Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

personazh

Valoris scriptorum
Re: Perse meshkujt preferojne nje vajze te virgjer???

po vallaj me mire me tregu ket si histori sesa ate te shales se biçikletes qe tregojn per nainjonen :lol:

Princesha

Primus registratum

ato mund ta tregojn prej hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jim

Primus registratum

Nuk jam nag ata tipat qe e deshirojn nje vajze te virgjer per femer apo grua ajo qe me shumti me intereson se a jemi te bere per njerin tjetrin e ata qe e deshirojn te virgjer le ta marrin sepse atyre nuk i intereson shpirti i saj por vetem .... i saj por mund te mashtrohet sepse sdo te thote se pse eshte e virgjer e nuk do tradhetoj kurre keto jane vetem fjale boshe.
Ajo qe me pelqen tek vajza eshte shprehja e lire e mendimeve dhe deshirave te saja dhe jo te mbyllur dhe te mos sdish se çka i pelqen asaj.
Shpresoj se diteve te sotme dikush do te martohet me vajze te virgjer ka ikur koha e Skenderbeut me shpate tash eshte te ecesh me kohen por jo para saj.

regele

Forumium maestatis

Me kete deshe te na mbushje mendjen neve apo vetes?

Desdemona

Primus registratum

Eshte ne natyren njerezore qe preferojme te jemi te paret kudo, ne kete pike meshkujt preferojne te jene te paret dhe ndonjehere dhe te vetmit.

MLK

Primus registratum

Une per vete se kam problem ne kur jane te prishme femnat, po je ne shum amon /pf/images/graemlins/laugh.gif

pa_ari

Primus registratum

meshkujt (jo te gjithe)quajne virgjerine e femres si prone te tyre. me ane te saj mund te zoterojne femren. kjo eshte gje e ulet dhe fyese. kam shoqe,ndoshta feministe te tepruara, qe kane cvirgjeruar veten per te mos u bere pre e ketij mentaliteti.

jackie

Primus registratum

Duke lene menjane komente mbi mentalitet, do te deshiroja te shtoja dy fjale ne kete argument.
Nuk eshte e vertete qe vajzat preferojne djem me eksperience, ose me mire nuk eshte plotesisht e sakte.
E verteta qendron ne intensitetin e ndjenjave ndaj partnerit dhe ne livellin e sigurise qe nje partner ndjen ndaj tjetrit.

C'dua te them eshte qe kur nje person dashurohet ne menyre te plote ndaj tjetrit (gje qe arrihet mbas nje njohje dhe pjekuri te thelle te raportit) deshiron me gjithe shpirt qe te kish qene i Vetmi/ja.

Pastaj ka dhe elemente te tjere qe mund te influencojne. Normalisht me dashurine, futet dhe nje sentiment tjeter (jo dhe aq i mire) qe eshte xhelosia...

MLK

Primus registratum

Une kam shoqe psh qe te mos bien pre e mentalitetit posesiv te mashkullit jo vetem qe jane ç'virgjeruar vet po me pas kane bere dhe operacion e kane ndryshuar sex /pf/images/graemlins/tongue.gif Me ça shoh ketu paska akoma personazhe qe nuk paskan vdek kur jane hudh ne grup ka shkembi ne fshatin Sul, kur turqit donin me i perdhunu! 150 vjet e prape po me ato men paskan njel :lol: :lol:

rexi-sexy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Une kam shoqe psh qe te mos bien pre e mentalitetit posesiv te mashkullit jo vetem qe jane ç'virgjeruar vet po me pas kane bere dhe operacion e kane ndryshuar sex /pf/images/graemlins/tongue.gif Me ça shoh ketu paska akoma personazhe qe nuk paskan vdek kur jane hudh ne grup ka shkembi ne fshatin Sul, kur turqit donin me i perdhunu! 150 vjet e prape po me ato men paskan njel :lol: :lol: [/qb]
:lol: :lol: CA JANE KETO QE PO NA DEGJOJN VESHET E PO NA SHOHIN SYTE????? :lol: :lol:

jackie

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga MLK:
Une kam shoqe psh qe te mos bien pre e mentalitetit posesiv te mashkullit jo vetem qe jane ç'virgjeruar vet po me pas kane bere dhe operacion e kane ndryshuar sex Me ça shoh ketu paska akoma personazhe qe nuk paskan vdek kur jane hudh ne grup ka shkembi ne fshatin Sul, kur turqit donin me i perdhunu! 150 vjet e prape po me ato men paskan njel
--------------------------------------------------------------------------------

CA JANE KETO QE PO NA DEGJOJN VESHET E PO NA SHOHIN SYTE?????

MENDOJ QE SHOQET E TUA KANE PASUR PROBLEME TE TJERA. MOS I NGATERRO GJERAT: NJE VAJZE QE NDRON SEKSIN NUK E BEN SEPSE URREN MESHKUJT, POR NGAQE I PELQEJNE FEMRAT.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ore, të shkruash në çdo temë nuk të ndihmon të regjistrihesh. Megjithatë mundohu mos të kapësh Dutin ose Gysin se mbase ata mund të thonë diçka.

Guest

po une qe nuk shkruaj dot o njerez, si t'ja bej

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
KOndre po shkrimin tim e shef ti??

[/ QUOTE ]

Kondra nuk e di po une ta shoh

Kontra i paska pre shiritin forumit. Loool Ore c'behet me ate temen tone te Ameriqenve se kisha nje pyetje une per letrat e bixhozit

I love new york

Primus registratum

e mi Nelke, ne po na ik truni knej, pytjet boji sa anej-knej.
ja beje ktu psh.

tema e ameriqeneve hapet ke faqja 367