Per miqte e mi

qershia

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

po qe goce
testi ka te bej me "takse ne natyre"
detyrimisht forca jepet ke cunat
(brigiiii mars posedon ca solucione kimike me nam ne heqjen e njollave)

po qe cun (si puna e ketij dushit abstract)
"taksa ne natyre" merret nga gocat dhe sidomos esencen e merr lea se e kemi security.

p.s Mars ti je krietari mo, cjane keto dilema...
markon do mundohem ta zevendesoj (me dhi-mbje ama) me kete abstract, nuk thoshin kot ato pulitikanet tone (apo jo ti corni se ne te dy jemi qe i pelqejme K* rvat) qe "tranzicioni kalon me dhimbje"....
Marko mos mu hidh kalaqaf tani (kaladibrance se e di ti qe "teli" i rezistences time kputet pa arrit korenti jo ma te skuqet..

mars

Primus registratum

Ok nqs varet nga mua dyer dhe dritaret jane te hapura per te,biles kur hapa temen thash se mund te futet kush te doje,ketu mes nesh.
Keshtuqe motra pas disa ditesh mere karten qe bene pjese ketu te ne.te dhenat te sekretarja jone Qershia.

Qershi kot nuk i thone qe nje bije mijra ngrihen,pooooor meqe ai eshte nje nga themeluesit e organizates,po i japim dhe pak afat qe te mund te reflekoj ndaj detyrimeve.

marko

Primus registratum

C'jan kto detyrime prej bujkrobi "ne natyre"
Modernizimi i gjithe aspekteve te diaspores, ka sjelle me vete dhe modernizimin e "taksave" te hyrjes ne grup, ose me sakte menyres se pagimit te ketyre taksave te lartpermendura.
Taksat jane "virtuale" dhe jo ne natyre sic thone "uzurpatoret"
Lol
Dhe dy dite, pastaj do jem caught up me punen se vdiqem.
Qershi, I still love you!

disku

UNI

tAMAM E KA QERSHIA...TRANZICIONI KA DHIMJE TE FORTA SIDOMOS KURE O I SHTREMET..
oqershie atjabejun testin e natyres briggiiit ..seoshtedorajom..prai bietejetfemer....lol....
o marko ulerima .nga kehumti kalamo me huqe...???
marso qeke rrit ne detyre vella paskemarepozita lideri......edhe protoja prandaj tevika rrotullty se kemarre pushtetin nedore...o lalea do zevendes???

mars

Primus registratum

te mirepresim marko qe te jesh sa me taktik /pf/images/graemlins/laugh.gif

Unico po nje gje nuk kuptove a derbardhe se une kam gjakun e embel,dhe jo se kam pozite po ku ti,
Nqs do po ta le vendin dhe te shohim pastaj :cool: Proto ja jepi pak pergjigjen ketij mazllemit.

disku

UNI

oreti qe e ke gjakun me sheqer po pse mo edhe mazllum qe quajte
anej nga ana tjeter me qu vjerre e keqe,...ketu mazllum...aha marso un te dija te edukum ty...pfffffffffff si ma presin iniciativen ca me te shame..... /pf/images/graemlins/frown.gif

B

briiigi

Guest

a te merrem me unicornin une se them se e kaloj testin /pf/images/graemlins/wink.gif hihihihih
apo jo robo?
gjithsesi, une po vij icik verdalle /pf/images/graemlins/smile.gif na boni nai fishkellime /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Pse mo vlla une te dhash dhe postin e krietarit,dhe ti thua se po ta prekam une ty (iniciativen ee,mos te veje gjekundi tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Nese te renduan ato fjale ne i marim dhe mrapsh vetem djali te na mos merzitet :tipsy:

mars

Primus registratum

briiigi me gjith qef,te meresh qe cke me te,po vetem ma ki njecik kujdes se eshte hera e pare qe e mer ne duar nje e porsa futur ne shoqerine tone,dhe do jete pak i drydhur ,por besoj shume ne aftesite tuaja.

marko

Primus registratum

O Briigi, po e vej un veton te futesh se e ke tregu veten qe je rob zoti kur me fale mua.
Plus ke sponsor te mire shume, ate unicornin.
Mirserdhe Briigi.
Un jam Marko, nga Tirona, jetoj ne USA per momentin.
ishalla do perfitojn nga rasti dhe kusuri i grupit te prezantojn veten para Briigit.
Gjithashtu dhe ti Briigo te kao te prezantohesh.
Mireserdhe!

mars

Primus registratum

E bere qe e bere pse nuk bere dhe ate timin.se mua nuk me bejne gishtrinjte ti shkruaj ato informacione kaq skllaveruese /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

sheeeeeeee, duhet me qene i ri ketu qe te te kushtohet vemendje???
lea-xheloze. /pf/images/graemlins/smile.gif

ja po i prezantohem une briggit e para:

emri:

mbiemri: nuk me dihet akoma babai /pf/images/graemlins/laugh.gif

mosha: iluzionoj se jam 22

vendndodhja: nuk u shkula nga brima e gjeramanise

gjendja civile: ca do me thene kjo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

interesat: pffffff, bej jete teper te merzitshme. sja vlejne te permenden

profesioni: kam bere hobin profesion. rraf femra
kur eshte nevoja.
se mos kujton se jam tutore, mooooooooj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. brigii, qershise mos i shkruj mesazh privat se si ka qef ajo ato. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ah, se mos harroj, unicorn eshte i martuar me mua. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

shit, une po e gjuja ate dreqin /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol
gruess dich /pf/images/graemlins/smile.gif Lea /pf/images/graemlins/smile.gif
une kam pas jetu ne gjermani as well, po tani kam ndru shtet, prap shtet komshi eshte /pf/images/graemlins/smile.gif
ok, une jam Ori, jetoj ne Holandia /pf/images/graemlins/smile.gif dhe bej si tip shkollare, pra studente /pf/images/graemlins/smile.gif
po deshet me dit me shume me pysni vet se nuk rrej shume.
O marso, po ti nuk po trego me shume per veten?

B

briiigi

Guest

u po, harrova te shtoj /pf/images/graemlins/smile.gif
Lindur and rritur in Tirana /pf/images/graemlins/smile.gif
mire Marko?

mars

Primus registratum

E solle koken prezantim shum konciz te pergezoj,
Sa per Unicon,ti sikur more divorc.
Dhe sa per xhelozi me vjen keq qe e the ate fjale,pse cfare keron ti te bej tjeter une.

B

briiigi

Guest

o mars, po ti nuk prezantohesh?
plssssssss /pf/images/graemlins/smile.gif make my day /pf/images/graemlins/smile.gif

LEA

Primus registratum

o briggii, nigjo, gjuje mi lal ene vare ene mqafe po deshe. lol se kemi mardhenie teper tolerante me njeri tjetrin ne. ja, une psh. jam e martuar me unicorn por njekohesisht kam dhe nje afere apasionante me mars, nderkohe qe mars dhe unicorn jane shoke. e shikon pra??? pa merak fare, liebling!
po sna the, ku je tani dhe ne cfare qyteti ke qene ne gjermani.....

mars, si te kam sot une ty? meqe nuk jemi takuar sot, ma merr mendja se duhet te ndihesh keq. /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Ateher meqe marko nuk e beri po e bej une,jame ne Greqi,punoj,jam pak i madh per keto qe shkruhen ketu, por cte bej isha shum serioz po ma mori shoqeria ketu seriozitetin. :smash:
Jame nga kucova.

Doni me per Belulin. /pf/images/graemlins/smile.gif

mars

Primus registratum

Keq po ndihem se po vete ora 10 ketu dhe nuk kam hequr rrobat e punes(mos prisni kominoshe ee jane ato qe kam shkruajtur te tema se ckisha veshur) dhe akoma nuk kam bere dush.

Ti si ke qene?

B

briiigi

Guest

Lea, kam qene ne nje vrime afer Stuttgart /pf/images/graemlins/smile.gif
tani jam ne nje qytet prej verteti, feeeelllllssssssss gooooood man /pf/images/graemlins/smile.gif
Mars nga cha qyteti in Elada na llapazanon?