Per miqte e mi

B

briiigi

Guest
Re: Per miqte e mi

Lea, kam qene ne nje vrime afer Stuttgart /pf/images/graemlins/smile.gif
tani jam ne nje qytet prej verteti, feeeelllllssssssss gooooood man /pf/images/graemlins/smile.gif
Mars nga cha qyteti in Elada na llapazanon?

mars

Primus registratum

Briiigi Cfare qyteti eshte ay qe me shkruaje se nuk e mora vesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Une jam ne veri te greqise ne Selanik,
Ne qytetin e dyte me te madhe te Greqise.
Nuk do ta ndroja me asnje qytet tjeter te Greqis.

Ps gabimet e mia shume mos i shiko se kur nuk i kontrolloje mesazet /pf/images/graemlins/frown.gif se sa gabime kame.

B

briiigi

Guest

kala re /pf/images/graemlins/smile.gif ku i bie thessaloniki e di /pf/images/graemlins/smile.gif
gjithsesi une jam ne leiden eshte nje qytet ndermjet Amsterdamit, dhe Hages /pf/images/graemlins/smile.gifjo Bad /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Te dashurit e mi per sot po ju le se jame i lodhur,ju uroj tja kaloni sa me mire.

Nqs shikoni Qeshine ne ndonje cep bejini te fala dhe thuajini se u ndje shume mungesa e saj sot.
Sigurisht nuk do te lija pa permendur Proton se sot na i thau syte.
Unico marko nje dite te mire te keni.

Lea te puth nga larg

briiigi kalofsh mire .
naten dhe diten (e marete e mira nuk di si te pershendetesh :confused: .)

B

briiigi

Guest

bye Marsi /pf/images/graemlins/smile.gif
Une per vete po iki per te bere pak qef me friends, edhe pse kam mesim neser po iki te behem pakez lluc /pf/images/graemlins/smile.gif
bye ppl take care

Guest

pershendetje brixhi mirserdhe ne ket grup kaq sumatik /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ooo unicorno jo mer lala se si shkoj mrapa cunit uen per pushtet /pf/images/graemlins/wink.gif po ngaqe esh kaq rrumantik dhe zhentil /pf/images/graemlins/laugh.gif pale ato vjershat e adoleshenetit si i ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrofte politika /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

booooobo sa paska rrjedh lumi i vjoses ktu...kush i lezon gjith kto faqe...nejse

po filloj ku m shkojne gishtat...sa keq qe s mundem me e kalu ylberin :mad:

proto ai qe plotson deshirat m ka than shkruani te gjitha ne nje leter dhe shifni lart ne qiell e do tju vijne plotsohen deshirat /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea, doch doch du bist hüsch hab dich auf dem foto gesehen, und dein bärchen ist so süss /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku duhet me i pagu taksat, kam ba cekun gati :tipsy:

qershiiii

kalinita elinas
iste kala e qaj greqishten /pf/images/graemlins/laugh.gif

he mo se gjeti njeri si e gjen rrugen e lumturise ai i treti e? mendjen vec te reflektori, korenti e reflektori e keni, ju mart e mira ju mart...qershi te ti pata shpresa, se ky marsi e marko s po nihen hic, lene ma lea me kompani, shyqyr qe ja kan rrejt mendjen atyne qe po i mbajne me muhabet /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjumin e amel
:sleep:

Guest

jam aq e shokuar :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif sdi cte them /pf/images/graemlins/laugh.gif

ah po e gjeta
nadja mire /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mistrec_Tirone

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Po e hap kete teme per miqte e mi per tu thene qe i dua shume, psh ke dua,Qershine Marko Proto LEA Unico etj etj.....

Sigurisht ne kete teme mund te shkruaj kushdo qe mendon se i pershtatet kesaj shoqerie.

Qershi si ka ecur mushja e mendjes se karoceris tende,per ketej nga Greqia.[/qb]
marso cjon kto qe ke pershnet ti kshu mer amon ca jon ato ftyra tkqija qe i ke zon emrat me goj e kom llafin per Unicon Marcon Proton Lean cjon kto reee ku ka fo ftyra tnyta se jon kalamojt e kqiii hooo svojn i zo zbojn se jaballxoj un atyne sorry se na u sheqtsu zontina juju :smash:

mars

Primus registratum

Mistrec me ata mos u kruaj se jan te gjithe te mire,po si thone se ku di dhia se ceshte tagjia :tipsy: ,kam pershtypjen se te njoh,vetem nga nje shkrimi yt qe pashe para disa ditesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

o abstrakt po pse o vlla nuk te pelqeu prgjigja ime.
Pyesim njerin nga te dy cfare pergjigje do te me jepte shoku yt se nga eshte rruga e lumturis.

marko

Primus registratum

O Mistreco o lgen, po dhe mu me paske fut ke ftyrat e kqija?
Po te kom ne fis mer qen!
Ncncncncncn
Nejse ty te falet se te kena tifoz te Tirones!

mars

Primus registratum

Ckemi marko si po kalon?
Lere mo te thoje cte doje,qente le te lehin karvai shkon perpara.

marko

Primus registratum

Mir o Marso, nji si gjithmone, tu msu ka i cik, se kena ca provime tashi se shpejti ne horizont, dhe sic e merr me mend, me iken nja 2 jave pa msu hic.
Pervec ktyre provimeve asgje per tu shenuar, duke punu si idiot se kam njel mrapa me nja dy presentations qe me duhet te bej ngaqe isha me pushime.
Me ka mor molli me u shtru e me hudh e prit si dikur me Qershijen dhe me ty, po se shpejti se shpejti.
Nigjo se kisha harru fare(me ka ik truni me pushime mu)po kush osh nga Tirona gezuar 17 Nentorin se e kena pas dit clirimi.

disku

UNI

qeka bo vargu ktu qe lene mos e pyt.............
o LEA po ne sikur u dame iher mi se dote marsi mos me pas komplikacione........pffffff e paskam marr gabim,,po ne dere me ngele /pf/images/graemlins/laugh.gif
o proto tu bofsha thash per pushtet se e di un vdes ti per icik presidence.....
qershia te pershnes un ty...edhe abstrakun e pershnes edhe pse sna e tha na nji fjal te omel...
o mars avash ti avash se na bone dervish me ato te terheqmet e llafeve..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
o marko o tironci mistrec akoma tifoza te tirones ju?????????pfffffffffffff...sa doli neshja tirona partizoni???? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe lejeni rehat BRIGGIIIN se ju mora gjak ne vetulll.........

B

briiigi

Guest

mimengjesiiiiiiiiiii
god, sa shume kam pire mbreme, Johny Wlker Black label:(. Po beja gare me njerin kush pinte me shume ...dhe e forta eshte se kam nja 2 pulla te zeza sot ne krah, dhe se kam idene nga i gjeta /pf/images/graemlins/frown.gif
dua te iki ne shppppppppppppiiiiiiiiii, po kam msim skam ca bej. /pf/images/graemlins/frown.gif

Vdeksha sa te mire e kam kte Unicornin, duket qe eshte tifoz i partizanit /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Keq shume keq.
Pija pihet deri ne nje cak se po e kalove kufirin jo vulat nuk do maresh vesh se nga dolen po dhe gjera te tjera me te rendesishme nuk do maresh vesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif .
nejese dhe une pa gjume isha dije por jo nga pija po nga telefoni.

LEA

Primus registratum

une erdha me ju puth i cike ne lule te ballit ene do iki shtrihem pasnej se per nja nje ore duhet me ik me marre rrogen. oh, e shkreta une, prape pazarit do perfundoj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Lea do na qerasesh meqe do maresh rrogen apo jo.
Se une i shkreti kur nuk shikoj para ne dore,me kane vene ne denim,meqe prish shume.

Guest

mir ini o mir ini ?

mami babin mir i kam ? cik te zene po une i puth ke faqja se i dua jashtezakonisht pastaj vjen lea dhe burri i saj unicorn pupupu car cifti mer zot /pf/images/graemlins/laugh.gif

marsi dhe brixhi si jeni ju mire /pf/images/graemlins/smile.gif

po ju tjeter mir ?

e ja kshju slashe nejri pa pershendet o se harrova keni shuem te fala na debatiku po ska pas munci me ardh se ka qen shume i zen kto kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

lea shpirti motres po shko shopping ti a mi ble cik motres i pal thongs se me jan prish ato qe kisha /pf/images/graemlins/wink.gif

qyqe qyqe ika ika ika dhe erdha :tipsy:

mars

Primus registratum

Mire o Proto po keto ditet e fundit jemi ndare si zogjt e korbit njeher vjen ti iki une vi une iken ti,si do ti veje halli kesaj pune?
Briigit i falet se akoma nuk i ka pushuar koka nga pija ,por me te tjeret spo e mar vesh.

Nese sheh DEDON beji te fala dhe nga une.