Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

MLK

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Ante eshte faqja e shtate dhe eshte pak e veshtire qe te mos devijohet nje teme e tille ndaj dhe ka shkembime qe jane jashte teme.
Kjo sdo te thote qe vrejtja jote nuk qendron po dhe pak humor nuk i ben keq temes apo shkembimeve ndermjet pjesemaresve te ndryshem.
Gjithesesi kjo nuk pengon njeri qe te shprehet ne lidhje me temen e jo me mendimet e pjesmaresve te forumit /pf/images/graemlins/wink.gif
Pershendetje

estela

Primus registratum

Sa te rish e te kritikosh te tjeret ti ante mund te japesh mendimin tend per temen po me duket qe edhe ti ke dale nga tema.Per ty eshte me mire nje vajze e virgjer apo jo?

MLK

Primus registratum

Une psh preferoj kur nuk eshte e virgjer femra keshtu qe ato qe kan humb virgjerin te raportojne ne forum se ka kerkesa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perveç faktit qe mashkulli do te kenaqi egon e tij personale pasi ishte i pari qe kishte nje raport me femren e virgjen asgje tjeter nuk eshte interesante.
Perkundrazi ne aspektin e kenaqesise femra kur eshte e virgjer as qe merr vesh nga raportet seksuale keshtu qe une per vete as qe me shko ne menie e sme terheq nje femer e virgjer (te virgjerat te me falin se skam gje kundra tyre personalisht /pf/images/graemlins/wink.gif ).

epiphany

Primus registratum

s'ka problem se nuk ofendohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] pse ka akoma njerez gjalle nga ajo periudhe? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kadale mi ti se ne s'kena hy ke historia dinozaureve hala. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe sa per te mos dal nga tema, femra ideale i bi te jete e virgjer dhe me eksperience. /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

kush kerkon gjen...(po ti pak shpresa ke /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Le_Routard

Forumium maestatis

Ashu menoj dhe una, pranej e kom lon kerkimin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Une psh preferoj kur nuk eshte e virgjer femra keshtu qe ato qe kan humb virgjerin te raportojne ne forum se ka kerkesa /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perveç faktit qe mashkulli do te kenaqi egon e tij personale pasi ishte i pari qe kishte nje raport me femren e virgjen asgje tjeter nuk eshte interesante.
Perkundrazi ne aspektin e kenaqesise femra kur eshte e virgjer as qe merr vesh nga raportet seksuale keshtu qe une per vete as qe me shko ne menie e sme terheq nje femer e virgjer (te virgjerat te me falin se skam gje kundra tyre personalisht /pf/images/graemlins/wink.gif ). [/qb]
mu ky postimi s'ma mush menjen hiç, po hiç ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithsesi aq me mire (per ty), nese e beson me verte!

p.s. pastaj ju te zenshmit (legalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif ) s'duhet me i mendu me keto gjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po ai nuk eshte per tu besuar e nuk eshte qellimi i ketij mendimi! As me ka preokupuar ndonjehere qe eshte apo jo femra e virgjer se me duket pa senc si "problem"! Keshtu qe nga momenti qe sme vjen ne mendje diçka e tille ska se si te me shqetesoje /pf/images/graemlins/wink.gif

blendiys

Primus registratum

Shoke moderatore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perse nuk i hidhni tema te tilla tek Humori apo koshi?
Vallai,une femren qe kam zgjedh,nuk e kerkova ne pazar kuajsh dhe as dyqan bicikletash.

Nje vajze e virgjer eshte si nje trofe per meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nuk del mode kurre.
Nqs behet fjale per lidhje martesore ku meshkujt preferojne nje vajze te virgjer.. /pf/images/graemlins/tongue.gif qe nga ideja me duket se do ta lene te virgjer te shkreten gjithe jeten.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Problemi eshte thjesht psikollogjik se po te shkoni me keto mend nuk kan faj femrat qe kane fillu me u qep qe te duken te virgjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Problemi eshte i juaji ,une fola per te vetmen virgjeri qe njoh /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

po ti nuk ke shoqni te modhe e nuk i njef te gjithe "Virgina-t" pranej se kupto dot ket pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wink.gif Me mire nje shoqni e madhe apo nje e perzgjedhur..?? :devil:
Ti dukesh qe e vlereson shume kete teme ,duke pare dhe numrin e postimeve ketu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

duke qene se ne nje jete tjeter kam ushtruar profesionin e gjinekologut /pf/images/graemlins/laugh.gif zhvillimi i kesaj teme ze nje vend te veçante :tipsy:

khour

Forumium praecox

/pf/images/graemlins/smile.gif C'fare pyetje! Nje femer ne jeten e saj me mijera marredhenie seksulae qe perjeton vetem njera prej tyre ndodh ndersa ajo eshte e virgjer. Para se te behet kjo pyetje duhen pyetur femrat se c'simbolizon per ta vete virgjeria e me pas te pyesesh meshkujt. Perderisa pyetja eshte ceshtje preferencash pse mos perjetues i nje momenti te pare per nje femer? Te tjerat do jene me shumice me pas njesoj:).

Princesha

Primus registratum

gjinekolog ti ewwwwwwwwwwwwwww yaak ptuh ptuh /pf/images/graemlins/tongue.gif

mos se e prishe imazhin /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

une per veten burrin e dua te virgjer e do ta rris vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Fjalen e kisha per nje jete tjeter jo per kete jete /pf/images/graemlins/laugh.gif Po ata qe jane te rritur si i behet mund te zvogeleohen prape per tu bere te virgjer nga e para /pf/images/graemlins/tongue.gif se mire femrat qe qepen qe te ribehen te "virgjera" po meshkujt si mund ta bejne? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif