Per miqte e mi

mars

Primus registratum
Re: Per miqte e mi

Dmth qenke kenaqur abs bravo dhe lum si ty,mire do ishte te ishim dhe ne dhe,ti jepnim pak me shume ngjyre mbremjes.(i mban mend o marko se keshtu u thoshim ne ne ate kohe,dhe jo party)

Guest

mirmjesi /pf/images/graemlins/laugh.gif

kush me jep nje bacio tek faqja mua sot se e kam shuem te nevojshme /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

harpetari /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

falemderit te gjitheve per ca thate dhe ca nuk thate /pf/images/graemlins/wink.gif hehehhehe rendesi ka qe mi pelqyt buzet /pf/images/graemlins/smile.gif
jane te mijaaaaaat /pf/images/graemlins/tongue.gif
und bitte kein mehr deutsch hier /pf/images/graemlins/tongue.gif se nuk ju marrin vesh te gjithe.
O lea, Ywi, me behet qefi qe me ne fund cdo gje well me vembin.
Une si perfundim i hoqa qafe provimet, dhe jam shume happy tani. Sepse jam e sigurt qe kam dale shume mire.
MArs, /pf/images/graemlins/smile.gif shpresoj te jesh mire ... sic e shef ty nuk te harroj asnjehere /pf/images/graemlins/smile.gif
Unico , po ti ke akoma finals?
Marko e bleve aparatin apo akoma?
Abs /pf/images/graemlins/smile.gif ti me shkrin mua .
Qershiaaaaa e kuqe je akoma??
Matilda ... ca behet nga anet e tua?
kam harruar njeri? shpresoj jo... edhe nqse kam harruar mos ma vini re... ju kam xhan te gjitheve
MWAHHHHHH

mars

Primus registratum

Mirmengjes Proto nuk e di se cfare do jete tani aty te ty. /pf/images/graemlins/smile.gif (mengjes a drek)

briiigi mire qe u bere e gjalle,por kur vjene vjen me habere te mira,gezohem per ty qe ke dal mire.
Sigurisht me gezon dhe fakti qe nuk me haron /pf/images/graemlins/smile.gif

qershia

Primus registratum

tring zilja
tring zilja
zilja tringellon
tringgggggg

kordele - eshte nje nder i madh per ne
( ne = Nafijet + Sillot tane dmth "miqte e marsit" jo t`mijt lol se une ene armiq s`kam jo miq qe jo e jo) qe erdhe dhe ti tek Gjiri persik i yni.
(gjiri yne eshte brenda gjirit tend, mos kontrollo poshte bluzes lol se i "riu si veriu" ja kemi math me t`katra nderkohe ne lol)
Te pershendes!

harpo - harrove lal qe ti din me bo vetem cuna ??
(matilda = goc ene ka ato qe "c`i sheh syri i ben mendja"...)

Nuska - po na fol mi se ujin e komve ta piva i her..nuk di ca ka nel mo gjo pa t`bo une ty...
(Teta nuska doren permbi zemer ma vendos ngadale
ajo rreh si zog do te thote ca fjale...fol mi dreq sikur e ke me pare ...)

briigi - e kuqe e kuqe bi_le burbuqe...

mars - kariko baterite mo shpesh se kaq t`puthme sa i ke dhon ti ktyne gocave une s`i kam pa as n`onderr ...

marko - Ngushellime per Kingsat, mgjse une isha me Purs-at...

Proto - moj Lenka Cuko (me ke shkri me kete lol) Adilin ku ma ke lene se sikur me je bere nje dore njeri keto kohet e fundit lol

Lea - ti ke humb nga syte kembet, kushedi me ca po merresh ne ket moment...

Abs - je valute fare, me sa te ka vajt kursi i kembimit keto kohe?

Corni - me harrove fare tu harrofshin te ligat...

mars

Primus registratum

Qershi,per te puthur baterin e kam plot,do duroj dhe per nja tre dite,psataj ato ditet andej me te vertet do ma shkarkoje baterin,por shyqyr qe e kame bateri qe karikohet,dhe shpejt biles. /pf/images/graemlins/laugh.gif

qershia

Primus registratum

hahahaaaaaaaaaaaaaa

sa me dhimbset markoja mas 3 ditesh lol
ti e paske gjet venin me i shkarku energjite...
po imzot qe neli tuj puth receptorat e telefonave dhe munitorat e pc-ve...

p.s ne lufte ka dhe te vrare...

disku

UNI

bej autokritike...
pershendes qerrrrrshin.........
amon o chery se na moren mend finals...po o brigo kom edhe kete te fundit qe mos e paca........
o marso si te ka lala ty??????
marko ojes....hahahahahahha...tim duncan..po e shifja neshjen mrome me pjese se po shifja ..nj nets vs lakers..ja qupi kidd atyne te la.....
pershendes katin edhe i uroj gjithe te mirat e botes...
leas rruge te mbare ne tiron......
matildes po i jap nje kiss meqe kishte nevoje...
te tjereve i jap nga nji te qerasme....lol

mars

Primus registratum

Looooooool (cme bere per te qeshur)me te vertet nuk me kishte shkuar ne mend nje gje e tille per markon,me te vertet per te ardhur keq /pf/images/graemlins/laugh.gif nejse perkohesisht ma mer mendja.

mars

Primus registratum

CKEMI UNIKO me cpo shikoj po i mbaron per kete sezon dhe provimet,hajde suksese.
une mire por keto dite me program te ngarkuar,dhe megjithate ne kry te detyres(forumit)jam.

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon se ke ky grupi juj shkrihem fare une, /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Te gjitheve qe me pershendetet dhe me nderuat ju falenderoj.

Nje muahhhhhh per te gjithe dhe shihemi se shpejti. :thumbsup:

qershia

Primus registratum

kordele
ti sikur me qene ke tullat refraktare ktu lol

nejse e di qe deshe me thon qe jemi si llokum (suxhuk) t`gjithe e t`shkrihemi n`goj...

Kordelja

Valoris scriptorum

Amon mi goc ca na permen kshu :eek: , na shkoi goja long, apo s,jena edhe me dieta "speciale", le qe une vdes edhe per llokume (me arra ose me stika pishe) edhe per suxhuk /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ..........

marko

Primus registratum

Fillimisht postuar nga qershia:
[qb]hahahaaaaaaaaaaaaaa

sa me dhimbset markoja mas 3 ditesh lol
ti e paske gjet venin me i shkarku energjite...
po imzot qe neli tuj puth receptorat e telefonave dhe munitorat e pc-ve...

p.s ne lufte ka dhe te vrare...[/qb]
Ik mi vrafsh veten tate se kom qesh me lot.
Ndoshta ngaqe u bom si puna e atij:
Oj bubrrec, oj bubrrec
ti gjith diten rri tuj ec

Me ke kenoq.
HO pra mos u zhduk kaq gjat se s'ka lezet.

mars

Primus registratum

Jam kunder llokumeve se te ngjiten ne dhemb,dhe keshtu fillon procesi i krimbimit /pf/images/graemlins/laugh.gif
per te vetmen embelsire qe nuk mund te ndaloj jane trigona panoramatos.

O Kordele mund te me sqarosh per nje hollesi por qe eshte domethenese,Ajo fjala te pershendetja qe na bere (vecanerisht) ishte ne mes meje dhe qershis per ke ishte se po me ha krimbi nga brenda deri sa ta mesoj.shpresoj qe pergjigja te jepet tani dhe jo mbas gjumit.

marko

Primus registratum

O Qershie, tulla fefraktare, tulla silikate apo parafabrikate?
Amon se llokumet mi ka harru truni fare, aq koh u bo pa honger.Sidomos kur i lejshe ne kuti ene i harroshe ene ato u bojshin si gur ne ty te vite inot, plus qe asigjo su hudhte athere se si thoshte komandanti dhe therrimet e bukes u bojshin kokodashe, i hashim ashu te forta na thyshin dhomet.
Ah ca jete poshter dhe e bukur qe ka qen.
Rrishim gjith diten tu bo poca me uje e me MILVA.
Po morrat kush i ma men, kur ta qethshin koken qeroz ene ta lyshin me vajguri ne se nuk njifshe njeri qe te vete DDT ne kaptine. DDT eshte e ndalume ne amerike si helm, ne na e veshin ne koke se na cate morri.
I tuf morracak.
Kom nigju qe ne SHkoder nuk ka pas morra(LOL)

qershia

Primus registratum

o mars
amon re mo mboj ksoj provokimesh ne lidhje me gjuhen shqipe
ti e di qe presja kur vihet mrapa i gjoje "ka hik vapa me gushtin"
me demek ate vecanerisht e griva une lol...

Marko lol nji perqafim te sinqerte per ty
(jam icik si e prekshme ne ket seconde..)

qershia

Primus registratum

O marko qershies i tregon morrat ti qe per 8 -vjet rrjesht ka pastru morrat ne therrizat e dynjase ( flururonte morri per qef kur i thone")
anej ka une kur kishim noi rast "prush" pervec vajgurit kronin e lidhshim me fije, pra i dhon po i dhom jo derisa ta bonim mu si klon ene te necte morri aty , kur shtriqja fijen une lol komedi t`shifje..tel me gjema hesapi...
ene qe nga 8-vjecarja m`lindi pasioni i vetem i jetes time per te shtyp rriqnat e qenit ke shpia, ato qe i dilshin ke syni ishin mo te shnoshat ene shnrisnin ma shum...me pinca lol ia terhiqja fap- masnej merrja nallanen ene kertup ikte gjaku per qef gjith presion...
kohe te arta po lene mo na hap barkun...

mars

Primus registratum

O qershi une e pashe ate presjen po ti u nxitove pak,nuk i dihet se ajo presja nuk do te thote gje se mund te hiqet,kuptohet i vura ne dyshim qe goca te thoje ishte dhe per ty.po ti me vrap se mos hmbasesh vecanerishten

Marko per ato qe thua perpak lash nje dhemb me llokumet e xhaxhit ne ate kohe.shkoje per ti ndare llokumet duke i goditur te tavolina dhe ne vend te thyeshin ato thyej tavolina.

abs

nuk e di...

Kom nigju qe ne SHkoder nuk ka pas morra(LOL)

prite zot morra n shkoder, ato i kan pas zhduk thojne qysh ne kohen e nallanave /pf/images/graemlins/laugh.gif

mbas asaj kohe thojn se ka pas vetem tanksa /pf/images/graemlins/laugh.gif

absin e keni dejshem deri me 27