Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Thjesht nje mirmengjes per te evropes dhe naten per tutje.

Sot mbaroj shume vone pune nuk e di se sa do ndihet mungesa ime.

B

briiigi

Guest

/pf/images/graemlins/frown.gif do ndihet o do ndihet /pf/images/graemlins/smile.gif
jo per gje po na mban gjalle ti me muhabet /pf/images/graemlins/smile.gif
Ktej nga anet e mia eshte nje i ftofet qe o nene o nene ... skam pare ndonjehere keshtu. Megjithate po me kalon semundja dale ngadale. Sonte mbaroj msim ne 10 pm, dhe pastaj dalje per qef, deri nga ora 2 /pf/images/graemlins/wink.gif
ju miqe e shoke cna thoni? O lea, e di qe je icik si une ti? une pardje harxhova nja 260 Euro kot me kot /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ej o Lea ca veni tamam je ne De ti mi? Kalo bej nai xhiro ktej nga une nai here se komshije jemi /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

MIRMJES....
un ja ne shkolle qe ja..........nejse nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif
cme thoni njeher...o marso se me thua mua qe bej mungesa ti ...lol
briggi mire je ti ???
o lea ke te falla nga presidenti bush.....
matilda paska mungu knej....
te tjeret qe si permena jan rehat...(pervec qershise...lol)

B

briiigi

Guest

sa heret shkoke ne shkolle ti cuno
Megamalmer_whassup.gif

ne shkolle jam pervete po bej puneeeeeeeeeeeeeee jam bere goc e mire jam bere
engel027.gif
Ca thuhet ndonje e re nga anet e juja?

disku

UNI

e eeeeeeee kam nji klase speech qe ne 7 te mjesit o briggi.............knej nga ne si gjithanej ftohte qe te ngrin beshtyma pa ra ne tok....
te tjerat rehat..... :thumbsup:

B

briiigi

Guest

ti mua me thua ... ktej kan nri gjithe kanalet e mundshme ... dhe dreqi e marrte te kputen veshet nga i ftofti /pf/images/graemlins/tongue.gif lol

disku

UNI

EH I FTOHTI...CA ME I BO O brig...pohajd mo se na nrof forumi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

Gjigandi..

Shkurtabiqi..

p.s gjalle jeni mo trimat e xha Jahos,si ju kam me pune me halle me derte me pare pa pare ,me qef pa qef me t`hong me t`pime...
nrofni, nrofni se tuj e qell t`nrofmen ve lluka do qisni...

marko

Primus registratum

O Qershia!
Po ku je o derpederi?
e solle koken ti moj e Kozmait?
SI je ti i here, se jena bo merak.
Nuk e di per te tjeret po Marsi dhe une u bom merak se helbete nuk ke te drejte te na bosh kshu mungesash pa arsye.
Qershia eshte e jotja, eshte e imja eshte e te gjitheve.
Personi Qershi, eshte tashme prone e te gjithe forumistave, nuk ke me te drejte te vendosesh si do ti me te, pasi duhet te mendosh per traumen qe do shkaktoje ne disa anetare te forumit, pasoja te cilat do ti kishe ne ndergjegje.
Nuk na the, si u bo ai muhabeti i rruges se Greqise?
Marso, mos e le kte qe te harroje, nguce pra ka pak.
Para Gogunja!(lol)

qershia

Primus registratum

Para Gogunja!(lol)
(opthi minorthi cimi cimi corthi)

o ta bofte zoti rrugen drite (hajmali) ty ishalla me ket Gogunjen (sa e ke jusitfiku veten me ket(gogunjen) ke lista ku t`kam fut mer qen misri...m`qite mallin e origjinalit mer tartakut...)

Tashtina per nj`at punen e t`ndameve te hiseve t`mija une them qe si zor me i nda pa u xef gjaknat mire se puna osht me hong si minj ene jo si arinj, sidomos kur bi llafi me qit dhjam ka pleshta si puna ime.
une jam tuj leviz nalt e posht, posht e nalt (ose hy e dil sic thu ti Mone, per nji jete me aspirata t`nalta gjithmone n`sherbim t`veglave frymore t`ksaj mase forumore)

Ah jaran jaran pse s`iken vete n`gerqi ti, apo ti do pilaf eeeee ...
ah jaran jaran ti deshe pilafin ne te veme qylafin...

marko

Primus registratum

Jarani do iki kesaj vere ne Shqiperi, dhe po qe se ai Jaroni qeter ne Selanik na fto dhe osh atje do iki ta takoj se s'bo po mire do ishte te vishe dhe ti.
Per nusen osh me pikpytje, megjithse do kisha dash te vite dhe ajo, ta bojshim i pushim i dor me rob zoti e kishim bo icik qef, se ti e di ne te Amerikes na dul shpirti ne pune e zemra ka molli.

Para Tanku!(lol)

Guest

huhuhu si jeni kolopuca : D

hihihi marko edhe una do iki ne vere ne shkiperri /pf/images/graemlins/laugh.gif

o qeshija si je ti zemra une te mendoj ter ekohesper zotin /pf/images/graemlins/frown.gif se te kam xhan shumeeee /pf/images/graemlins/smile.gif

unicorno cte duhet me ylberin tim ty o vlla
:mad:

lea ka te fala na presidenti bush ? /pf/images/graemlins/wink.gif ehehehe shyqyr qe me tregon uni mua /pf/images/graemlins/laugh.gif lea hajt hapju cik shoqnise ktu /pf/images/graemlins/wink.gif

marsi ja kalofsh mire sot atje dhe chekck pak me vone pm : ) kissssssss

disku

UNI

kujdes matilda se edhe nji kome me te rreshkit quhet sikur ke kalu ylberin.....
edhe leje bushin rehat se ska bo faj...
ju pershnes iher se skom koh duhet me ik ma von me harxhu ca pare... /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]kujdes matilda se edhe nji kome me te rreshkit quhet sikur ke kalu ylberin.....
edhe leje bushin rehat se ska bo faj...
ju pershnes iher se skom koh duhet me ik ma von me harxhu ca pare... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me ble nje bag of chips po pate munci /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Me cpo shoh e keni bere nje dore muhabet,ketu.
briiigi te faleminderit,sot per mua ishte nje dite e lodhshme,e fillova diten qe ne 6 dhe po e perfundoj taniora 9 e darkes.

nuk po ri shume se kembet po me zjejne.
Lea dhe abs sot nuk u duken fare me cpo shohe,shpresoj te jen mire

Proto si gjithmon ne fund embelsira sic thote dhe joteme.
Si ja kalove ti zemra,si gjithmon mesazhet e tua me shplodhin /pf/images/graemlins/wink.gif

marko mos u merzit se kalaja po meret nga brenda,te shohim po duroj deri nga behari shtetrrethimin e nuk kam cte beje,por perpjekjet jane kolosale nga ana ime /pf/images/graemlins/smile.gif

UNICOsi je ti vlla mire me te ftotin se ti dhe briiigi po ankoheni,si thote fjala plumbi do plumb ftohte koha me menge te shkurtra ju,te beheni te ashper dhe te forte. :tipsy:

Guest

/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

i'm very sad........ /pf/images/graemlins/frown.gif

kam nevoje per miqte e mi!

disku

UNI

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]i'm very sad........ /pf/images/graemlins/frown.gif

kam nevoje per miqte e mi![/qb]
shi kjo filloi prap....
ho i her ca te ka ndodh????hapju shoqnis...

ElenaTrojes

Primus registratum

Ja ku erdha dhe un...me mbani mend...e se nuk ka gje...I'm your friend too /pf/images/graemlins/smile.gif

Pershendetje te gjitheve...!!!