Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Loool o qershi te marte e mira po nuk le njeri pa e bere pas vetes /pf/images/graemlins/blush.gif .po si e kafshove dhe ti llamarinen dhe qe ne veshtrimin e pare,po te pakten shiko mire mos e pertyp te pakten.

abstrakt ato mund te ken une por shoqeria per kete pune eshte qe te interesohet,apo e kam gabim Qershi.

qershia

Primus registratum

mundesisht mre mars
shoqeria duhet ti luj petet e lakrorit te gjithsecilit
me qellimin e mire kuptohet me gjet lekun poshte lakrorit :tipsy: ( ene sa kohe do te vi festa e nevruzit xhanem..?)

mars

Primus registratum

Nuk besoj se kjo pyetja ishte per mua?se po qe per te tilla mua nuk me ke nuk i di fare.

Nese ishte per abstrakti, jam paso

abs

nuk e di...

ag_0295.gif

ps: as un nuk e njoh ate :rolleyes:

mars

Primus registratum

Mund te ma perkethej njeri ate cfare thuhet aty me lart te kerminjt?
e dua me saktesi se keshtu dicka mora vesh.

qershia

Primus registratum

miq si ku (dmth si ne) e bejne kete bote vendin me te kendshem

p.s mars nuk i thone kot abstract atij (secili duhet me e munu qe te justifkoj nofken ...ti psh si marsian cna thu ... une si qershie gjithe jeta n`kosh siper samarit te gomarit me hiku..)

qershia

Primus registratum

ja e shef fola keq ne me zuni haku i atij,e paskam be lapsus ( e kush une qe te marr gjak ne vetull per drejtshkrim :tipsy: )

miq si ju...

LEA

Primus registratum

po mos ishte ky marsi, qe ju befte dita nje mije, nuk do kujtohej njeri per proton dhe mua. mua nuk do me bente pershtypje shume se jam mesuar me refuzime dhe injorime /pf/images/graemlins/laugh.gif po protos se shkrete ja keni thyer zemern. lol

mars, ke te drejte me qortimet qe me ben(sa vij dhe zhdukem prape) por une kam zbuluar keto kohe nje ane te re timen dhe kjo me ka corientuar shume.jam duke e duiskutuar me qershine kete dhe me duket se nuk qenkam vetem... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps. ky abstrakti, rob qe duhet te njifet eshte apo nje dele me shume ne bageti?

mars

Primus registratum

Si gjithmon mars ku ne Greqisht ka kuptimin ari eshte perendia i luftes nga 12 perendite e olimpit,dhe si pelqyes i mitologkise nuk mund te leshoj lehte rruge,per emra te tjere. /pf/images/graemlins/smile.gif

Lea zoti ta befte mbare me ate anen tjeter,por per mua rendesi ka qe e kuptove gabimin. :cool:

abs

nuk e di...

ah... ich wollte gehen, ja ich wollte von hier verschwinden, es geht aber nicht, ihr zieht mich an, deshalb bin ich wieder da... :cool:

ne nje kotec me pula vjen dhelpra, veprimi i pare i pulave eshte te arratisen, te shpetojne pra, sapo kap dhelpra njeren ne qafe, te tjerat dorzohen vete, pse do thoni, nga keqardhja e thelle e humbjes se shoqeve te tyre...

/pf/images/graemlins/laugh.gif

qershi ke rradhen /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

*korrigim

humbjen e shoqes /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

je suis tres` hereux que tu m`aime beaucoup
( ta ktheva frengjisht se gjermanisht s`di sikur i llaf, ishalla s`di ne ti frengjisht ne njoni cekicit, tjetri opinges...)

dhelpra eshte femer dhe s`ma ha mendja te hyj ne kotes per pula (ndoshta per gjela po...)

ben perjashtim rasti kur dhelpra e siperpermendur eshte lesbike.

qershia

Primus registratum

lea shpirti
paske ardh ti mi
shyqyr qe s`ma ke lene marsin vetem, se trembet shume naten cuni...

p.s mars pranoje ndihmen pa kushte qe te ofron lea...

abs

nuk e di...

info: absi eshte Hetero,

sa per ate frengjishten hic se mora vesht hic /pf/images/graemlins/blush.gif

ps: per ate te pulave ka ken tjeter kund muhabeti, harroje...

te tregoj nje tjeter...

abs

nuk e di...

imagjino, kemi dy rruge, njera eshte rruga e lumturise dhe tjetra e vdekjes.
ne krye te seciles rruge rrin nje njeri,
njeri nga (kto te dy) thote CDO fjale genjeshter,
tjetri thote CDO fjale te vertete,
kush me thote, si e gjen rrugen e lumturise ai i treti???

/pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

lea foton se kam n men me e nxjerr se po zhgenjeheni me paraqitjen teme
help.gif

qershi atij samarit t shkret qe rrike siper tij ja paske hollu shpinen /pf/images/graemlins/laugh.gif

kurse kur marsi ktu, na poshtues qenka kthyer ne i poshtuar nga ju :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

hihihi ika me :sleep:

Le_Routard

Forumium maestatis

Miqesohuni ju miqesohuni se sikur thone qe miqesia ben fuqin /pf/images/graemlins/smile.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Miqesohuni ju miqesohuni se sikur thone qe miqesia ben fuqin /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
ty te flas ne msn po sme pergjigjesh /pf/images/graemlins/frown.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

ty te flas ne msn po sme pergjigjesh

U bon 10 minuta qe po bojm muhabet ne msn /pf/images/graemlins/laugh.gif