Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Po kam thene une o marko se ti me nxjer nga balta gjithmon mua,sa per qershin mos u bej merak,e di ti se po u be fjale per mua,te ka falur,jo njehere por njemi here.

Lea ne asnje menyre te humbasesh dhembetjo dy po as nje cifel.Cdo gje dhurat,dhe sa per dijeni oreksi vjen duke ngrene,pse vetem dy? /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

marko njeqind here kam thene une qe se dua me marsin p-o asnje sme beson /pf/images/graemlins/laugh.gif

marso e shef mo ngaqe me do shume mua behen xheloze cupkat e tjera .....

sa e mire qe jam mor zot /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Abs cfare eshte piklishi[/qb]
asht si me than `paske lind me fat` ose ke lind me kmish, kajhere asht veshtire me i perkthy kto fjalt shkodrane...

Guest

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Abs cfare eshte piklishi[/qb]
asht si me than `paske lind me fat` ose ke lind me kmish, kajhere asht veshtire me i perkthy kto fjalt shkodrane...[/qb]
cudi se kur folim be msn dhe me lissusin un tkuptoj shum mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

cudi se kur folim be msn dhe me lissusin un tkuptoj shum mir /pf/images/graemlins/laugh.gif

merre heren tjeter marsin me vehte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Ehhh shoke, gjithe ajo lufte per te hyre ne mesin tuaj dhe vete e ta qelb interneti e te shkeputet pa teklif hic. Gjith diten qe i them hapu internet thote e ke gabim fjalen magjike, nejse ... i premtova nje seance falas dhe m'hapi dy gisht rruge sa per i fije leter. ? Ime jam ktu, ishalla nuk ma menderos. Eh moj Qershie ai rezil Harptari ma ka pjek peshkun n'buze, po prap se prap a cun i mire dreqi (s'e shaj dot se e kam fis qafirin). Kshu i ka ca ide me ven po pelivan se pelivan ngelet, ka ba kurs me pleshtat. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ta them me t'mir Harpo, se mos t'ngelet hatri se jenit :smash: :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

O Marko ajo kenga vazhdo kshu:

Mua mami ma dha burrin doooktorr
Doktorr, dooktorr
gjith diten me thik' ne dor
jo mami nuk e dua doktorrin
jo mami nuk e dua doktorrin

Mua mami ma dha burrin berber
mua mami ma dha burrin berber
berber, berber
kam frik se mos me ther
jo mami nuk e dua berberin

Mua mami ma dha burrin profesor
mua mami ma dha burrin profesor
profesor, profesor
gjith diten me laps ne dor
jo mami nuk e dua profesor

etj. etj. nejse mo

Kush ka halle mos ngurroje po ti zbrazi se une per kete pune jam ketu, veshin e kam vene ne dispozicjon te plote t'shoqnis. ti ckoqitim hallet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

LEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga marko:
[qb]
Fillimisht postuar nga LEA:
[qb]mars, bist der softeste und harmoniesüchtigste mensch den ich kenne. dafür liebe ich dich. /pf/images/graemlins/smile.gif

po e more vesh dhe kete, merre si te vertete. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Marso, ta perkthe daja ty vetem ta dish se i kisha premtu qershies qe nuk fol mo gjermonisht!
Mars, ti je mo i bukri, mo i mencmi dhe ajo do te jepte dhe dy(2) dhembe te tjera per nje nate te nxehte e pasionante me ty ne plazhet e Greqise, prandaj dhe te dashuron per inat te Protos.[/qb]
hahahahaha, cfare fantazie :smash:

mars

Primus registratum

Mirmengjesi
Po pse tallesh ti me djemt e botes,o Lea,une kisha filluar te thurja endra per ate nate vere(dhe dimri te jet nuk ka problem)dhe ti i gremis keshtu,nejse,cte bejme,kur je ne shoqeri do ti falesh,se nuk i duam shoket vetem me te mirat por dhe me te keqiat e tyre :smash:

Barishte ne privat me duket se do hapim ca seanca bashke per terapi,se po e shikoj une do me beje me goditje kjo.

Proto ti mos u merzit kur shikon shkrime te tilla mbylli syte,sic thote qershia.

Marko nuk besoj se bleve nga interneti? do te shaj pastaj.
Ta gezosh dhe me foto sa me te bukura,kush eshte fusha qe te pelqen me shume per fotografim?

Abs te faleminderit per sqarimin je shume e mire.
Do te doja me te vertet te kisha linduar ashtu sic thua.

Briigi na humbi

Unico ma mer mendja se po te shikonim ne keto momente do jesh zbardhur krej,nga ankthi i provimeve.

marko

Primus registratum

JO o vlla, nuk kena ec aq perpara ne, shkova ne dyqon e bleva, po aty ne internet po lexosha mbi to per te zgjedhur ke do merrja.
Ika te fle gjum se jom i merzit se humi Sacramento nga San Antonio, se un jom icik manjak mas basketbollit.

mars

Primus registratum

Gjeja me e mire qe kam bere marko kam hequr dore nga sportet pervec Forluma 1,per te tjerat nuk e ve shume ujin ne zjar.
O marko po nuk na sqarove per ate Gjermanishten me lart kaq shum e paske haruar sa po ja fut kot me se koti,pse na bene qe te vuajme kaq shume,nuk na mjaftojne te jetes por duhet te kemi dhe ketu ne virtualitet. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

marko

Primus registratum

Jo mer daje.
Ajo thoshte:mars, bist der softeste und harmoniesüchtigste mensch den ich kenne. dafür liebe ich dich

mars, ti je njeriu me i bute e paqedashes(Nuk me duket si fjala me e sakte shqip, po ende kam mungesa ne shqip) qe kam njohur, dhe pranda te dua!
Dmth qe je rob i bute, pranej te ka hyp ajo Proto kalapic, dhe natyrisht kur kto gocat e sotme e shofin ate gjo i pelqe se e dun dhe ato nji per ti hyp kalapic.(lol)

Kordelja

Valoris scriptorum

Thash ta fus njehre ketu edh te pershendes Qershien (vecanerisht), Mars, Unicorm, Lea, abstract, matilda e kushdo tjetr qofte miku juaj.

smile17.gif

Me shume love,
Kordelja

ElenaTrojes

Primus registratum

Unicorn, te uron Deni ty me rastin e mbarimit te shkolles...dhe kalofsh Krishtlindje dhe nje vit te ri sa me te gezuar...

LEA, edhe ty te uron Deni gezuar festat, dhe rruge te mbare ishallah, dhe mos u kurse ne QEF! I'll miss you /pf/images/graemlins/frown.gif
Nje big kiss nga une, dhe ju dua shume!

Miqte e tjere gjithashtu festa te mbara dhe mos abuzoni ne alkol /pf/images/graemlins/smile.gif

Ika une tani...

Harpetari

Primus registratum

Un spo them shum se kom me ik n'pune ime po ty mi Qershie ty te gjykoft Perenia po qysh mi ma paske thy zemren kshu ti mu mi?
Po une thash se ti e kishe ate gocen (Matilden)me mu mi.Po kur mora vesh qe e kishe me ate ball-cekicin qe nuk ja maj men emrin ime sikur me ra tavani ciper kokes apo nuk ash edhe ndertese 12 katshe kjo.
Ime po iki se m'vajti ora per pune.

mars

Primus registratum

Mirmengjes abs cte ka gjetur,nuk je ne qef sot?(po mare rolin e bar-ishtes psikolog)

Katia si po kalon,faleminderit per pershendetjen.

Ghithashtu pershendes dhe une Kordelen(ose sic i themi ne Fjongon )per peshendetjen qe na beri dhe i uroj qe te kaloj sa me mire keto dite.

O marko po miro ti dy kunguj ne nje sqetull nuk mbahen por sa per ate qe thua mund te mbahe qe te dyja njera kalipec dhe jetra kaliqaf /pf/images/graemlins/laugh.gif Deri ne 130 kile ngre e provuar kjo gje.
Dhe me keto perkethime qe me bene me shume po me ngateron :confused: njeher ka nate ,dhe ne perkethimin tjeter nuk ka.
Qe te di jo per gje,se ce te mar te vertet.
Lea sa per kukurecin,eshte nje e njojtura ime ne polihkni qe ka lokal,dhe me tha se tani ka vene kukurec dhe koka dhe kete te djele do shkoje,se dhe mua me ka vajtur mendja cte te them.

abs

nuk e di...

lal sa isha zgju nga gjumi...e hop nje sy ktu te miqt /pf/images/graemlins/smile.gif kam pas mram party pra, e sot ne oren 7 kam ra me fjete...ca kam pa nje enderr t bukur o zot bane realitet /pf/images/graemlins/laugh.gif
m doli gjumi tash...i pergjigjem tana pyetjeve me knaqsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

u na kenka shtu fisi, ciao ciao vajza mirseardhet , ma paska dal emni n drras t zeze...ciao ciao kordele te pershnes edhe ty gjithashtu...

e kur e tera te venitem
e kur te tretem ne largsi
ju do mbeteni yje te ndritur
qe do ju mbaj gjithmone ne syte ...( n syte e mendjes eee /pf/images/graemlins/tongue.gif )

nje tjeter kur te keni perpare
vec zemres time /pf/images/graemlins/wink.gif i besoni
sic i besuat dhe me pare
pa e ditur se cdo te thoshte ajo

xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif

-----------------

... kur e verteta te jete e lire, athere dhe liria eshte e vertete...