Piercing.... C'mendim keni?

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit

Rambla

Primus registratum
Re: Piercing.... C'mendim keni?

Ishe 'ti' generale.

Degjo, vathi tek vetulla eshte pune tjeter nga copa pantallonit. besoj e kupton kete.
si ne itali, france e shqiperi burrat u vishnin me pantallona, copa e pantallonava eshte parendesi, kurse ne kine a japoni me kimono, dhe kjo eshte shume ndryshe /pf/images/graemlins/wink.gif !
kurse minifundi eshte shpik ne kulturen evropiane (perendimore) andej nga vitet 40-50 (se mbaj mend shume mire), por perpara grate vishnin fund qe mbulonin gjurin...po zgjatem kot, e po pertoj. besoj e kape thelbin e muhabetit !

MLK

Primus registratum

Keshtu si e perdredh ti...muhabetin jo une, po dhe Buffon apo Khan qe jane portjeret me te mire ne bote se kapin dot se u rreshket :tipsy:

MLK

Primus registratum

thelbin e kisha fjalen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rambla

Primus registratum

mos thuaj keshtu te lutem, se i bie te kem humbur kohen kot :cry:

MLK

Primus registratum

Atehere me takon si gentelman qe jam :tipsy: ti terheq mbrapsh fjalet qe paskan bere te preket nje femer :smash:

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Atehere me takon si gentelman qe jam :tipsy: ti terheq mbrapsh fjalet qe paskan bere te preket nje femer :smash: [/qb]
Me falni se po kaloj prej temet po mire mashkull keke ti ah,edhe une kam kujtu se je vajze shkodrane bahhh s'merret gja vesh :eek:

arun

Primus registratum

INDIA.jpg

Seelenschmerz

Primus registratum

Mua me pelqejn shume cunat qe kan piercings. Sidomos ne gju. /pf/images/graemlins/wink.gif *skuqet*

TAO-TAO

Primus registratum

Femrat me piercing te vetlla, me duken shume seksi. Po ato qe e vene ne gjuhe.... SUCKS!! :idea:

largesi

Primus registratum

Piercing eshte i bukur po mos te kesh me shume se nje,une do e doja nje ne vetull dhe nje tatu shume te vogel ne shpatull,se di nese do i bej.

Vdeksh

Primus registratum

Piercing?Ska asgje te keqe,ne kete bote per fat te keq spo denohen ata qe vrasin,atehere pse te "denohen"ata qe mbajne piercing?Secili do qe te jete vetvetja dhe kjo eshte gjeja me e mire per nje njeri,nqs dikush ndihet me rehat me piercing atehere le ta vendos ate ne cdo pjese te trupit qe deshiron,jo 1 por edhe 100 cop le te vendos,rendesi ka qe te jete vetvetja dhe ta shfaqi kete gje dhe jo te rri i "mbyllur" vetem prej mendimit qe do kene te tjeret per te,mos harrojme qe nqs 100 veta te shajne qe ke ven piercing,ekzistojne dhe 100 te tjere qe te lavderojne qe ke ven piercing,ata qe deshirojne te vendosin piercing me mendjen e kujt do ecin?

melankolikjaE

Primus registratum

... ata le te ecin me mendjen e tyre them une po i pelqeu aq shume le ta bejne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un per vete s kam do me pelq te kisha ndonje po i kam frike...
tek cunat (kur jane te lezecem e ju shkon )me pelqen tek vetullat. /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu ne pergjithsi kur sheh ndonje vajze apo djale qe ju shkon hallall...ama kur shikon ca te ngarkuar me lloj lloj hekurishtesh edhe pse jane te lezecem ta shpifin... /pf/images/graemlins/crazy.gif

LUANESHA

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Femrat me piercing te vetlla, me duken shume seksi.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

shkodranlover

Primus registratum

Piercing te femra eshte shume seksi sidomos ne kerthize. Po jam dakort qe vetem nje, jo me shume...

Mea

Primus registratum

Nice me pelqejne piercing. I have 2 /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ku i ke mi? /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne meqe ra llafi, une piercing e funit qe pata ishte n'gisht. Isha tu u munu me qep pantullet ktu e 15 vjet me pare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana karenina

Primus registratum

<font color="red">Ju lutem mos dilni nga tema! Ky eshte nje forum serioz e nuk ka vend per karagjozlliqe! Mos fyeni anetaret parafoles, respektoni idete e tyre dhe kontribuoni ne mbarevajtjen e temes!

Faleminderit! /pf/images/graemlins/laugh.gif</font>

Le_Routard

Forumium maestatis

Tashti varet cfare lloj piercing n'hund. Se ka nga ato rob qe bojn piercing n'hund me gisht, dhe kjo s'osht aspak e pelqyeshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara, kur e ka bo motra jote piercing mi? Une radhen e funit kur e pash i shkelqeshin vetem syte. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta kam llafin e ke kinge, me apo pa piercing. /pf/images/graemlins/smile.gif