Per miqte e mi

qershia

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

opalace:
e keni tjerr leshin mer daj ene e keni bo si ushkur mas 30 t`zimeve ...

proto une u shqeva qen per qen me ate turin atje ti me thua llogje kavaje

o corni me sa temena te rri une ty prape se prap s`ma var torben ti mu

mars je be don zhuani i madh kto kohe lal (nele pllaq-plluq me cupat e botes...)

lea ku je o shpirti i 7 -te i imi

brigi - sa provokuse ne menyre stimuluse qe je mi tartakut

bar-ishte m`ka marr malli per harpetarin lol, (susak susak po cun qe s`bi kollaj n`lak...)

marko-qershija s`po te deshifron me me gjermanishten , me dole ka zona e patrullimit tem

abs- sa fleta lavderimi qe ke mrena n`dollap mi dreq ( shto ne ket timen t`sotme)

shqiperine e mori turku i vu zjarr
(m`kujtohen zjarret e tua abs qe marsi s`po u gjen objektivin)
shqipetar mos rri po duku shqipetar
(m`kujtohen finals e markos ketu)
mjaft punove per te tjetet o fatkeq
(m`kujtohet profesioni cirak qe kemi bo mo me zell n`jete ne bijte e shqypes)
kujto vendin tek ke lere dhe tek heq
(ah kte harroje s`ja vle barra qirane me e kujtu lol)

p.s nese kam harru njeri pa i fol kthehem serish si stuhi e tufan

Guest

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]
[/b]
p.s nese kam harru njeri pa i fol kthehem serish si stuhi e tufan[/qb]
cike ma bute zemra se na esh bere shpirti copa copa /pf/images/graemlins/laugh.gif

turin mos e luj se esh grup ....

mars

Primus registratum

Lol o Qershi ri ri ti dhe i leshon ato te fortat e tua,ti thua e torem po lemshin nuk po e shikoj une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa per ate qe the vetem nje gje te tille nuk e pranoj une don zhuan,nc nc nc nuk jame i tille,pse une e kam fajin qe me puthin vete ato,ti te ishe ne vendin tim cfare do beje.
apo do thoshe rini rehat se po i them mamit

marko

Primus registratum

Xha Sulo qethi deshte
u be nje mal i leshte
qepem triko e fustane
me lesh nga deshte tane.

Qershie qe sot s'ka mo gjrmanisht nga Marko.
Lea, po ti si e ke halin, edhe mir mir se do vish ti te msosh anglisht, ta tregoj un ty anglishten(lol)

Diten e shtune kam dhe nje provim
masnej pushim per qefin tim
edhe i jave jom pushim ka puna
anej ka fry era te kthehet guna

qershia

Primus registratum

grup - shurup po qe ta kishte be rrup - sup mu duk mu lol
megjithese cudia me e made 2 dite zgjat kam dert se c`do thote dynjaja jo per gje
"vajza pasqyre e nenes ( e prinderve ne fakt po s`po e allashtis markon fare ktu se nona dihet se baba si gjithmone "kush ka dru me pre")

bute bute po femra kshu dhe derrasa ashu majne ene fort ti proto....

Guest

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]grup - shurup po qe ta kishte be rrup - sup mu duk mu lol
megjithese cudia me e made 2 dite zgjat kam dert se c`do thote dynjaja jo per gje
"vajza pasqyre e nenes ( e prinderve ne fakt po s`po e allashtis markon fare ktu se nona dihet se baba si gjithmone "kush ka dru me pre")

bute bute po femra kshu dhe derrasa ashu majne ene fort ti proto....[/qb]
u te vdes una /pf/images/graemlins/laugh.gif

po leri mi shpirti te derdellisin ato thone plac une i them faleminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif ato thone plac prap uen faleminderit prap /pf/images/graemlins/laugh.gif ato plac praaaaaap uen faleminderit shuem prap /pf/images/graemlins/laugh.gif

edhe si perfundim kush fiton une apo ata ? /pf/images/graemlins/wink.gif

mos u merzit ti se proto do eci perpara le te thone cte duan njerezija mamin e kam te nershme una apo joooooo

marko

Primus registratum

Hajde Qershie pergjigjju goces, e nershme apo jo?
Un me sa te di per te nershme te di, ne ti Proto turp te vij qe i bo satome pytje te tilla.
Sikur me te pas rrit ne pyll mi dreq.

qershia

Primus registratum

ajo sikur ka hong planc pule o ti marko

java shtate ene ti tete lol ,
mir ajo qe s`ka von dor n`plag po ne ti mor Brut m`tradhtove...???

Guest

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]Hajde Qershie pergjigjju goces, e nershme apo jo?
Un me sa te di per te nershme te di, ne ti Proto turp te vij qe i bo satome pytje te tilla.
Sikur me te pas rrit ne pyll mi dreq.[/qb]
haaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo po se fajin ja vene vetem mamallareve po babaallareve ? :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Jo mi qershie, largqoft.
Per ty doren ne zjarr e vej per zotin, si Kajo ke Mesonjtorja.
Po po i flitsha ksaj copes mishit me dy sy, tet bije, qe mos ta dyshoj mo nonen se s'kom me lon me dal mo pazarit, ene funin do ja blejm pa pala korenti po bidivi(lol)

mars

Primus registratum

Qenka tjer shume leshi ketej o qershi,jo kaq te trash.
mua do me keni me shkeputje,se po shikoj nje filem,dhe kur ka reklama ateher futem /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

te dyve
Faleminderit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

po ene nolt bidevi do e lem lol (si miset ke kalendari)???

do na fulliqi rracen kjo lanete, po hec marrim icik tafta ne i bojme i bluze me mong zhapone, me jake "V" mrapa ene me 2 gisht jake perpara n`form "U-je" sa t`muloje ato qe ja ka qef ai turi, masnej them ti bojm ene ja dy spaleta ke supet sa per model qe t`duket icik si goce prej dere t`modhe (oficeresh lol)....

megjithese ti mon qesen lol , kot llap une...hec pra mo mos i pi t`gjitha ket jav len noi bezhdile per ket se na meti per turp , xhesh fare....

disku

UNI

sa te shkathet qe jeni mer amon..sguxo robi me shku tek mcdonalds se i mushni faqet...skeni faj ka ardh qershia....edhe si i thon sado e omel te jete torta po spati ate koqen e qershise ne maje si afrohet njeri...
ju pershens...(se lash nom u bona si pershendetje nga ekrani...)

marko

Primus registratum

Po pra me vata ta bojm qe mos i duket shume gjo poshte "U".
O Corno ai libri mos osh ai the black book of comunism, se ate e kom.
O MArso ca filmi je tu pa?

Qershie, qesen mo de jure e kom un, se de facto e ke vet po ho.
Po lene qesin ti, po foli icik ksaj se na vdiq, na e ka shkurtu jeten, ecim neper forum me syte perdhe.

abs

nuk e di...

ma paci borxh se m keni ba t mvarun...un qe jap jeten per pamvarsi :mad:

Thua se eshte e vogel po ku di une se sa eshte e vogla per ty 100 apo 1.000.000$
Gjithmon e pa kapshme je ti,lena pak qe te te kapim (per mendimet e kam llafin)

aaa jam e edukume n zvicer, ktu ma par tregohet se ca ban n shtrat se sa shifra e pareve... s kam ca me ba s mund te dal prej konzeptit t edukumit n disiplimit ktu, kshtuqe ky qe justifikimi i mos shurjes se korioziteti...
kurse at rreshtin tjeter s po e marr n konsiderat se, pertoj me nejt n rradh ( per sqarime e kisha fjalen eee) /pf/images/graemlins/laugh.gif

das hat dich nicht zu interessieren, du sau.
shif shembullin per shembull, masanej ti ballerin , sau sagt man den frauen und nicht den männern...apo deshte me i than schwein, e s ta majti /pf/images/graemlins/laugh.gif

shyqyr qe u zbukurove njeher se na bane me zemer me ate thyrjen e dhamit, jo mu jooo, po cunat

mars a e more vesht se cfare te ka than Lea, shif perktheje dikun se mduket se t doli piklishi n ball /pf/images/graemlins/wink.gif

unicorn njashtu fillohet muhabeti mbasi te thuash tre here scheisse... /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs- sa fleta lavderimi qe ke mrena n`dollap mi dreq ( shto ne ket timen t`sotme)

aaa me ato qe kam pas kam pas mbyll brimat e murit qe mos t hinte era deri sa niher erdhi nje shok i babs per vizite dhe tha: ne nje mbledhje me than sulxho mujazhi flet lavdrimit, u hodh hop e i thash shkonje e varnje n der t fermentimit ( se atje punonte ai) masanej tha, heren tjeter thirren, sulxho mujazhi 1000 lek, bjeri shpejt i thash ktu n xhep...( koha e monos kjo eee) sa kujtimet i kam ne at koh mar aman... /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershi mos hup nishtu si kafja 900 edhe ti ma...se na i jep pak `ngjyr` klubit ton me prezencen tane...

ajo bar-ishtja nga ka hup, m vjen mire se e kena nje psikologe n grup, jo pergja po vijne do figura n mend e noshta mi shpjegon ajo, prej teje qershi zhvillohen ato figurat ma tej ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt nje muuuaq njehere se ne oren 10.00 fillon silvesterparty ktu te un, basha qef edhe per ju

ps: ju cifti qershi marko marshalla sa t edukum e keni nikyt vajz, matilden pra...
icon6.gif

Guest

rrofsh absto kshu me kane kta mua /pf/images/graemlins/laugh.gif po ku esh ku esh ajo bar ishte se me kan ba per psikolog sot me kan ba /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

mars

Primus registratum

o abs u perpoqa per te mar vesh dicka por per fat te keq asnje gje nuk mora vesh,po pati mundesi thuhe pak me shkoqur.
Cfar bene mosha nuk mund ti maresh vesh fare keta te rinjte /pf/images/graemlins/frown.gif

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]mars, bist der softeste und harmoniesüchtigste mensch den ich kenne. dafür liebe ich dich. /pf/images/graemlins/smile.gif

po e more vesh dhe kete, merre si te vertete. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Marso, ta perkthe daja ty vetem ta dish se i kisha premtu qershies qe nuk fol mo gjermonisht!
Mars, ti je mo i bukri, mo i mencmi dhe ajo do te jepte dhe dy(2) dhembe te tjera per nje nate te nxehte e pasionante me ty ne plazhet e Greqise, prandaj dhe te dashuron per inat te Protos.