Per miqte e mi

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Per miqte e mi

Qershieeeeeeeeeeeeeeeee ku e ke avatarin mi ebone recel eeeeeeeeeeeeee :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Qershieeeeeeeeeeeeeeeee ku e ke avatarin mi ebone recel eeeeeeeeeeeeee :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif

qershia

Primus registratum

o korde ( korda eshte vija qe bashkon 2 pika te nje qarku dmth: muve----ema)

po te thashe une qe mos e boj t`madhe se kam thesarin e shtetit mrena ( pa permen bonot e privatizimit)...jo qe jo ti...
ja e mesoj rrugen ema tani " ene hiq vin" derisa ta boj kanal rrezik, ene te ma boj si ai katunari i krrabes qe i vodhi shufrat e arit me gamor ene nuk eshte gjin akoma...

p.s per zot s`di gjo fare...po vijne shenjat e kjametit m`duket...

Kordelja

Valoris scriptorum

Qershieeeeeeeeeee e ke bo recel lene fare tashi, ose i hongre vete, amon mi lal t'ishin mor me ne kta s'do kishin kohe as me la mo breket e tyne.......shife mos e ke qelb muhabetin vete.......

qershia

Primus registratum

nji e gzofsha ymrin qe s`di gjo fare
nji "downdate" qe i bona ishte thjesht nrrim passi...(ke parasysh masa sigurie koti...)

hec mo meqe marsit i pelqejne mollet ( ne fakt ai i do jeshile) ene mu me pelqejne fiqte e zi , vuna kete cehren e re...

si te duket?

qershia

Primus registratum

ah harrova:

Ema ka kohe qe rri kabriolet lol...(pluhuri i kuq i metalurgjikut "Celiku i Partise" la pasoja te pasherueshme liberaliteti ne popull, atje njerezit nuk perdorin as te leshta as te pambukta...)

Kordelja

Valoris scriptorum

si te duket? --hemm si Havaja me Ademin miiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif , ti goce do me bosh me urth mu, me 10 fareeeeeeeeee, vjerra prap po me pyt se pse qesh, c'a ti them mi........

Ke ndrry passin.hm e shef qe e ke nga me dore, te thash mos e ngit........ke prish ene gjona te tjera, une passin e ndrroj perdite e s'boj gabime, kushedi ca ke shtyp ti.... :smash:

qershia

Primus registratum

qyqja gaxhija

une e nerroj minut per minut mi ( se uji fle hasmi fle--ku eshte parimi qe me udheheq )
ene qe thu ti qe s`thu gjo hic asiher s`me ka bo vaki kesisoj mesybeti
mos kemi ndonje minator(e) ne rradhet tona...
(sa u gezua minatori kur i sollen copen e mineralit per dit(krisht)lindje..)

p.s numeroj tespijet i her jane tamam?

Guest

moj kordlke sa per ato fotot une i nderroj si tme doije qefi pastaj pse te lodhem une kur kam me shumice ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif

eh e di une ca doni ju shifeni cik ket shpirtin qe ja hangsha veshin ja hangsha pupup me duket se kam rene ne dashuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

celebview.pl

http://www.netglimse.com/cgi-bin/celebs/celebview.pl?q1=leonardo_di_caprio&PicNo=1

Guest

qershije qysh je ti shpretka protos ?
/pf/images/graemlins/wink.gif

juve te tjereve ju pershendes dhe ju kam shuem xhan /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

hahahaha

proto ene une qesh tuj shtang
thashe cne protoja ka fillu me pelqy "letersia 76"

hahahah je e madhe per bese

more vesh per marsin ca i ka ndodh?

Kordelja

Valoris scriptorum

Qershieeeeee kush e ka me ty e paste me Perendine lal..........

Matilda, meket karafilin mi, ma shpife, gjej mi nanji qe te duket si mashkull, ky s'ma ndihmon hic fantazine mu. :sleep:

P.s.Matilda, je plot surpriza ti goc /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

hahahahah thnx

ca ka marsi ? lol mos doje te thoje deba ? se e kam pasur me grip te shkretin ngela tek koka ta kuroj tere dites lol

marsin e kam xhan una ca ka marsi ?

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]Qershieeeeee kush e ka me ty e paste me Perendine lal..........

Matilda, meket karafilin mi, ma shpife, gjej mi nanji qe te duket si mashkull, ky s'ma ndihmon hic fantazine mu. :sleep:

P.s.Matilda, je plot surpriza ti goc /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

Guest

eshte viti ri mi xhan pranej /pf/images/graemlins/laugh.gif

kshu kshu po ste pelqen ai e une vdes per vete e quajen letersija ate /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o mami qershija se ca me thane mua qe po gatuje ca gjona te mira ti per vit te ri po mua a do me japesh icik se jam llupse e madhe /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

Matilda vdes per letersine? :eek: Sa te rrojme do te degjojme :eek: Me duket se do vdiska letersia per Matilden :smash: :smash:

qershia

Primus registratum

ja se ta tregon kordelja

(proto, pord*et ma te madhit mos ja nigjo, po fjalen nigjoja ama...kshu si te thote mami eeee )

Kordke fol e mbro te drejtat e marsit lol...

Guest

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]ja se ta tregon kordelja

(proto, pord*et ma te madhit mos ja nigjo, po fjalen nigjoja ama...kshu si te thote mami eeee )

Kordke fol e mbro te drejtat e marsit lol...[/qb]
mami ca jane kto llafe turpi qi thu kshu :mad: /pf/images/graemlins/laugh.gif ste kam edukuar keshtu una /pf/images/graemlins/tongue.gif

po kjo kordelja tani e nxorri koken eeee ehhhhhhhh /pf/images/graemlins/laugh.gif

marsi dashka me ik e se i hodha i sy po mir rruge e mbare zemra do na mungosh thellesisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]Matilda vdes per letersine? :eek: Sa te rrojme do te degjojme :eek: Me duket se do vdiska letersia per Matilden :smash: :smash: [/qb]
sido qe te jete ne vdesim per njoni tjetrin /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ty kush te pelqen turo ee do e thush apo tjua them una ktyre
/pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: