Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

pershendetje te gjitheve...
marko ojes u plak tralalalalalala /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]efkaristo kale mu, harika poli, kalinihta, tha ta pume....

uuaau se mos ma shani greqishten teme /pf/images/graemlins/tongue.gif

pacim lal e kalofsh mire /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Mirmengjesi,
si po e kaloni diten se une tani po e filloj,falem njeher ketu dhe pastaj ja selloj per ne pune,mire ju kam njeher.

abs greqishten e ke qare. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

ciao marso /pf/images/graemlins/laugh.gif e lexove pemene time /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mars

Primus registratum

Ckemi si po kalon ti,me shkollen dhe punen?
Mos u bej merak nuk jam si puna jote qe kur te thone shkon dhe i hap une,gjene e pare ate bej kontrolloj Mp.
Ca ore ke atije ti tani?

Guest

ktu esh ora 11 /pf/images/graemlins/laugh.gif

te pershendes /pf/images/graemlins/wink.gif mire shkolla lal ja sic te thash ekam per te bere ate essene po spo ecen hic ca teme qe kam zgjedhur dhe una lol

naten tashti .

abs

nuk e di...

thnx mars /pf/images/graemlins/wink.gif

kalimera
mirmengjesi
nadja e mire
si keni njeh
a keni fjet rahat

qershi, lea dhe Matilda, a jeni tuj ba gati party_n per markon a?

pacim /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

o abso asiher sma ke majt men emrin ti mu...lol
yo were is da party??????????
dj po behem una.... :thumbsup:

Guest

abstract ja me ate po merremi /pf/images/graemlins/laugh.gif party behet ne shtepine e psese /pf/images/graemlins/wink.gif tek forumi thashethemet
jeni te mirpritur /pf/images/graemlins/laugh.gif

opa dhe dixhejin e gjetem /pf/images/graemlins/laugh.gif care muzike do vesh ti mo ? :tipsy:

B

briiigi

Guest

Une po them mirDITA /pf/images/graemlins/smile.gif se ... se po te thoja mirmengjes do ishte per tu varur.
Une jam ne qef sot qe thoni ju shoke dhe shoqe /pf/images/graemlins/smile.gif
kemi nje feste sot, dhe do behen dhe donations per ca femije te varfer, per ti blere lodra. Une bleva dy lodra ... dhe shpresoj te mi pelqejne ... /pf/images/graemlins/smile.gif
pervec te ftohtit ne palce, dhe shume per te mesuar tani per finals /pf/images/graemlins/smile.gif ...JETA eshte BEAUTIFUL
hihihiihihhi, mos ma vini re

Lean si e kam?
Mars, ca thuhet andej nga Elada? Krio?
Marko, si je xhaxh?
Unicornus /pf/images/graemlins/smile.gif u lodhe shume dje ne pune?
Kati, gezohem /pf/images/graemlins/smile.gif qe te njof se ste njifja... I guess
Abs MWahhhhhhhhhhhh
po Qershine ku e kam? dua qershiiiiiiiiiiiii
MAtildina mos bej shume thashethushe around ti, se do ta shkul veshin

po kam harruar njeri me falni se e kam nga i ftohti

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Kati me cpo shoh del se na njeh,por ne akoma nuk i kemi rene ne te se kush eshte.megjithese dyshoj per njeren por nuk jam i sigurt :confused: .

[/qb]
Mesova me ne fund se kush eshte Katia,te them te drejten,e para gje qe me vajti mendja ishte Nuska,per kete ju betohem.
Per Zoti me keto parandjenja qe kam jam i madh :tipsy:

Si jeni ju te tjeret,mire po kaloni?Ndonje te re Kemi nga fronti, se ketu ne Gr desh na vrane nje politikane.
Unico po e shikon fatin e tyre keshtuqe hiq dore nga pulitika :smash:

marko

Primus registratum

O Corno, ik ore dreq do merresh me politik ti.
Ti dhe ca vota qe i more i more prej Mancistes, qe u dha me mish e shpirt pas ceshtjes dhe fushates tende elektorale.
i doli atij te shkretit goja mas kurrizi madje i zuni dhe lesh, e u bo gojlesh(kena pas i shok ne e kishte emrin Gojart te shkretin e thrritshim Gojlesh) po ti nuk ja nigjove llafin Mancistes kur te tha te vejshe lulen ne pozite.
Nejse se dje fola me Mancisten se dhe ai e kishte ditlindjen sot, dhe te bo te fala(lol)
Pranej mos u boj politikan ne Greqi.
O Corno, s'na the ca mendimi ke ti per komentet e Senatorit Trent Lott ne ditelindjen e atij fosilit Storm Thurmand?

Guest

ou mos ma kujto politiken se me bere namin me bere ngela ketu gjithe diten /pf/images/graemlins/laugh.gif

eee kati e mo nuska esh po he /pf/images/graemlins/wink.gif thuaj te ta shofi cik fallin se mos te gjen nonje nuse /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju te tjeret mire ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

brigi hahaha po hajde ma shkul pak veshin po kujdes se te pickoj nga by...kat une /pf/images/graemlins/laugh.gif
shyqyr qe do na ikin ca ne shqipri mos i kemi ne per kembe se sna duhen
/pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

une jo i her /pf/images/graemlins/frown.gif ...ose me mire... si dihet akoma /pf/images/graemlins/frown.gif
me thuj kur dhe ku mi se ta tregoj une veshin ty, ta lej ne dore .... dhe nuk eshte e lehte te me pickosh muve /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol

mars

Primus registratum

O briiigi po pse je ne qef o motra nuk na e shpjegove me hollesi,mos te propozoi ndonjeri qe ja kishe vene syne.

Proto ti si po kalon,je mire?
Si doli perfundimi e bere grua apo burre atije te tema jote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Marko sa per ate qe thua,e mira do te ishte te mos bente politik fare jo vetem ketu ne greqi,qe do filloj te na premtoj dhe neve sic bejne ata dhe opingen e sheros do shikojme, nga premtimet e tij.

Jam kurioz se Kati ne nje nga postet e saj tha se nuk e njo dhe nuk me njeh tani i ra ne te se kush jame.Se une per vete e njo me rrenje dhe dhemballe.
Me dhemballe jo se kur e njojata i kishte hequr vetem me dhemb.

(po pop hartim e bera)

disku

UNI

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]O Corno, ik ore dreq do merresh me politik ti.
Ti dhe ca vota qe i more i more prej Mancistes, qe u dha me mish e shpirt pas ceshtjes dhe fushates tende elektorale.
i doli atij te shkretit goja mas kurrizi madje i zuni dhe lesh, e u bo gojlesh(kena pas i shok ne e kishte emrin Gojart te shkretin e thrritshim Gojlesh) po ti nuk ja nigjove llafin Mancistes kur te tha te vejshe lulen ne pozite.
Nejse se dje fola me Mancisten se dhe ai e kishte ditlindjen sot, dhe te bo te fala(lol)
Pranej mos u boj politikan ne Greqi.
O Corno, s'na the ca mendimi ke ti per komentet e Senatorit Trent Lott ne ditelindjen e atij fosilit Storm Thurmand?[/qb]
MA CO TEMEN ME MP SE TE MESHTES UN TY...LOL
ej po si mer me kujtove mancisten...ku e kam ore se na thavi syte...te fala tmi besh o marko....
briggi pershendetje te vecante se meqe te kiaha harru dje..un sjam lodh shume.....
ja sot jam ne shkolle po i shpjegoj mathin ca gocave ne biblotek /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ke avantazhe kur je i mire ne math...lol /pf/images/graemlins/wink.gif .....o matilda...un dj e boj po me kercy po pati rap po e tun...kshu te tjera spara jam shum i dhene....si gjithmon sharroj te pershendes qershin....
katin gjithashtu....
ahrrova marsin..o mars ndaxi per informatat po un jam ne usa.ktu politikanet vetem rrisin taksat nuk i vrasin...(megjithse ate bloomberg kom e e ca prej komesh...)
o marko si po te hik jeta prej shalesh mer lanet...u plake mo .....
kom harru njeri???
absin....ket me mir ta harroj se ku me harro gjithmon...
djep mbi barrikada ty lal te dum per komandant shtabi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
uuuuuuuuuu se harrova marko kom hap nji tem me te uru ditlindjen edhe te lagjia vjeter...e di un qe sdo me u kthy ti se ke muhabete te vjetra..po nji shkrim hidhe or horr se kan shkrujt te gjithe me te uru ditelindjen ty.... :smash:

ElenaTrojes

Primus registratum

Mars, luftetar i luftrave...Ari...Ares...si e do te ta them? te gjitha mund te me shkonin ne mend, por qe te ishe aq i zoti per lufte ti Ari...bahhh kurre /pf/images/graemlins/laugh.gif E dija kush jini te gjithe, vetem Brigin dhe ate Abstract nuk njoh, por nuk ka gje se do njifemi ...

Matildaaa mos u thuaj ketyre per punen e fallxhores se nuk po ja dal dot me ata te tjeret e jo me me keta ketu ...

Si po ja kaloni nje here? Unico, si ishte provimi zemra? Une dola shkeqyer (me modesti)... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ju perqafoj te gjitheve...

abs

nuk e di...

hajt pra ku jeni?
jam tuj ju prit atje te party i markos...

kati mos u vesh transparent e?
se mos i rrehet kujt menja /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Duhet te jete party pa maska se dhe katiushkes na i ra maska.

Ketej eshte koha e keqe dhe pak problem per te dale dhe po e beje partin ne shtepi,vetem po doli ndonje tel e papritur mbase do tja selloje gjekundi.
cfare programi keni per fund javen.

Guest

he mo mire ini mo mire ini ?

marso bo icik pushim lal se le nam tu shkrujt /pf/images/graemlins/laugh.gif marko i love you shume /pf/images/graemlins/wink.gif

qershija po ku je moj e zeze se mi thave siteeeeeee : (

brigi a sa goce e kece ce je ti /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

o uni rap mer pra ne una ashu perlqej vdessss fare hajde se do kercejme te dy

abstract si tu duk party /pf/images/graemlins/laugh.gif

ja kshuuuuuuuuu ika ika se jam shuem e zene lol