Per miqte e mi

LEA

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Thuj shyqyr qe nuk thyve thojin!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Me termend mi? /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
jo e se thonjte dje i bera ne nagelstudio. /pf/images/graemlins/smile.gif

seriozisht, jam rrezuar. kisha nje shok perpara dhe po me terhiqte nga shalli. mu moren kembet dhe rashe. dhembin ma hoqen se ishte bere cope por nuk vihet para se te vij ne shqiperi.bürokracia e versicherung_ve.
por shyqyr zotit qe seshte dhemb perpara. eshte andej nga cepi.

rutardo, e ke pre bileten ti lal?
pastaj,per ate takimin me kuqen ke skenderbeu, me ka njel hatri shume mu. :smash:

qershia

Primus registratum

hec per hajer meqe s`qeka dhom ka ato t`vitrines...
se mos do te numeroje dhomet nese ke 32 apo jo n`goje ty L_R-ja ,
cuni thjesht do shiqoj punen se kallini qe ka buk e man koken posht (cun pa llafe eshte dreqi ni kaqi(cere llafi doli kjo mer yahoo) si ka dal deri tash...

apo jo o L_R??

marko

Primus registratum

C[patte mi dreq, Shkove thyve dhomin.
se kshu do me vish ti mu ne Idaho, pa dhom sikur me e pas emrin Bona, ose Mira ose Bardha, ose Bali e?
Dreq qe i hyp e zdryp shkallet me byth.
Po nga shalli te terhoqi ai shoku e?
Un me sa di ti duhet ta terheqesh ate nga kollarja, jo ai ty.
Nejse te shkuara rrusho se me verte qe me vje keq qe qeke derrmu.

Po ju te tjeret si ja keni cu i here?
Amon se jena bo i tuf, kush o kjo barishtja pash zotin se s'po i jap dot kon un.
Ty qe dridhesh e te vjen te qash ta tregoj un per ate komentin per nusen(lol)
Marso ke ndonje keshille se kam dy aparate finaliste.
Njeri eshte Nikon N55
Tjetri eshte Minolta Maxxum QTsi
Po te dul koha shifi icik ne internet e me thuj ke do zgjidhshe ti se un s'po e daj dot menjen.
Ai Nikoni osh $268 kurse Minolta $229, po nuk osh problemi ke paret se mi kan dhon shoqnia per ditelindje po du qe te marr nje te mire se do me jete per nja 5-6 vjet te mira (si dhe per ti bere qefin matildes po e bej nji koment per dasmen do me duhet aparati i mire(lol)
BOfsh hajer!
Brigiii Halloo, wie gehts?
Abs si gjithmone kenaqesi te pershendetem me ju!
Corno, ta qaj hallin se dhe un sot i filloj finals.

Guest

gjesss o marso une pasive ee /pf/images/graemlins/laugh.gif po ti qe mban brenda teje njerez te pa deshiruar per mua /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjes brigi si je ti rrush ?
bar ishte prej nga je ti mo / me ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko ti mori mend dashnija e mos thuj ne boni muabete koti shif cik veten qe nele tu fol vec per grun /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Qershie, ai kallini qe mahet m'goje (here pas here) kur o bosh e ma koken posht.
Po ku je mi qe mi ke tha syt mi ke tha mi ke bo si Saharaja
O Balil ci bere lotet
i kam derdhure per shoket

Mir e bo qe i jep men ktyne gocave te vogla se e dun dhe ato ka i llaf me men, perndryshe do i bohen dhomet si shkoll note, ose si bedenat e kalas se Elbasonit.

qershia

Primus registratum

marko lene mo
mo na zin llafen mall me goje se kam gjet i mall t`mire kto dite , nja 2 moldave dhe 1 rumune
po s`po i shtroj dot n`parmende dreqkat...
kshu duken si pela te hazdisura po dun icik pune nxefjeje perpara...
di nai metode ti?

marko

Primus registratum

Kapistall, kalli, ose dru.
Po nuk me the moj, per ca e dun nxemjen ato, se me sa i njo un me te degjume kto moldavet nuk kan nevoj per nxemje, kan lind me nxemje te bome, sikur me pas qen nga Dragobia, mu ke shpella e Dragobise desha te thosha.

marko

Primus registratum

Amon se jena plak e na ka ik fiqiri.
Osh dhe i menyre tjeter, e perdorur nga rritesit e kuajve ne Mongoli.
Leji ato pelat e hazdisme pa "uje" dhe kur te bohen si ajo toka kur plas nga thatsira qe bohet si pllaka majolike ka ato te haleve, ato pelat do i gjemojn "ujtit" koma komes sikur me pas qen ra pri qilli.
Ose coja marsit ne Greqi ti fusi i dru te mire te harroj si e kon emrin, e masnej ti dashuroj ai, dhe ato te bohen me zon be per kok te marsit, se i qit ne fotografi ai(lol)

Guest

LEA NGUSHELLIME, SHYQYR GOCE QE KE SHPETU SAGLLAM SE S'PO I DIHET KURR SE CA T'BO SHALLI. nE DHOMI T'PRISH PARAQITJEN PO DO NE PAREN DREQI, DY T'KQIJA ME I DIT. SHYQYR QE SHPETOVE SE S'PO I PERBALLOJM DOT KA NJI KA NJI JO MO KA DY E KA DY. HI MATILDA. KA JE TI MI, SE UN PER VETE JAM PI ELBASONI, PO PER MOMENTIN PO NGROFEM ICIK NE DILL T'ANGLIS. E KAM THON NE HERES TJETER KUSH DO T'PREZANTOHET MA GJAT T'SHKRUJ PM, JO T'GJITHA GJANAT THUHEN N'PUBLIK /pf/images/graemlins/laugh.gif .
TE NA TRASHEGOHESH MARKOOO
PLOT ME KOLOPUCA MARKOOO
(DO MARTOJME MARKON
ME TRI PALE SAZE
NJERA QAJ MINUSHIN
DY TE TJERA VALSE)

RROFSH O MARKO QE NA THIRRE
E RROFSH O MARKO QE NA NGJIRE
RROFSH O MARKO QE NA FTOVE
E RROFSH O MARKO NA GEZOVE

PO T'PERSHENDES MARKO SE NUK MARR DOT PJESE NE DASMEN TENDE EDHE AQ NA KA VAJT MENDJA PER NJE DASEM, PO KTEJ ASNJI S'DO E S'DO T'MARTOHET QE TI VEMI N'DASEM. GJITHSESI U TRASHEGOFSH. :rockband:

qershia

Primus registratum

ku ka fuqi sot marsi per asilloj punesh
mre marko
nuk e nigjove ti qe cuni sot i osht fut
punes kok e kom, (me te trija komet lol)
sidomos te koma e mesit pati icik gjakderdhje se letra e zumparase qe perdorte marsi ne "raste emergjence" kishte qene ka ajo e trasha fare, ene masnej ka inati marsi per mos nel that fare se nuk thone kot qe :
"koma e bardhe per dite te zeze" i nerroi perdorim komes se mesit tuke e kthy ne versionin e plumces per te mat kendet dhe drejtesine e kodrave perqark po gjithmone pa e vene ne perdorim....

p.s mars myll syte ksaj here se gjynafet e mia do ti laj markoja...

marko

Primus registratum

MArso, taksirat e ke me mi pa icik ato dy aparatet qe te thosh se me bo ner.
O Qershie, e ka perdor si ata qe ndertojshin rruget, si u qeushin ata dreq se kom menu anglisht gjith diten, me duket se topograf, qe e veshin ate hunin e modh ne mes te rruges ene matshin a ku e di un ca boshin.

O Barishte ku tu kujtu ajo kong mer qafir, e kon pas qa ata parodistat e Vlones, kom qesh me lot kur e kom lexu.

Po ate e ma men
Mua mami ma dha burrin xhenerik
ma dha burrin xhenerik
posht makines si zhapik
jo mami nuk e dua xhenerik

marko

Primus registratum

O Barishte kishe i varg gabim.
Eshte:
Njera qan minushen
dy tango dhe valse

mars

Primus registratum

Lea me vjen keq motra dhe te them te drejten nje nga dobesite e mija jane dhembet dhe nuk do te me pelqente ti humbas.Te shkuara tani te zuri do shkosh ta rregullosh,cdo gje rregullohet,mos u bej merak /pf/images/graemlins/smile.gif
Cfare paskeni bere keshtu ju more.
Qershi megjithese me nje sy hapur jam,prap,i lexova padashje dhe mu hapen te dy syte.
Nje gje parasysh per te tilla pune jo nga mengjezi deri ne darke te ri ne pune por 24 ore,nuk e kam fajin une por mbase klima e Greqise akrepat e ores rine 12 te mua,nuk dhem jo asnjeher /pf/images/graemlins/smile.gif

Marko persa i perket Aparati per mua dmth po te isha une do merja Nikon,vetem ki parasysh nje dicka se rol te madh los objekivi i aparatit dmth se cfare mundesish ka,dmth sa kend te gjer ka,dhe sa zoom(dmth sa e afron objektin qe do nxjeresh)
nuk e di nese do kem mundesi te shkoj e te shikoj por do perpiqem.

Ju peshendes te terve

marko

Primus registratum

Per momentin te duja vijne me 35-80, me vone do i blej nanji lente me te mire po tashi per tashi te dyja vijne standart me 35-80.
Mua ai Nikoni me pelqen me shume, po i cik i ngatarrum me duket(lol)

tutu

Primus registratum

Degjo, kontrolloje nje here kete website...une nga keta kam blere timin (Canon Rebel 2000)...mbase gjen gje qe ta mbush syrin...

Aparate

abs

nuk e di...

Lea pak si e pa imagjinushme me terheq ai ty prej hallit ...shallit deshta me than /pf/images/graemlins/wink.gif

Marko ku je ti kingo, se te kann akuzu dhe per shkodran kto koht e fundit /pf/images/graemlins/smile.gif

Qershi cilet dru po flisni se na duhen do me ndez zjarrin … /pf/images/graemlins/laugh.gif

O bar_ishte c ke o goc qe bertet shyqyr qe u martu cuni…e ta flej mendjen….apo ke hall se kemi cuna pak n grup, shif pak mars_in qe po kerkon nuse…LR asht tuj dal n pencion ika inat nuset me demek , gjurmon vec gocat e reja…. /pf/images/graemlins/laugh.gif

O mars danke danke per ate t puthmen n faqe…marrsh nje nuse si ta don zemra ishalla… /pf/images/graemlins/smile.gif

Matilda, Uni, Briigi, Keti pershnetje t ngrofta per ju… /pf/images/graemlins/smile.gif

Qe thoni ju te dashur, e mbylla kapitullin e dhuratave ( n fakt kjo nuk eshte dhe aq e sigurt ) dhe mezi s po pres te shtunen se masanej deri me 3 janar do ta marri malli punen per mu…e mu hic per te…. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sonte tan naten do festojme nje Silvesterparty

Se besoj se kam harru gja pa ju kallzu
:rolleyes:

LEA

Primus registratum

gjes!

faleminderit qe e ndate dhimbjen me mua. jeni shume te mire te gjithe. ju rafshin dhe juve ato ishallah qe ta ndani dhimbjen tamam. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ooops, duhet me pas kujdes kur te zgerdhihem tashi, se nga cepi o dreqi por duket kur qesh.
po iki te dentisiti tani. rrofte siguracioni.

love you all

B

briiigi

Guest

hahahahah ... suxese yllo /pf/images/graemlins/smile.gif
ishalla po e rregullo, se gjo e keqe dhomi /pf/images/graemlins/smile.gif .
Marko, es geht mir gut, po te mos ishin kto dreq finals. Nejse, une sot kam te funit...dhe do mbijetoj, jua siguroj /pf/images/graemlins/smile.gif
Mars, dirta e syve te mi si fjete? si u zgjove ? Ftofet andej nga Gerqia?
Unico ...te thashe, per Math te ndihmoja une ... po merre vesh ti ...majmun dreqi.
Ads, thnx per pershendetjet ywi /pf/images/graemlins/smile.gif
te tjetret spo i marr te gjithe me rradhe, po ama ju puth te gjitheve /pf/images/graemlins/smile.gif
MWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!

mars

Primus registratum

Erdhaaaaaaaa
si jeni mire po kaloni?
Marko,i pashe ato qe me the,jane te gjitha marka te njojtura,une per vete do te vecoja nikon dhe canon,ate qe do te thosha eshte qe fillimisht te maresh nje aparat por jo me objektiv te madh mere ate qe eshte 28-80,me vone kur te mesosh mire perdorimin mund te blesh objektiva te tjere.(vetem shiko se mos e blen krej atomat.)

Lea na thuaj rezultatet nga vizitaqe bere te doktori,jemi ne pritje.

Abs si je me te ftohtin si po shkon,se per dhuratat e mora vesh qe i more,nga xhepi si je tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Briiigi faleminderit per interesimin,me zor u ngrita ne mengjes por u ngrita ama,se ngrihem qe ne pike te sabahut,5.30 /pf/images/graemlins/frown.gif ,je me te vertet shume e mire,sa per te ftohtin ne zonat pereth na ra debore dhe kete fund ave thone se do keqesohet moti por dhente perndia jame brenda.
Ti si po ja kalon andej,koha si po vete,nga ju?

Proto nga na ke humbur.

Besoj se do mblidhen dhe te tjeret tani.