Piercing.... C'mendim keni?

• Thread starter Scorpion
  • Data e fillimit
S

Scorpion

Guest
Re: Piercing.... C'mendim keni?

bostad_piercing.jpg

Nje ketu do me pelqente, tek vetulla. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa

Primus registratum

kurse mua do me pelqente nje piercing i vockel ne kerthize /pf/images/graemlins/laugh.gif

eis

Primus registratum

Piercing duket shume i bukur kur vendoset aty ku duhet si psh tek femrat per mendimin tim duket bukur vetem ke kerthiza dhe per meshkujt vetem ne vetull.Piercing te teperta nuk jane gje ,as tatu.Per vete do doja me shume nje tatu ke shpatulla por ama shume te vogel sesa nje piercing.
Ia kalofshi mire!
Ciao! :wave:

estela

Primus registratum

Nese te perlqen te besh nje piercing beje sepse sipas mendimit tim eshte nje gje e bukur te dekorosh trupin me tatuazhe dhe piercing por cdo gje me mase.une kam nje ne gjuhe dhe nje ne hunde .Nuk eshte e vertete qe po e bere ne gjuhe eshte me rezik vetem duhet te kesh kujdes te shkosh te dikush qe eshte profesionist qe mos rrezikosh qe te infektohesh.Dhe per 2 jave te hash vetem ushqime te copetuara ose te kaluara ne mixer.((pastaj piercing ne gjuhe eshte i pelqyer edhe nga partneri /pf/images/graemlins/wink.gif nq se e kini nje /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

Biles per tu dekoruar me bukur vini ne nje vao me lule maj kaptines po me lule artificiale se natyralet kane pune duhen ujit per dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

estela

Primus registratum

Pse e ke provuar ti MLK te vesh ndonje vazo me lule ne koke :rockband: ?meqenese po flet keshtu duhet ta kesh ndonje eksperience me vazot me lule natyrale po me sa duket nuk te ka shkuar mire.sidoqofte secili ka mendimet e tij. :kiss:

MLK

Primus registratum

Jo une per vete doja ta provoja nje here te koka e komshijes dhe i leshova nje vazo nga ballkoni drejt e ne koke po nuk qelloi vazo e forte e u thye dreqi :lol: :lol: Keshtu qe mendova po te ishte me lule artificiale e jo vazo balte po plastike bo vaki ne nuk thyet :tipsy: Jam duke prit tani te kthehet komshija se ka ik ne spital me pushime e sa te kthehet do ju them si i rri vazo plastike /pf/images/graemlins/laugh.gif

estela

Primus registratum

Shpresoj qe komshija te jete mire. /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Komshija te falenderon per shqetesimin nga ana jote e te pret per vizite ne shpi me nje kavanoz komposto /pf/images/graemlins/laugh.gif

estela

Primus registratum

I thuaj te me prese se do te vij.po per fat te keq nuk di adresen /pf/images/graemlins/frown.gif ,do i kisha cuar nje kile molle se kam frike ti le vazo ne duar ,edhe pse me komposto.

GrifshAAA

Primus registratum

Mua psh me pelqejne tek njerezit ndonje piercing decent ke vetulla. Ne veten time... hmmm sme pelqen.. plus qe sma mban se dhe vrimat e vetheve qe kam bere oiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

;)UnE!

MLK

Primus registratum

Une per vete e kam bere gati nje te kerthiza, nje tjeter te hunda, kurse komshijes do tja boj gati nje te gjoksi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

mesa po lexoj une, ti qeke i fiksum me komshijet.

mua pervete s'me kane pelqey asnjehere piercing :sleep:

kurse burri me vath tek vetulla, nese duam ta konsiderojme burre, ma shpif.

MLK

Primus registratum

Ne altruistet keshtu e kemi rambla, mendojm ne per komshiet /pf/images/graemlins/laugh.gif Masnej nuk jena ne kohen e Skenderbeut ku burri duhej veç me e dergu per lufte! Piercing duhet pare thjesht si nje bijou, si nje ore e bukur, varese ne qafe apo ne kyçin e dores...Nga nje ane kerkohet qe mashkulli te jetoje me kohen e me moden e te nderroje mentalitet, nga ana tjeter i kerkohet te jete viril, me gjoksin me lesh .... /pf/images/graemlins/laugh.gif Gruja do te gjitha te drejtat e te jete e barabarte me burrin, kur vje puna qe burri merr nga estetika qe ka qene deri vone ekslyzivitet i gruas, grate sjane me dakort per barazine /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mos harrojme se eshte thjesht problem kulture pasi piercing ka ardh nga fise afrikane apo indiane e ne traditen e tyre piercing ishte simbol timerie e burrerie e jo feminiteti /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

Po pra, pikerisht i perket kulture tjeter, qe mua personalisht s'me terheq fare.
Kultura ime me shkon per bukuri, se kuptoj kete mani..nejse nejse se 'ka rendesi dhe as lidhje me temen.

ardita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] Po pra, pikerisht i perket kulture tjeter, qe mua personalisht s'me terheq fare.
Kultura ime me shkon per bukuri, se kuptoj kete mani..nejse nejse se 'ka rendesi dhe as lidhje me temen. [/qb]
pse mi rambla s'te pelqen ta kesh te dashurin me piercing nga koka deri tek kembet ty? ty sikur te pelqente :tipsy:
shiaooo

Rambla

Primus registratum

:eek:

Une ndoshta kam ndryshu içik ne nje vit, por s'jam transformu mi /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

p.s. kam te reja :goofy:

p.ss. me ngaterron me jessiken me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po dhe kultura me xhinse ne me mini nuk ka qene jona, as me bikini e te tjera si keto po keto i moret pernjehere lol

MLK

Primus registratum

Xhinse ne kohen e Dulles kane qen shfaqe e huaj dhe si mode e sollen nga amerika (ashtu si dhe piercing nga indianet e amerikes /pf/images/graemlins/wink.gif )
Une per vete sta kallzoj me ca jam vesh se kom qen sexy perpara /pf/images/graemlins/laugh.gif