Piercing.... C'mendim keni?

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit

fairy

Primus registratum
Re: Piercing.... C'mendim keni?

Ka piercing fallso, domethene pa qene nevoja te shpohesh? :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

just_me

Primus registratum

piercing eshte bukur se e ve dhe se ve si te kesh qejfin,ndersa tatuazhin e bere e ke per tere jeten e harroje ta heqesh vetem me be operacion plastik...po me harxhu tere ato lek me merr te keqen. /pf/images/graemlins/wink.gif

treshi

Primus registratum

Kush eshte imun ndaj dhiumbjes i pelqen piercing , personalisht sme pelqen dhe nuk dua te bej asnje piercing , tatuazh po me pelqen ....

aritec1

Primus registratum

UNE SAPO E MBAROVA NJE TATUAZH NE KURRIZ. ESHTE I DYTI QE BEJ DHE NUK JAM PISHMAN FARE

S6T6N6

Forumium maestatis

nje shok i imi boni nje piercing ne gjuhe, qe atehere e ka pseudonimin Xhavit Vathi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

Nese nuk ekzagjerohet, dhe behet ne vende te duhura jam pro, por jo mbi veten time. /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Piercing eshte thjesht nje mode ne vendet perendimore qe vjen nga tradita indiane apo nga disa fise afrikane. Pra ne ato vende praktikohet prej brezash e trashegohet si çdo tradite ne pergjithesi pasi ka domethenie e lidhje me historine e tyre, ndersa ne perendim eshte mode e perkoheshme dhe ashtu si ka ardh mund te zhduket apo te marzhinalizohet.
Piercing ne pergjithesi ne perendim ka te beje me nje stil apo sjellje te caktuar, eshte e sjelle nga antikomformist, rebel dhe me pas ka prekur dhe shtresa te tjera te popullsise per tu kthyer ne nje mode me estetike dhe e pranueshme.
Une per vete nese eshte e bere me gusto me pelqen, dhe ashtu si bizhuterite e tjera i ka lezet me teper femrave se meshkujve. Ghithesesi kjo bote gusto gusto e shijet e gustot nuk diskutohen apo gjykohen per tu pergjithesuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Noj piercing edhe asht i lezetshem, psh ne vetull nonji te vogel me gur sa me te shndrit ose siper ne te djathte te buzeve edhe aty me gur sa per bukuri (si me ken ne muze /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

Perpara kam pas deshir me i ba, se tash sikur me ka ik qefi.

it's me

Primus registratum

Piercing tek kerthiza me pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif . Por kur shof njerez qe i kane ne fytyre me vjen keq qe e masakrojne veten ashtu. Kur te vije nje moshe dhe ta heqin do te kene nje shenje per gjithe jeten. Sot pashe dike me piercing ne buze dhe vertete qe dukej sikur e kishte shemtuar veten me zorr.
Duhet menduar mire perpara se te marresh nje hap te tille :shrug:

Isabelle

Valoris scriptorum

...menimet mo te zymta kam ! Menime qe mos te te ardhshin n'men noiher /pf/images/graemlins/laugh.gif !

A caperlohet robi me vetedije thjesht me u bo interesant ?

Ndonje tatuazh edhe e pranoj ,por piercing :shrug: i kam frike.Me gjallin siklet edhe kur i shoh tek te tjeret..

epiphany

Primus registratum

jne bere shume te merzitshme tashme.nuk sheh nje person qe mos te kete nje.ndonje gje te vecante mbase por...nuk eshte se ekam me ndonje qejf te madh.

samanta

Primus registratum

Nje diamant i vockel te hunda ose nje piercing ne kerthize eshte i bukur,por gjeja me tepri ka mrekulli si thuhet kur i vene nja 7-8 ne hunde e ne veshe :eek: nje gje me terheq kuriozitetin se si i fshijne hundet kur jane te ftohur :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ali_DemsI

Primus registratum

Piercing skane asgje te keqe.Lexova dike ne fillim qe thoshte qe kishte rrezik per vdekjen nga Piercing ne gjuhe.Nuk eshte faji i Piercing ne gjuhe por faji i organizmit te dobet qe ka njeriu,mos i tremb njerezit kot se nuk eshte dhe aq i rrezikshem thjshte nja 3 jave nuk do hash dot buke se te dhemb gjuha e as gje me shume.E them se kam pas 3 goca ne lagje me Piercing ne gjuhe.Vete kam 1 ne Vetull dhe nje ne vesh do kisha deshire te beja dhe ne buze e ne gjuhe por po ti bej me ndryshojne braven e deres krysore te shpia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

mucca%2001col.jpg

No coment! :rolleyes:

Diddy19

Su@mi

Une per vedi kam 2 piercing (disa i quajne vethe meqe ndodhen ne veshe ) si keto 2 poshte por ne dy veshe te ndryshem:

bmegl068301.jpg

bmegl068500.jpg

Sa per faktin se jane te rrezikshem mund te them s jane edhe aq te rrezikshem po varet pastaj tek personi.Mu s kane kriju ndonjehere ndoj problem edhe pse ka gati 2 vite njeri e 6 muaj tjetri.

gjekec

Primus registratum

kur isha 16 vjec kisha 4 tek njeri vesh, kisha qef dhe nje ne vetull mirpo sma mbante. Tashti na ka ikur mosha sja vlen mo

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Dafne:
[qb] Une per vedi kam 2 piercing (disa i quajne vethe meqe ndodhen ne veshe ) si keto 2 poshte por ne dy veshe te ndryshem:

bmegl068301.jpg

[/qb]
un' kam 9 vjet q1 e kam ket, e ky asht i vetmi piercing q1 kam e s'm'ka ba ndo1x problem.
/pf/images/graemlins/smile.gif

ere

Primus registratum

nuk me pelqejne fare. Nje shoqa ime ka ven ka 3 cop-1 ne vetull, ne hunde, ne kerthiz, tani do te bej dhe nje ne gjuhe..
My God, duket si dreqi...
nejse puna e saj ndersa personalisht nuk me pelqejne fare.

:wave:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

2 vathe 1 tatoo keto kom une edhe pse vethet i kom heq se kom pre floket...por ne pergjithesi nuk me besdisin mvaret te shko apo nuk te shko por pa teprica.
kom pas 1 kolege ne pune (metalare+punk) e majsha peng me magnet aq shume kishte aq sa kam arrit ti numuroj mbi 32 vathe.Use u'r imagination