Re: Per miqte e mi
Fillimisht postuar nga marko:
[qb]O Corno, ik ore dreq do merresh me politik ti.
Ti dhe ca vota qe i more i more prej Mancistes, qe u dha me mish e shpirt pas ceshtjes dhe fushates tende elektorale.
i doli atij te shkretit goja mas kurrizi madje i zuni dhe lesh, e u bo gojlesh(kena pas i shok ne e kishte emrin Gojart te shkretin e thrritshim Gojlesh) po ti nuk ja nigjove llafin Mancistes kur te tha te vejshe lulen ne pozite.
Nejse se dje fola me Mancisten se dhe ai e kishte ditlindjen sot, dhe te bo te fala(lol)
Pranej mos u boj politikan ne Greqi.
O Corno, s'na the ca mendimi ke ti per komentet e Senatorit Trent Lott ne ditelindjen e atij fosilit Storm Thurmand?[/qb]
MA CO TEMEN ME MP SE TE MESHTES UN TY...LOL
ej po si mer me kujtove mancisten...ku e kam ore se na thavi syte...te fala tmi besh o marko....
briggi pershendetje te vecante se meqe te kiaha harru dje..un sjam lodh shume.....
ja sot jam ne shkolle po i shpjegoj mathin ca gocave ne biblotek /pf/images/graemlins/laugh.gif ....ke avantazhe kur je i mire ne math...lol /pf/images/graemlins/wink.gif .....o matilda...un dj e boj po me kercy po pati rap po e tun...kshu te tjera spara jam shum i dhene....si gjithmon sharroj te pershendes qershin....
katin gjithashtu....
ahrrova marsin..o mars ndaxi per informatat po un jam ne usa.ktu politikanet vetem rrisin taksat nuk i vrasin...(megjithse ate bloomberg kom e e ca prej komesh...)
o marko si po te hik jeta prej shalesh mer lanet...u plake mo .....
kom harru njeri???
absin....ket me mir ta harroj se ku me harro gjithmon...
djep mbi barrikada ty lal te dum per komandant shtabi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
uuuuuuuuuu se harrova marko kom hap nji tem me te uru ditlindjen edhe te lagjia vjeter...e di un qe sdo me u kthy ti se ke muhabete te vjetra..po nji shkrim hidhe or horr se kan shkrujt te gjithe me te uru ditelindjen ty.... :smash: