Per miqte e mi

ElenaTrojes

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Mars, nga te gjithe keta ketu vetem ti nuk me njef...Ku rri ti ne Greqi? Miremengjes... /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Me ne fund mbas disa ditesh munges u shfaq dhe nje postim i qershise,gezohemi pa mase qe te kemi perseri prane nesh.
Sa per ate qe je si veshka mes te dhjamit e dime e dime,se e meriton /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Mirmengjes,une ri ne selanik. Atehere po pres te dhena une /pf/images/graemlins/smile.gif

ElenaTrojes

Primus registratum

Une rri ne Usa,
Emri: Katerina
Mbiemri: Note
Arsimi: vit i trete universitet
Personal quote: qingji i urte pi shur*en e tij /pf/images/graemlins/smile.gif

Dhe dicka, I love all of you! /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

mirmengjes

emri: e cakerdisur
vendndodhja: jam teper e coroditur per ta percaktuar
arsimi: se shpejti do me perjashtojne nga shkolla
gjendja sentimentale: se shpejti do me duhet nje transplantim zemre
hobi: skam
fobi: lean
veprimi i pare mbas ketij shkrimi: nje shkrim tjeter, diku tjeter

ElenaTrojes

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]mirmengjes

veprimi i pare mbas ketij shkrimi: nje shkrim tjeter, diku tjeter[/qb]
Ja se ti them une ty emrin dhe vendndodhjen se ato te tjerat i kishe pak a shume tamam... /pf/images/graemlins/frown.gif
Emri: devil doll
Vendndodhja: Ne dhome, para PC...

Nuk gjendet zemer te zvendesoje zemren tende, prandaj mbaje me kujdes, more vesh???

mars

Primus registratum

Kati te faleminderit per informacionin,dhe une te I love shume. :confused:

lea une po iki tani por dua dhe pergjigjen tenne OHEN E MESOVA QE DO TE THOTE LART po ajo fjala tjater cdo te thote?

qershia

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kati:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]mirmengjes

veprimi i pare mbas ketij shkrimi: nje shkrim tjeter, diku tjeter[/qb]
Ja se ti them une ty emrin dhe vendndodhjen se ato te tjerat i kishe pak a shume tamam... /pf/images/graemlins/frown.gif
Emri: devil doll
Vendndodhja: Ne dhome, para PC...

Nuk gjendet zemer te zvendesoje zemren tende, prandaj mbaje me kujdes, more vesh???[/qb]
HA HA HA HA

TRAP TRAP PO E KAP...

P.S shprehja e mesiperme eshte nje monolog i qershise me veten (s`du replika per keqkuptime...)

ElenaTrojes

Primus registratum

Oben ohne= topless= pa lart me nje fjale pa sytjena... /pf/images/graemlins/laugh.gif Apo e kam gabim?

B

briiigi

Guest

po Kati kush eshte?
Nejseeeeeee /pf/images/graemlins/smile.gif Mirmengjessssss /pf/images/graemlins/smile.gif une jam gjumashe zgjohem vone, mos ma vini re /pf/images/graemlins/smile.gif
Lea Ca ke ti yll? me thuaj mua se i bi une ... kushdo te jete ... /pf/images/graemlins/smile.gif
ishalla shifemi ne tir lal.
O

disku

UNI

miremengjes.....
o qershie te kishim harru shijen...
akoma se gjetet kush eshte kati ju??????
ika iher un se jam ne pun....
kalofshi me mire se un... /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

she... As mirmjes nuk thu mer dreq... /pf/images/graemlins/frown.gif
Nuk te dua me ... do te te nxjerr ne ankand. Te pakten te bojm nai lek se duhet /pf/images/graemlins/tongue.gif
(pranohen dhe $ dhe Euro ...pa merak)

mars

Primus registratum

Si keni qene te dashurit e mi,si po ja kaloni?
absin ma ka pare njeri se akoma nuk po behet i gjalle.

Lean si e kam sot si e kalove diten,mbas nje nate te keqe,dhe pa gjum?

Marko ckemi shoku si po ja kalon,nga gjendja shpirterore si te kam se tani sikur nuk po ndihesh me,me aktiv qe te mbyllesh gojet e liga /pf/images/graemlins/smile.gif

marko

Primus registratum

C'jon mer kto goje te liga qe paskan fillu me fol.
Mos ma prekni xhandarin or tej, se bohet xhaku lum.
JO me ti Marso po java e funit e shkolles, provime e perseritje si nena e dijes qe eshte, pastaj dhe fund viti ne pune, kshu qe i hale me gjojna qe na dul shpirti.
Gjendja shpirterore,eshte shume i lumtur me pak hidherim te sperkatur tek tuk si kanella ke krem vanilja, po ne pergjithesi shume mire.
Icik depresion se helbete do plakena dhe me shume ket muj, po thuj qe i ka jeta kto gjona, te pakten gjeta nuse(lol)
Ah se mos harroj, na shkrin kto festat ka paret na shkrin, dhurat njonit dhurat tjetrit, apo s'osh dhe kjo shoqnia ime te gjithe i kemi te grupuara ditelindjet ne Tetor dhe ne Dhjetor, shume deficit po dalim, po mezi po pres ti marso, se tashi mu kujtu mu, se kom mor vesh qe per ditelindje po me marrin nje aparat fotografik nga ata me exposometer si tip profesional, se thash pse me vetem marsi te dali tu bo resme e?
Kshu qe ka mundesi qe ta boj i kurs fotografie see perdor si elective.
Plus se c'me ka hyp i dell me u bo dhe inxhinjer, qe eshte icik kot fare se un nuk di me majt i kacavidhe ne dore po hajde na duhet diploma se aty ku punoj un, Japonishtja dhe diploma e inxhinjerise te bojn ti thush fukarallikut ik pirdhu, pranej jam icik duke vendos c'te bej po ose jo, pranej dhe kam qen icik i zon.

mars

Primus registratum

Ateher te uroj qe te marin sa me shpejt fund mundimet e tua /pf/images/graemlins/laugh.gif si materiale dhe ato shpirteroret.
Sa per ate qe thoje se do te behesh fotograf,pak si veshtir me duket mua kjo pune,dhe mos kujto se kam ndonje aparat kushedi se ce,nuk eshte automatik,cdo gje e rregulloj vete si driten diafragmen marshin (shpejtesine e hapjes dhe bylljes se diafragmes)etj etj.
Kot nuk i thava trute duke lexuar libra,dhe ti thua se do behesh fotograf se do blesh aparat :tipsy: .
Nejse per te mos te c'kurajuar,po te them se po pres fotot e tua /pf/images/graemlins/smile.gif .

marko

Primus registratum

Po ashu pra do e mor dhe un, jo automatic.
Dmth automatic, por ka nje funksion ku behet krejt manual, prandaj dhe do boj kurs qe te mesoj si perdoret(lol) se un jam nga Tirona ku gjith jeten na qitshin ne fotografi ke Skenderbeu ose ke liqent e Lures.
Po ti shofesh gjiiiith fotografit e Shqiptareve jane te njejta ne varesi nga ku kane jetuar.
Un kam qef te filloj ato bardh e zi ti marso pranej e desha kte aparatin. Me u bo si prfesionist, e di vet ti mo per ca e kom fjalen, po thuj qe shkova e u martova(lol) kur sme shkoi ne men mo paerpara, apo si fusim dhe ka i theks te huaj e dukena si ata fotografet e modes, manjifik, fabuloz, u lalalalaa( :smash:

mars

Primus registratum

Kur te kesh punimet e para te tuat dmth te aritura atehere do te me thuash se cfare kenaqesie eshte,me pelqen dhe mua bardh e zi por ketej eshte e kushtueshme,biles kam dhe aparaturat qe nxjere per larjen e filmit.(nuk e di si e e merojne ne Shqip por eshte ajo qe hedh nga negativi ne leter.

Vecese duhet te kesh parasysh se eshte hob i shternjt ta dish nga mua kete gje.

ElenaTrojes

Primus registratum

Unicorn dhe briggi, miremengjes a miredita si te doni ju, sipas vaktit... /pf/images/graemlins/smile.gif

Une jam ajo...

Shpejt do e kuptoni...

Nuk jam ndonje kushedi ca...

Marko ty rente llotaria ishallah qe te me blesh dhe mua ndonje dhurate per XMAS...

Mars, ku eshte Venusi?

Lea, ty po te dergoj nje perqafim...

Matilda nuk po duket fare ne horizont...

Qershie e kape? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe ju te tjeret pershendetje dhe kalofshi nje dite te mbare /pf/images/graemlins/smile.gif

marko

Primus registratum

O Kati!
Hajt tu boft vllai (kurbon) taksirat e ke na shkruj nai MP dhe me thuj kush je seme verte qe nuk po me bie nder mend fare.

mars

Primus registratum

Venusin tim kam per ta treguar mbas nja dy javesh /pf/images/graemlins/laugh.gif