Perse urrejme?!

Anana

Primus registratum
Re: Perse urrejme?!

Ca njerez e kane tak fak urrejtjen. Urrejne pernjehere, s'e marr vesh sec kane. Une s'urrej njeri qe s'me prish pune dramatikisht.

ZeroCool

Primus registratum

Jo mor vlla ne urrejme sepse kemi te drejte te urrejme. Ben pjese te te drejtat themelore te njeriut:

I have the right to hate you because of your religion, ethnic group, skin color, sexual orientation or just because I dislike your face.

Me nje fjale ne shqip i bie:

Une kam te drejten te urrej ty per shkak te besimit tend, etnise, ngjyres se lekures, orientimit seksual ose edhe vetem pse nuk me pelqen fytyra jote.

Kur e ke nje te drejte asnje smund te pengoje ta perdoresh te drejten tende mor vlla. Jemi apo sjemi ne demokraci?

Petroninsja

Primus registratum

Sepse nuk kemi fuqi dhe zemergjeresi te duam dhe urrejtja eshte dicka shume e kolljashme per tu kultivuar.....

arun

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] nuk e kam te qarte pse e bejme.nuk kam urryer asnjehere...mbase sepse me duket dobesi. [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

arun

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Yllka shembullore:
[qb] Ca njerez e kane tak fak urrejtjen. Urrejne pernjehere, s'e marr vesh sec kane. Une s'urrej njeri qe s'me prish pune dramatikisht. [/qb]
:tipsy: :tipsy: :tipsy:

Olta

Forumium praecox

perse urrejme?
ndihemi te cenuar ose jemi te cenuar, te pambrojtur, ne meshire te fatit apo konkretisht te te tjereve.
(tira nina naaaa na na!)

Albert Zylyftari

Primus registratum

Po tu bejme nje studim njerezve qe urrejne ata jane te gjithe njerez te ulet (fanaike, raciste, shpirt vegjel)
Ndersa dashuria dhe urrejtja s'kane asnje lloj lidhje.Mos e ngaterroni debatin me urrejtjen.Pa folur per pebuzjen.

epiphany

Primus registratum

dashuria dhe urrejtja kane shume lidhje... eshte shume e lehte per nje njeri te dobet ta ktheje dashurine ne urrejtje...

Guest

cfare jane keto urrejtje
uthulla e forte prish enen e vet ka thene populli

zecovina

Primus registratum

DUKE KERKUAR NE THELLESINE E URREJTJES TENDE DO GJESH NJE DASHURI TE CMENDUR NGA PASIONI.....

tola77

Primus registratum

urejme kur tjetri na e ben borxh,kur ti i jep buke dhe ai te hedh shtepine ne ere,kur eshte mosmirenjohes atehere nuk mund te gjesh me pike respekti per keta mut njeres qe te shkelin ne shpirt me kepuce me gjemba pasi kane mare nga ty gjithcka qe mund tju jepje.

korcarokretanka ime ti e di shume mire car dua te them,jane rastet konkrete qe na ndodhin ne jeten e perditeshme.

do vdes per ty

Primus registratum

denna mbase se ke provuar ndonjehere nga jeta te keqen edhe sta uroj, por besome qe urretja eshte aq e forte ne disa raste saaaaaaaaaaa ti se imagjinon dote, kur te shkelin keq (nuk po flas per te dashurit) flas per njerez ne pergjithesi, edhe ne shqipetaret e bejme cik si dendur kete pune, ndaj edhe vrasjet ne shqiperi jane ne majen e tyre. KUR DO MESOJME NEVE SI POPULL TE SHIKOJME PUNEN TONE XHANEM EDHE TI LEME NJEREZIT REHAT?

epiphany

Primus registratum

me beso kam provuar te keqija te tilla qe do me kishin bere te urreja pa as me te voglen veshtiresi, por ajo qe kuptova ishte qe do kisha marre fund po ta kisha bere...

Guest

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] urrejtja eshte ndjenje e ulet... [/qb]
jo jo nuk eshte ndjenje e ulet! jo ne te gjitha rastet! jo neqoftese je e detyruar ti urresh per arsye se nuk je budalla qe ti ulesh koken dhe ti thuash faleminderit une jam nje njeri i "larte" dhe do te te fal dhe do ta harroj keqeberjen jote se une jam i peruluri jot etj
eshte nje ndjenje qe e kap njeriun pasi eshte ndjenje si gjithe te tjerat dhe cdo njeri e ka provuar ose do e provoje ne rrugen e gjate te sfides se jetes