Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

E mire tani qe e qepe ti,ca u bere prap gjinekolog i virgjer... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Se mora vesh kete punen e te qepmes une!

ezhderha

Primus registratum

te virgjer nga te dyja anet? ju lutem tregohuni ma koncize.

ju falemnderit

ados

Primus registratum

te virgjer nga njera ane.From "behind" thuhet, ashtu sic jane turkeshat.pranojne stilin othoman, per te mbrojtur "kalane"

ante

Primus registratum

Sa te rish e te kritikosh te tjeret ti ante mund te japesh mendimin tend per temen po me duket qe edhe ti ke dale nga tema.Per ty eshte me mire nje vajze e virgjer apo jo?
.................
Para se te pergjigjesh, duhet te lexosh postimet e meparshme. nese do ishe i/e kujdesshem/me duhet te kishe vene re qe e kam dhene mendimin tim per kete teme.
sa per faktin qe thote MLK, eshte e vertete qe kjo teme ka tashme tete faqe.megjithate .......
good luck

Guest

Mendoj,qe te nisesh ne kerkim te nje femre duke pasur pikesynim Virgjerine,eshte idiotllik..

Por,nga ana tjeter,nese dashuria te con tek nje Vajze me cilesi,brenda se cilave eshte dhe Virgjeriteti,nuk ka se si kjo femer te mos preferohet..

Mund te kemi,Femer te Virgjer dhe pa cilesi te tjera..
Mund te kemi,Femer te c´virgjer dhe me shume cilesi te tjera..
Mund te kemi dhe te Virgjer, me shume cilesira..

P.s Mendoj se preference,mbetet e fundit..

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Se mora vesh kete punen e te qepmes une! [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif me fal ,kishte te bente me jeten tjeter.. /pf/images/graemlins/wink.gif :devil:

MLK

Primus registratum

Mire e ke ti se tani mu kujtu! ne nje jete tjeter psh une kam qen murg ne i virgjer e maj men qe ma lypshin gjith sorrelat e manastirit po sja lash asnjones /pf/images/graemlins/laugh.gif Veç sorrela Emanuella ma prishte i çik menien :smash: :tipsy:

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif

sa shum imagjinoni aman, ju me taman po ma mushni menjen per dit e ma shum qe kekeni keq fort /pf/images/graemlins/tongue.gif

MLK

Primus registratum

ma keq nuk ka ku shko /pf/images/graemlins/frown.gif spo di mo si me ja bo :rolleyes: biles jom tu negociu me gjet i çik bar miu me te lir e sa te boj paret aha sme shifni mo ketu :tipsy:

Princesha

Primus registratum

hajt se i bahet halli edhe asaj pun, nuk je i vetmi ti...si ka mundesi ti alamet djali mlk (na peshon edhe mbi 80 kg /pf/images/graemlins/laugh.gif ), me na shku kshu...ja ja do ta bajm derman disi, se gjynah me na shku djali 80 kg ashtu /pf/images/graemlins/smile.gif

personazh

Valoris scriptorum

po boll i bete temat vetem me batuta per njoni tjetrin ju mer amon. shkembeni adresat e messengerit e gjuhuni rehat.

do ju lutesha ti evitoni batutat. keni seksjonet perkatese te chit chatit dhe thashethemit....e shume te tjera.

ados

Primus registratum

...sepse ndihen me superior, mbas kesaj.!!

MLK

Primus registratum

hajduti ke shume te drejte per batutat, po ja qe na shpeton nga nje keshtu e na ka dale vetja ka kontrolli /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per tju kthyer temes, pjesa me e madhe ketu thone qe kane qef te virgjerat e nuk kan len film x pa pare! Hjade merre vesh se ça ka qef tamom mashkulli /pf/images/graemlins/tongue.gif Te bosh qef per vete, te kesh pas dashnore e ti kesh nderru sa here te eshte dhen mundesia, e pastaj te duash te virgjer, kesaj i thone egoizem me doza te forta! Teoria eshte gjithmone qe mashkulli te bej qef sa te shkepet po femra se ka ate te drejte pasi femren qe ka bo qef ne ka jetu per vete se dashka njeri :rolleyes:
Hajde mentalitet qe kemi, vetem se problemi eshte se jemi ne shekullin XXI e nuk ka mo budallaqe ne kete bote qe te jetoje vetem per qefin e mashkullit se baba ste le ne trashegimni nonji femer me tapi /pf/images/graemlins/laugh.gif Djepi po ka dal ka moda keshtu qe me gjet nuse trevjeçare u ka bo keq /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe une per vete nga qe sdu me u bo egoist po ja rras i dopjo bar pra :tipsy:

Zippo

Primus registratum

Mashkulli mesatar tipik "trap me zile i pashprese" /pf/images/graemlins/laugh.gif shqiptar preferon femrat e virgjera, sepse nuk do te ndihet i kompleksuar dhe inferior perkundrejt atyre femrave me shume me teper eksperience jete sesa ai. Shkurt, e do femren te virgjer siç eshte edhe vete /pf/images/graemlins/laugh.gif Meshkujt trapa te virgjer perfundojne me femra trape te virgjera. Tenxherja gjen kapakun. /pf/images/graemlins/laugh.gif Keshtu funksionojne gjerat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per robt e tjere normale, virgjeria anatomike eshte diçka e superuar aty nga mesi ose fundi i gjimnazit! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Shume prej atyre qe duan vajze te virgjer, femra vertet ju del e tille. Po te veshi i majte ama! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Zippo:
[qb] Meshkujt trapa te virgjer perfundojne me femra trape te virgjera. [/qb]
ata trapat maji per vedi ti, se na kena traget /pf/images/graemlins/laugh.gif

SHENJTOR-i

Primus registratum

Po ofendohem shume;sepse po i quani meshkujt e virgjer trapa...
Edhe une jam i virgjer si im ate; nqs ketu eshte ndonjera qe per humanitet s'e ka problem qe te me beje nder e te me mesoje ca gjera, do t'i'a di per nder dhe s'ia humb nderen!

Virgjeria e nje femre eshte si puna e nje veshjeje ekzotike.
E ke me qejf e ruan shume, por ska vlere kur e vesh tere kohen, poashtu ska vlere kur e mban ne garderobe...!

Fale zotit per femrat shqiptare qe njihen per te ndershme, se per zotin, sdi se c'do kishim bere ne meshkujt(!)...!

Hajt shnet,respekte dhe mbetshi me shendet!

ados

Primus registratum

lerini debilat te preferojne te virgjerat.kush ja di vleren femres nuk i shkon asaj pune. ose me mire lere mollen te "piqet"...

@d@

Primus registratum

bravo aldos /pf/images/graemlins/laugh.gif duhen cuar tere cunat ne berlin qe te behen si ty :tipsy: