Primus registratum

i dashur ditar...sa shume kohe pa degjuar tingullin e pianos!!!

samanta

Primus registratum

Eshte kaq e rende pesha e mungeses tende.Nuk do doja te shkruaja asnje fjale ose me mire koka thote JO,por sic ke thene dhe ti zemra dhe truri im nuk jane gjithmone ne sintoni me njera-tjetren.Ne cdo moment mundohem te mbledh ato copeza te pasqyres,por ne gjithsecilen te shoh Ty."Gjerat e bukura shkaktojne dhimbje"thenia jote e preferuar ironi e fatit qe dhe ti ishenje nder gjerat me te bukura qe akoma po me shkakton DHIMBJE.Ngushelloj veten se kete copez ditari s'do e lexosh...Doje te ishe i lire dhe ndoshta kjo me beri te vuaja se deshiroja me gjithe zemer te isha burgu yt,te te prangosja.Pyes veten nese po e shijon tani lirine tende ne udhetimet e tua te pafundme?Sa keq qe s'mundem te te urrej...S'kam arsye...Te lash te lire,enjoy
muchacho caliente

teab

Primus registratum

C'po ndodh keshtu me mua?? :shrug:
Me duhet te ndalem pak dhe te marr fryme thelle...

epiphany

Primus registratum

mbylla cdo gje ketu dhe nuk e di pse nuk iki dot.me duket sikur kam harruar dicka.sikur dicka mungon.nuk eshte me si me pare.nuk i gjej me nje kuptim.bosh,zbrazet,zymte.
ku e gjeta forcen per ta bere?ku po e gjej forcen per te mos u kthyer pas?
ishte vertete ashtu si the ti...ishte si te lindje e te vdisje, e me pas...bosh.ishte si te te kisha njohur prej nje jete.me dukej sikur isha personi qe te njihte me mire...ose mbase do kisha dashur.do kisha dashur te kisha qene qendra e botes tende.me pelqen te mendoj qe te pakten per pak kohe, isha vertete.tani me mbeten vec kujtimet...dhe rete qe do me sjellin tek ty.ne pikeza do me ndajne per te rene mbi ty.deri sa nje dite ne pafundesi te jemi e njejta pike e te njejtit shi.

S6T6N6

Forumium maestatis

i dashur ditar qe nuk mbaj... fatkeqsisht te drejtohem gjithnje ne te njejten menyre, pasi ti je dhe nuk je, pak a shume si ajo!
po te shkruaj per te te thene se sot kuptova qe eshte me mire te jetosh me endrren shpresen dhe sakrificen, se eshte me mire te vjelesh kuptimin e jetes, lumturine, se sa te mos jetosh fare sikunder bera une keto ditet e fundit.
i dashur ditar qe nuk mbaj... ti je.

Rambla

Primus registratum

kshu eshte kur s'mban ditar, vjen i shkrun intimitetet ne forum /pf/images/graemlins/laugh.gif

chiocciolina

Primus registratum

Sigurisht, dashurija e dy motrava, ne pjesen me te madhe te rasteve, eshte e pakufijshme dhe nuk eshte e njejte me ate per nenen, dhe nuk eshte e njejte as me ate per babane. Me duket se eshte nje shume e asaj te nenes me nje shoqe.
Admirova ato dy motra qe luftojne me thonj per te qendruar ne ekuiliber ato vete dhe per te ndihmuar edhe tjetren.
Duke i pare, shikoja se si do te kishte qene me mua. Duke i pare, mendoja se sesi do te kishte qene me ty. Duke me pare, ato kuptonin se cfare forme kane takimet tona tani dhe ndoshta edhe per kete vazhdonin e flisnin per njera tjetren, per te me dhene mundesine te rikujtoj ate mrekulli te te qenurit moter.

ardita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] po bej 'valixhet' gati..me pret nje jete e re. dhe dje gjeta nje letren tende, te vetmen qe me ke derguar ti. e kisha futur diku dhe e kisha harruar fare (e din ti qe une s'lidhem shume me gjera qe me sjellin ne mendje te kaluaren). eshte kaq e qarte, e embel e dashur per mua , siç je ti. do doja kaq shume te flisja me ty, siç flasim ne te dyja..ne telefon shpare mu duk kaq pak, shume pak. ti qesh me mua, me menyren si jam, si flas (pak e perkedhelur /pf/images/graemlins/blush.gif ) dhe prap me ty jam kaq e lirshme, kuptohemi kaq mire, saqe ndonjehere me vjen turp kur me lexon ne mendje ato qe s'mund te them ose qe s'dua t'ia pranoj vetes.

ketu fryn nga te gjithe anet ere ndryshimesh, dhe une mundohem ..por me duket sikur falimentoj ti kap thelbin gjerave, ndoshta thjesht s'duhet ti mendoj shume, por ti lej te shkojne...kam mall per ty shume /pf/images/graemlins/frown.gif . [/qb]
ndoshta ke shkruar per ndonje njeri qe une e di se kush eshte... te kam shume xhan..

ardita

Primus registratum

sot eshte nje nga ato dite koti, pa ndjenje... kam nje ore qe lexoj ketu ne albforum. me mungon shume shoqja ime, kur dilnim ne park bashke, shkonim direkt tek shilareset dhe merziteshim kur afrohej ndonje prind me femijen e vet dhe duhej te zbrisnim... u bera kaq kohe pa te degjuar dhe duke lexuar ketu po me vjen me qajt... ashtu si ate dite kur lexova e-mailin tend. me ka marre shume malli per ty... me fal qe nuk te kam marre ne telefon por jam kthyer ne shtepine time. te kam xhan...