Per miqte e mi

LEA

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

he mo miq, ca jeni tu bo ju?
jam e sigurt qe disa jane ne kokerr te gjumit, disa bejne sikur punojne, disa bejne qelbsinlliqe ne kete moment dhe lea, qe per 6 ore duhet te ngrihet per ne shkolle, sillet verdalle neper forum. per mua paska qene kjo jete.

qershie, ku tka lala(ma ka ngjitur shen glaukusi kete shprehjen) /pf/images/graemlins/smile.gif e menove ate punen e te nejtmes siper a poshte ti, zemra ime? (ju te tjetert, as mos e merrni mundimin te pyesni per cfare behet fjale)

protos nuk ja kam pare fare surratin

unicorni me knoqi qepari ne msn

mars, me qe ra fjala, nga maji kam nder mend te bej nje rruge ne athine.

LR me beban, po na shfrytezokan stallen per muhabete private.

abstrakt, kommst mir sehr bekannt vor......
hast mal was von marko gehört? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. kush te kerkoi foto ty mo? plasa une per vizazhin tat. :tipsy:

ps.2. ate frengjishten e qershise, e mora vesh une. dhe vetem nje pyetje kisha: "po mua me? "

Le_Routard

Forumium maestatis

Lea ho mi,nuk po te ze gjumi as ty re? Sa keq qe ke shku aq larg, do kishim bo i dore pes katsh sot ne darke.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

si jeni kalmaja ? vallaj proto ka qen shume e zonme me puen sonte saqe kam pi nja 5 kafe rresht qi mos me zinte gjumi tuj punu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershija si je ti mami ime ? po babin si e kam ?

marso si gjithmone ne krye te detyres partija do ta vleresoje ndonej dite keto sakrifica qi ben per te lol

lea shpirti motres ke te drejte sma ke pa surratin sot /pf/images/graemlins/laugh.gif ishalla shifena neser

uni te puc cik ke faqja se do jesh lodh tuj msu ne msn /pf/images/graemlins/laugh.gif

abstract mireserdhe ishalla do arrish ti tja permbushesh deshirat marsit se une dhe lea spo ja dalim dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lr no comment /pf/images/graemlins/laugh.gif

sbesoj se lash njeri pa pershnet falemnerit shuuuuuuum zoti kjoft me juuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars

Primus registratum

Lea ty zoti ta befte mbare dri ateher o i zoti o gomari,po ishte deri ateher i zoti bej nje ze.
Ku i dihet mos po beje ndonje xhiro,se nga Athina jam 500 km larg.

Proto me degjpve ndonjehere te ankohem une nga ju?nejse qe je e keqe je por si gjithmone asnjehere nuk kam kundershuar dhe shoqerine e re,cfaredoqofte ajo mashkull apo femer /pf/images/graemlins/laugh.gif (shoqeri eee jo gje tjeter,se do na nxirni anormal pastaj)

Ay markua po bene shume mungese dhe nuk i falet,po nejse jame katandisur si ajo kllocka qe keron zogjte e vet.

qershi ti cpo bene?

mars

Primus registratum

QERSHI vetem ti e thua kete fjale se gjoja me ndihmon ajo(Lea)Po asnjehere nuk ja kam pare ndihmen asaj.

Nje nate isha shume i merzitur,ne vend te me ndihmonte,me la vetem fare,kesaj i thua ndihme ti.
une e pranoj po ajo nuk ma jep

marko

Primus registratum

Marso, po weekend mer vlla, kena pune ne se jena rob te gjall. Duhej me shku neper dreka e darka se na e kishte mor molli shoqnin.
Neser fillo puna prap dreqi ta haje, kush rri ecohet ne pik te mjesit, apo su msova keq me pushime un, se kisha ik dhe turist, isha per qef tim.
Un ju pershnes te gjithve i here se me ka mor molli, po mas ksaj jave ma merr menja s e do kem me shume kohe per me bo i dor muhabet te shtrut se me verte qe na paska mor molli.

mars

Primus registratum

E mo marko haron se ketu te une tani eshte pika e menjesit,po ti te pakten ke dhe ca ore gjume po cti besh kur u ndan keto na rane.
mire jeti njehere,ca pite andej?

abstrakt po te jap nje pergjigje une:

DO pyesja genjeshtarin se cfare pergjigje do jepte ai qe thot te vertetn,dhe do kuptoja se kush eshte rruga e lumturise. :thumbsup:
(jam i madh per zoti si e gjeta)

disku

UNI

ejjjjjjjjjjjj
tallni mendericat me unin ju...po uni mas msimeve ja futi per ne pun edhe tani sa ka mrrit...
po qeka shtu rrethi shoqeror mor amani....(desha me thon qeka shtu partia po do ma hyte ne hu kurrizit marsi)
o qershie....tu bofsha kurbon se e thake frongjishten...
lea...ca me i thon mo ksaj un...ja thash te tona ne msn.....
marso...ai adoleshenti poet qe ke njoft ti me duket se i ka sut blu muve....
vdeksha un per proton qe o nga tpaktet qe na puthi ne korrespondence....mjolt o....
o abstrakt po ti si prej malsie me dukesh mu he burr dheut...
paska ardhe dhe beba...beba mire ke qen me shnet ti zemer?????
le routard...ma perkthe icik muve ket nickun tat ti ere se spo e thith una...edhe miresena urdhnove..
edhe ate aleatin kundershtar ka ojaaaaaaaa po elej per ne fun...ore ke bo mungesa me termen ti...si e ke hallin apo do me tshalu iher me patkonj un ty..........
bofshi koqen e qefit o popull ju do korny pa maska........

Guest

Fillimisht postuar nga unicorn:
[QB]
le routard...ma perkthe icik muve ket nickun tat ti ere se spo e thith una...edhe miresena urdhnove..
QB]
osh frongjisht me lal dmth udhetari /pf/images/graemlins/laugh.gif
poo si jam ne frenge moj aman te qaj piten /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

nadja e mire njehre (shktu shkodrance)
si ka njeh zotnija juj, aaa paskeni punu, shkrujt desha me than mire...

ciao proto, deshirat shkruani ne nje leter se kam diken qe i plotson te gjitha deshirat pa perjashtim brenda muajit /pf/images/graemlins/laugh.gif

abstrakt, kommst mir sehr bekannt vor......
hast mal was von marko gehört?

hallo lea, du hübsche,vielleicht hast du von mir gelesen hier im forum labirinth /pf/images/graemlins/wink.gif marko ist nachdenklich geworden /pf/images/graemlins/tongue.gif

abstrakt po te jap nje pergjigje une:
DO pyesja genjeshtarin se cfare pergjigje do jepte ai qe thot te verteten,dhe do kuptoja se kush eshte rruga e lumturise. :thumbsup:
(jam i madh per zoti si e gjeta)

nigjo ktu ti kingo, po te pyesish genjeshtarin, ai thote te verteten e te Vertetit genjeshter /pf/images/graemlins/wink.gif mendoju dhe pak se je afru pak...tash se sa i madh je? goca e dini ju sa i madh eshte ky? /pf/images/graemlins/laugh.gif

unicorn thash po bahna multikulti dialekte e rash pak ktu n fush te ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

ku e keni qershine :confused:

winke winke deri ma vone

LEA

Primus registratum

qershine e kom nis une me sherbim. mos e ngacmoni i here. /pf/images/graemlins/laugh.gif

unicorn, ti vizazh i poshter, te kam thene qe te dua? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

mars, ku je ti bir i nones? mi be te fala omonies.lol

proto moj, surratpalare /pf/images/graemlins/laugh.gif sdi cbudallallek te thote me pare.hihi

abstrakt, ich bin doch gar nicht hübsch. ich warne dich ja nur, damit du nicht entäuscht wirst. lol

une qe thoni ju jam ne shkolle tani. na duhet te djegim 600 disqe. normen time po e mbush nje cun i klases(me ka qef i shkreti dhe librat me mban, lol) ndersa une sorollatem ne forum.

ju kam xhan

Guest

moj po sa here qe vij ktu une sgjej njeri :eek: :rolleyes:

o abstract kush esh ai qi ti plotson deshirat ty mi lal na e thuj dhe neve /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

o lea sh[pirti motres e lava surratin me ilac rrobash sot ne mjes si ishte bo tan qyrra /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe mos me shaj me se do ti them mamit /pf/images/graemlins/laugh.gif

buhbye /pf/images/graemlins/wink.gif

LEA

Primus registratum

ky personi me emrin abtrakt, em ehste duk mashkull mua.................

marko

Primus registratum

O Lea kush tha qe nuk je huebsch ti mi?
MOs e rrej cunin kot(lol)
O Abstracto, si yll osh per zotin!
Ene o Lea falemnerit qe na ke pershnet. Akoma ma ma inotin per telefonin e?
MIr mi mir, se nuk te mor mo, kshu qe ata "te rendesishmit" qe te marrin ty ne tel m os ta gjen te zon prej meje /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy:

Guest

hahahahahahahaha
a ju doni rraf /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

disku

UNI

un politikan jam ..po fjala VISAZH se di ca do me thon......
hajt shnet o popull.,

B

briiigi

Guest

pranoni miq te rinj? /pf/images/graemlins/wink.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]O Lea kush tha qe nuk je huebsch ti mi?
MOs e rrej cunin kot(lol)
O Abstracto, si yll osh per zotin!
Ene o Lea falemnerit qe na ke pershnet. Akoma ma ma inotin per telefonin e?
MIr mi mir, se nuk te mor mo, kshu qe ata "te rendesishmit" qe te marrin ty ne tel m os ta gjen te zon prej meje /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
pranej mkref ti mua tashi, se do pershendetje??? ah, mizerje mizerje. /pf/images/graemlins/laugh.gif

briggii, me krahe hapur te presim moj, po duhet te kalosh ca teste dhe ti, si te gjithe ne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

briiigi behet gati per provim /pf/images/graemlins/smile.gif
me thoni si qysh tek, me thoni ca duhet te lexoj dhe brenda 2 ditesh me keni ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif gati per provim /pf/images/graemlins/wink.gif

mars

Primus registratum

Ne rradhe te pare duhet te kalosh nga krietari i shoqates sone si thoni te behem une krietari,po te doni thoni jo :smash: nejse nga mua e ke ok por per femrat perfundimtaren e jep qershia,beji ndonje mesazh privat,qe te japi miratimin.