Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

soni2

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

e kuptoj ate qe kerkon te virgjer dhe ate qe nuk e ka problem (si branderburgasin Ados )

une zdi çfare tju them per mua femra duhet te jete e vetdijshme per mundsite e veta te dije se çfare do nga jeta nga mashkulli dhe nga seksi !!!!!

kur femra e di se kush eshte per mua eshte femra me e mire !!!

kam pasur te dashur nje grua te martuar nuk dijte shume ne krevat

e sa e sa te tjera(sa hapem edhe une )

por nje goce 19 vjeçare me dha te kuptoja se nuk disha gjo as une nga ajo pune edhe nga eksperienca qe kisha dmth eksperienca ime ishte e pa mjaftueshme per te seksi, ka shume faceta per tja zbuluar dhe per ti provuar mendoj se nje venje kufiri nga kjo ane(si puna e stilit mama baba misionar) do te ishte nje humbje per vete ata rob qe i instalojne keto kufizime :smash: !!!

une i aderoj asajt ane qe mendojne se seksi eshte nje art per masat e gjera dhe qe duhet te konsumohet me teper sesa Mc donalds pamvarsisht se kushton me shume sesa nej Mx menu :lol:

abelia

Primus registratum

:smash:

pak kohe me pare, do te thoja se nuk eshte e vertet aspak qe meshkujt shqiptar kerkojne nje vajze te virgjer. por pas nje historie sa te mrekullueshme dhe te dhimbshme e vertetova nje gje te tille. vetem se duhet tju them nje gje, kur shprehem vajze e virgjer kam parasysh e virgjer ne te gjitha drejtimet, jo thjesht fizikisht. shkurtimisht ju them se brenda pak kohesh pasi u njohem, u dashuruam marrezisht me njeri tjetrin, pavarsisht se ai nuk e pranon nje gje te tille. per mua, ishte mashkulli perfekt. Por....pas shume peripecish me konfesoi dashje pa dashje se nuk mund te rrinte me mua pasi ishte mesuar ta drejtonte vete timonin e anijes. Eh.. duke qene se une isha dhe jam nje femer e zonja, pa komplekse,dhe bej cte kem qejf pa pyetur e pa i dhene llogari njeriu, normale qe nuk mund ta lejoja te sillej si mashkulli i shtepise. per mua gjerat jane mese te barabarta. JO. ai kete nuk e pranonte dot. ishte mesuar gjithnje qe te bente cfare ti kishte qejfi vete, dhe ate (te dashuren) ta komandonte si te donte. dashuria per veten ishte me e forte se sa per te, keshtuqe hoqa dore. te kuptohemi nuk jam pishman. thjesht dua tju tregoj se meshkujt shqiptar jane shume maskilist dhe nuk pranojne dot kurre ne krah nje femer te zonjen dhe te barabarte me ta. ndaj ata duan nje te virgjer, si nga truri dhe nga mendja qe ta manipulojne sic ua do qejfi. nuk kane faj jane rritur ne nje ambjent te tille maskilist prej brezash e brezash te tere. nje femer eshte gjithmone ne sherbim te mashkullit, fillimisht te babait, pastaj te vellait, burrit dhe djalit.
shpresoj vetem qe nje dite gjerat te ndryshojne.
:rockband:

@d@

Primus registratum

abelia :thumbsup:

Per mendimin tim meshkujt qe i duan femrat e virgjera jane lluzer :lol:

Nje cun me mend ne koke nuk ka pse i hy ne pune ajo pune(virgjeria) sepse edhe sikur ti hyj, nje here ka per ti hyre keshtu qe sja vlen barra qerran qe te lodhen per i her /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje cun qe marton nje femer te virgjer ose te pavirgjer, duhet te kete kritere te tjera te larta mendoj un. :cool: Pastertore, e sjellshme , e embel, te respektoj prindin , te mos kapet prej flokesh me komshien kush i lau e kush nuk i lau shkallet, te jete e pritur,(me fisin kuptohet ) te dije ta respektoj mikun e shokun si dhe ajo qe ka me teper rendesi eshte te dije ta pij nje got raki e te bej nje urim kur nga halli burri i ven krahun edhe gjesdis per sebepe.... :lol:

hajd cuna thellohun cik por kujdes se mos mbyteni :tipsy:

regele

Forumium maestatis

Nevee, jam shume dakord me gjykimin tend! Per nje mashkull nuk duhet te kete rendesi nje hollesi kalimtare fizike e femres!

Megjithate,kam nje pyetje: /pf/images/graemlins/smile.gif Perse te intereson kaq shume ty ky problem? /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

problemi i femrave sot, eshte qe s'jane as te virgjera, as punetore, as besnike, as te zgjuta, as te pastra, as ........as..........as........as.........as...........AS...........AS..........etj.
e shumica as te bukra, te pakten. kjo e fundit ja u falte te gjitha mungesat e tjera.

ato vetem kerkesat i kane te larta.

ne fakt keshtu ka qene gjithmone. prandaj u shpik PRIKA. femren e shoqerojne me plot te mira materiale qe t'ja prishin mendjen djalit ose shtepise se tij. qe ti rrisin vleren mnjf.

ps; dhe ky nuk eshte mendimi im, por VEZHGIMI IM.
ç'ti besh bota akoma nuk eshte perfekte, ashtu siç do ta doja.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]

kjo e fundit ja u falte te gjitha mungesat e tjera.

[/qb]
:eek:

a thu e ke pas' seriozisht?

regele

Forumium maestatis

Hajde zogu hajde! Me siguri e ke pas nje presh sot ne mengjes kur je ngritur ne fluturim /pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

Zogu, po e vazhdoj diksutimin ketu me ty, pasi niveli yt intelektual i paska kufijte shume te ulet dhe ti fillon e ofendon me PM!

Seelenschmerz

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EA&AN:
[qb] pse?
sepse...
...i trajtojne fermat si gje te tyren (objekt me sakt ) dhe i tmerron ideja se ma pare kete gje qe duhet te jete vetem e tij ta ket pasur edhe nje tjeter...
ose
ne shqiperi kemi te tille qe tregojne me gisht se ate e kam pasur une dhe kjo e ben nje mashkull te futet ne dhe...(kjo e dyta eshte me shume arsye pse mendojne arsyn qe dhashe te paren)
plus
...
(ti plotesojne cunat vete)
:wave: [/qb]
Menjefjal ti po thua "kjo eshte prona ime, pron private". Kjo nuk eshte dashuri e vertet. Kjo eshte...nje gje qe shume meshkuj shqiptar e kan. Duan vetem qe te thon "un e kam kete", jo se e duan.

Por megjithate, un njof aq shume meshkuj qe preferojn nje vajz jo te virgjer. Se thon "ka experience". Per shembull ata meshkuj te rinj qe kan mardhenie me nje grua.

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:
[qb]
Megjithate,kam nje pyetje: /pf/images/graemlins/smile.gif Perse te intereson kaq shume ty ky problem? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Pasha kryt qe nuk ma ni hic per kete problem /pf/images/graemlins/laugh.gif
une per vete se du burrin e virgjer, biles as dashnorin /pf/images/graemlins/laugh.gif ( a pa side a ndonje semundje tjeter po)
Shkruajta ketu duke mos u nisur nga rendesia qe ka kjo per mua, por me gudulisen opinonet e shumices mashkullore ketu...
Nuk duket karakteri i femres tek virgjeria oj quna, po as kenaqsia me e madhe seksuale kur e zhvirgjeron ( te pakten jo per femren)

Jeta eshte shume e gjate dhe e veshtire per ta thjeshtezuar me nje moment te vetem.. m.gjthate ju e dini vete ku ju rrjedh catia :shrug:

jam, jam e mire
sjam ,sjam e mire.. :tipsy:
dhe ne jam e mire
sheqer per bandille :rockband: hajd te trashgehoen lol

MLK

Primus registratum

Te virgjer a te pa virgjer, femrat ne Shqiperi nuk kerkojne me mashkull king me edukate apo ku di un...
Qellimi kryesor e diskutimet me te rendesishme jane rreth pares, ça do ti blesh? shpi, makine, rroba, do ti paguash pushime.... e po nuk plotesoi mashkulli keto kushte ngelet si option i vetem mashtrimi se as ta fishkelle njeri mo ne Shqipni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe jo te virgjera qe nuk ka mo, po ene me 8 dashnore te kene pas nuk i kap dot mo se nocioni i qefit te mirefillte ka vdek atje /pf/images/graemlins/wink.gif
Keshtu qe kot e keni qe vrisni menien po kapni nonji aty ku jeni se ngelet pa gjo :lol: :lol:

@d@

Primus registratum

MLK, e di shume mire, qe kete postim se ke pas direkt per muve, se ne radhe te pare s'jam ne shqiperi
e se dyti une e du king edhe te edukuar ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Biles po te them nje histori qe me ka kushtuar shume kete vere ne shqiperi( ku them kushtoj mendoj paret,euro a dallar si te vijne me per mbare) :lol: )
e zgjodha king edhe te edukuar, aman ere ca i thojsha une bejshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Qejfin e mirfillit nga blloku e kerkojeshe zotrote? e mban veten edhe per mafjoz pale :tipsy:

MLK

Primus registratum

Neveee se paske kuptuar qe nuk gjykoj njeri ketu personalilisht po jap mendim mbi nje fenomen! /pf/images/graemlins/tongue.gif
Fjalen per qef se kisha as per nga blloku e as per nga plazhi po thjesht qef ne kuptimin e mirefillte te fjales. Femra sot ne Tirone nuk di as te kerkoje te shkoje ne ndonje piknik, as te argetohet me ndonje bisede interesante, as te diskutoje per muzike, art apo kulture.....po i intereson vetem makina qe ke ti e sa pare e prona ke, keshtu qe i bije me qen me mire hipotent se ne po te shkosh me ndonje femer atje prape me makinen ka per ta bo e jo me ty se me ate bi ne "dashni" /pf/images/graemlins/laugh.gif
5meshkujt jane akoma me tallasha keshtu qe kjy mendim nuk ka lidhje me sexin mashkull apo femer po me mentalitetin qe ka shoqeria shqiptare sot).

:lol: po ... :wub: me shikim te pare mo...e harruat...Ja si i ndodhi Nevees dhe mua, kur ishim tek nje lokal tek blloku /pf/images/graemlins/laugh.gif Atij te shkretit iu derdh kafja ne pantallona ,kurse ne ngelem te mahnitura ,natyrisht nga aroma e kafes qe po pinim per qefin tone .. :cool:
Illy kafe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif asgje nuk e ben te virgjer.. :tipsy:

ndricim

Primus registratum

une nuk e preferoj te virgjer, nje here e kam provuar te virgjer dhe 1 muaj nuk me ka shkuar mendja per femer

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga klean:
[qb] une nuk e preferoj te virgjer, nje here e kam provuar te virgjer dhe 1 muaj nuk me ka shkuar mendja per femer [/qb]
ke qen edhe ti i virgjer prandaj /pf/images/graemlins/wink.gif

regele

Forumium maestatis

Roza e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shikoni sa nazelinj jane bere djemte sot, jo e virgjer, jo e cvirgjer! Ne kohen time, keto gjera as qe diskutoheshin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

eh ne kohen tane kan ken gjanat shum ma mir /pf/images/graemlins/smile.gif

po edhe tash bajn demek djemt sikur kan kerkesa regele, se njisoj asht puna edhe tash , ose tash asht ma keq, tash s'ka as me zgjedh tash jan tana njisoj /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga klean:
[qb] une nuk e preferoj te virgjer, nje here e kam provuar te virgjer dhe 1 muaj nuk me ka shkuar mendja per femer [/qb]
ke qen edhe ti i virgjer prandaj /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E ku e di ti se ate nuk e ze gjaku? /pf/images/graemlins/laugh.gif