Per miqte e mi

disku

UNI
Re: Per miqte e mi

o briggiii mos u merzit ti lal se kshu o knej nga lagjia jon do mesohesh edhe ti :thumbsup:
o lea me femra lakariq poe boni kalandarin juve e?
se po qe ashtu un e prenotoj i kopje i pari

mars

Primus registratum

Ku jeni mo ku jeni se hubet fare.

O Lea nuk e kam fajin une per kete gje,dmth qe u be diskutim,por sasia e madhe qe perdor.Megjithese me ve dhe ne mendime te liga ky muhabet po nuk po them,se nuk e di se si do ma maresh :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Briiigi si te ka vllai ty a je mire,te pushoi koka,perfundimisht u be ekzaminimi i te nxirave nga te kishen ardhur.

Unico mire je?
Ata te tjeret nuk po ndihen fare :sleep:
Proto me ka mare malli per postimet e tua jane bere si shkolle nate te kohes se xhaxhit.Na ka marre malli.

B

briiigi

Guest

aman o mars, mire me ke mire ... po keto te nxirat akoma si kam gjet nga i kam. Me duket se kam rraf njonin rruges ate nate /pf/images/graemlins/wink.gif
hajt mo... ca me bo bejme si te forte knej nga anet e jona /pf/images/graemlins/smile.gif
kam msim tani, po spo mu shkoka fare ... ufffffffffaaaaaaaaaa, me mbani ktu me juve aman

B

briiigi

Guest

Unicorn, po ti ku je zhdukur? u beme per mall... futu ne msn ate bej se do te gri fare /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Gezohem qe je mire,por te rekomandoj qe te shkosh se per kete pune te cuam ne holland per te studiuar:)
O Qershi plasi dhe ketej me duket msn,thua te kemi llokume me arom qershie /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

erdha un kam 2 min 41 sek kohe sa me ju pyet cfareka ndodh ktu? pse keni ndal vrapin...hapin desha me than /pf/images/graemlins/laugh.gif vij prap pas 4 orve e 57minutave...ishalla ju gjej n levizje e siper /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

abstrakt ne ore te tille per europen pak veshtire,megjithese ka dhe nga ato qe e gdhijne /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo LEA,per briiigin nuk di gje se cbene se eshte e re ketu,por do na thoje se deri ne core ri.

O Unico cfare simbolizon ay avantari yt,apo thjesht se te pelqeu.se te them te drejten doja te pyesja po haroja,se mua me kujdon dyshek me uje /pf/images/graemlins/wink.gif
Na sqaro pak te lutem.

disku

UNI

o briggi un sa erdha nga shkolla dhe hy ne msn ste gjej una tyja /pf/images/graemlins/frown.gif

o aro avatari im simbolizon burimin..eshte burim abstrakt po si i thone jeta eshte abstrakte asnji se di nga buron..... /pf/images/graemlins/blush.gif

B

briiigi

Guest

ktu jam qe mosqofsha aman /pf/images/graemlins/smile.gif
mars sa te instaloj cable ne shpi, dhe online do me kesh 24/7 /pf/images/graemlins/smile.gif
e kam zakon te keq dreqin. Kam dhe 3 ore te gjata mesim dhe pastaj qef qef per te dal me shoqni ...aman se ngela tu dal ... kam harru ca do me thon me kalu i her nje mbremje te qete ne shpi .... ihihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

hey Marsi msoj shuuuuuuuuuuumeeeeeeeee une , nota me e keqe qe kam marre ne kte simester eshte nje B+, qe si bi te jete dhe aq e keqe, kshuqe mos me akuzo padrejtesisht /pf/images/graemlins/smile.gif
kissessssssssss
O

mars

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb]ktu jam qe mosqofsha aman /pf/images/graemlins/smile.gif
mars sa te instaloj cable ne shpi, dhe online do me kesh 24/7 /pf/images/graemlins/smile.gif
e kam zakon te keq dreqin. Kam dhe 3 ore te gjata mesim dhe pastaj qef qef per te dal me shoqni ...aman se ngela tu dal ... kam harru ca do me thon me kalu i her nje mbremje te qete ne shpi .... ihihihihi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Vertet thua se je me nota te mira dhe te besoj,por problemi qendron se kur meson mesa shkruan me lart gjysmen e dites je ne komp dhe gjysmen tjeter me shoqerin,per mesimet :confused:

Me kujtove eate humorin me kafen,
Sot i tha klienti dua kafe pa hile,
Pa hile u pergjigj banakjeri,urdhero tha nje luge kafe nje luge sheqer,tani ujin ku ta hedh un qe u mbush xhevzeja.

briiigi Deri ne cfare ore zgjat argetimi atije te ju?

abs

nuk e di...

jam tuj ba nje byrek me veze e djathe, kush te doje nje cope te ngreje doren /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

do shnoshesh more :rolleyes:

une e dua low fat per vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

mirmbrema popull. ca boni ju? une sa erdha nga puna. ju keni punu na i cike apo parazite si gjithmone. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju puth te gjithve se sme puno truni per gjo tjter tashi.
hajd tung

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga unicorn:
[qb]una :thumbsup: [/qb]
qe per ty, nje tre copa trekendeshe, ka dale i bute, eshte i ngrohte i shijshem mjmjmjmjm te befte mire
/pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

o absi(abstrakti)
tu befte dita njmije ishalla..

o lea po me puth sduhet te te punoje mendja... :thumbsup:

Guest

ku jeni mo ? ju ka henger macja gjuhen :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

kujdes, kujdes!

ne cdo vend ku hidhni hapin ka toka te minuara...

qershija ne sherbim te ceshtjes kombetare!

mars

Primus registratum

Mirmengjesi sot jam ne gjendje te keqe trupore nga dita e djeshme,si po e kaloni diten?