Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

OROSHI

Primus registratum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Orosh, mos shko me keto men se aha as puplat sja gje mo, e mos te rrej menia qe femres nuk i bie ne men per sex sa mashkulli se do fillojn te qeshin. Une per vete jam martu nja tre here e me kan lon se nuk kisha eksperience :lol: :lol: [/qb]
Nuk e perjashtova sexin mer plak,dihet qe sa me te mira/bollshme te jene marrdheniet sexuale tek nje qift,aq me e bukur behet jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif ,por gocat jane me sentimentale
Te uroj ndarje sa me te shpejte me te keterten,e ishalla me nje te peste se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif apo ke heq dore? :tipsy:

MLK

Primus registratum

Isa ti mos u kap tani me nje fjale se Oroshi nuk e bo kasten po eshte pak thuthuq keshtu qe shkrun ashtu si i shqipton fjalet po se ka me qellim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa thena ndonje fjale pak me ndryshe ne meshkujt perihere ju shko menia te llafapistosja ju femnave :tipsy:
Femna Orosh nuk eshte me sentimentale po me cerebrale e mashkulli me fizik (ka individe te ndryshem nga te dyja sekset qe bejne perjashtime nga ku katallogim).
Vetem nje gje mos harroni qe femra me femren hyn shume me ne detaje me shoqet kur flet per nje relacion se sa meshkujt me meshkujt.
Me kane rene rasti te marr pjese e mund te them Orosh qe shoqet e e Nores qe ke apo qe ke pas duhet te din dhe numrin e qimeve qe ke :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

ne?! asnjehere ne bote /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

denna e kishim fjalen per qimet e oroshit jo per te miat se une e kam thene qe jam tullac ka mesi e poshte, biles kom qen i detyrum ta bej kete vetem e vetem qe te mos me dine sa qime kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Une po kaloj depresion qe me kan len kjo thote dukesh :mad: Biles po pergatitem qe te me len prape tani per te katerten :tipsy: [/qb]
mos se po ja njall vedit /pf/images/graemlins/laugh.gif

shoqet shoqet kujdes, kur te martoheni mos u takoni me shoqet e grus se ju kan pa nepermjet syve te amores tuj, ku doni me shku manej se ju zhveshin me sy /pf/images/graemlins/laugh.gif

roshi, ka te drejt, njerezit kur martohen dojn me ra n'rehati se kan ken laverda /pf/images/graemlins/laugh.gif deri ath, e sa per grun ajo i man dashnort edhe kur t'martohet nqs burrit i ka kalu dita e skadimit /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah une per vete i zgjedh grate me shoqni te verber keshtu qe skane se si me xheshin me sy se sme shofin :lol:

marieta

Primus registratum

HEJ PERSHENDETJE TE GJITHEVE!
TEME INTERESANTE KJO?
VERTET PSE MESHKUJT SHQ. I DUAN FEMRAT TE VIRGJERA, MADJE KETU NE DR ESHTE BERE SI MODE DHE MESHKUJT NGA KJO ANE JANE BERE ME FANATIKE SE FEMRAT!!!!!!!! :confused:

epiphany

Primus registratum

pse kur kane qene ndonjehere meshkujt me pak fanatike se femrat?

MLK

Primus registratum

Kur shkonin me aksione vullnetare ose kur shkonin ne zborr :lol:

epiphany

Primus registratum

pse ka akoma njerez gjalle nga ajo periudhe? /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

A e kishe fjalen per femna fanatike ti?
Meshkujt e asj periudhe kan cof, po femnat jan si shejtoni me 7 shpirtera e ska perendi me i mush menien me dek /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

he se na gjendet nje menyre dhe ne ,po thuaj ti ku gjendet mashkull qe te jete aq i zgjuar sa ta bej?

marieta

Primus registratum

as nuk ka dhe as ke per te pasur ndonjehere, VETEM FEMRAT KANE AFTESINE TE FUSIN DJALLIN NE SHISHE /pf/images/graemlins/wink.gif

MLK

Primus registratum

Po te jet djall amerikon do ti duhet kavanoz se shishja e ka gryken te ngushte ne jane nje çik xxxl ata amerikonet /pf/images/graemlins/laugh.gif

marieta

Primus registratum

ne plehra gjen shishe e kavanoze te cdo lloj vellimi e siperfaqe keshtu mos u lodh se e gjen kollaj
/pf/images/graemlins/smile.gif

epiphany

Primus registratum

ou kur fusim dreqin ne shishe ne ,amerikanin as qe e llogarisim fare.

ante

Primus registratum

Nuk dua te behem personi i keq ne kete mes, po mesa po shoh une keto bisedat tuaja kane dale krejt jashte teme e kane marre per kot. Nuk e di une se me se merren moderatoret nderkohe, apo jane ata qe i kthejne keto pergjigje pa kuptim (ne kuptimin qe s'kane lidhje me temen) qe jane thjesht harxhim kohe per ata qe i lexojne.
Qellimi i personit qe postoi temen ka qene krejt ndryshe nga ai ne te cilin ju e keni kthyer kete teme. Ky albforumi me te vertete qe po me zhgenjen. Mendova se bisedat e kunjat me njeri tjetrin ishin per ne rubriken e chatit e jo ketu. Ne nje teme si Sociaologjia mendoja te gjeja mendime me serioze qe me te verte te ndihmojne te nxjerresh nje konkluzion apo te mesosh dicka. Por ndoshta jam une qe kam ngaterruar forum e ky forum eshte vetem per kalim kohe.
Te me falin te gjithe ata qe kane shkruar e ndjehen paksa te ofenduar, por mendoj se duhet te them ate qe mendoj!
Good luck!