Per miqte e mi

qershia

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

mars!

nuk e di pse kam 24 ore qe qesh me humorin tend qe me verte ka shije te holle e qe mua me ben pistil...

mars

Primus registratum

E moj qershi,shikon cte ben lodhja te sjell ne qef,dhe ben te tjeret me qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

rrapatusha erdha una, jam deri ne fyt me veranstaltunge, plenum tag, auftritte, sitzungen, ma mire se nuk e dini se si perkthehen, gjithkund vec tuj pi sekt, ne nje moment kam menu ne ju...thash uuu u bane dite qe si kam pershnet miqt e mije...

po hajdeni paraqitni forcen niher...

qershia /pf/images/graemlins/smile.gif
mars
lea
marko
ajo ylli qe ndrron nickat kushe di si quhet tash.. e din vet ajo se per ke e kam fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif
briigi
dhe antaret e rinj...nje t peqafume /pf/images/graemlins/smile.gif
nga absi...deri ma vone smak

mars

Primus registratum

Me ne fund u duk dhe absi,po ti o i uruar,thuaj se ke pune,se ne thame se te kishin mar peng dhe po prisnim,qe te na keronin paret te te lironin.

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Me ne fund u duk dhe absi,po ti o i uruar,thuaj se ke pune,se ne thame se te kishin mar peng dhe po prisnim,qe te na keronin paret te te lironin.[/qb]
haahaha e lezetshme kjo, kot s jam abstract un o lal, prandaj s me merr kush peng mua jo /pf/images/graemlins/laugh.gif masanej ruhem ruhem sepse nuk du me ju shkund xhepat e kontot e bankave, qe t me shpetoni masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: xhan xhan

abs

nuk e di...

...mos ke gje ...

jo jo se kam gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

den me than se peshqesh dashke nje nga astrar te vjetr /pf/images/graemlins/laugh.gif a e don per koleksion a /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Jo o abs se e dua per tu rrojtur,te pakten me ta shkoje nje vite kurse me keta te tjeret qe marim nje muaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht tani,nga na ke humbur atije te te humburit thoshe ca gjera po une nuk i kuptova,se duhet te ishin ne gjermanisht /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

marko babaxhaaaaaniiii, se kam dite se je babaxhan /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

ca do te thote ajo o abs.mos eshte gje sakatasic i thone ketu?dhe ne Shqip M beturina U shqimore T rupore

marko

Primus registratum

Pech!
Do me thon "sa keq" o ti marso.
Pse abso nuk e dishe ti qe isha babaxhon un e?
Pse se vune re ti kur mrojta shkodronet un qe jom babaxhon(lol)

abs

nuk e di...

e di se shkodrant i ke xhan ( n fakt se di se pse, edhe pse me pelqen) /pf/images/graemlins/laugh.gif , po se dijasha se je babaxhan :rolleyes:

mars

Primus registratum

O shok me leje te iki une se jame cope cope nga lodhja.
Ju uroj tja kaloni mire.
marko te faleminderit per sqarimin.

abs dhe mua me vjen keq dhe sa her perpiqem ta instaloj me vjen ta mar pc dhe ta hedh nga dritarja,nejse mos beje shume mungesa ose na lajmero,mos te veme lajmerim.

Kalofshi mire te gjithe

pola filia /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

efkaristo kale mu, harika poli, kalinihta, tha sa pume....

uuaau se mos ma shani greqishten teme /pf/images/graemlins/tongue.gif

pacim lal e kalofsh mire /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

ndonje te re nga fronti i perendimit?????

love you all /pf/images/graemlins/smile.gif