Re: Per ke po mendoni tani?????? per dike qe po punon diku andej nga periferia...
E epiphany Primus registratum 1 Jun 2005 #1,581 Re: Per ke po mendoni tani?????? per dike qe po punon diku andej nga periferia...
S spartan00 Forumium praecox 1 Jun 2005 #1,582 Re: Per ke po mendoni tani?????? Po mendoj per veten qe te gjej nje pune nga periferia /pf/images/graemlins/blush.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? Po mendoj per veten qe te gjej nje pune nga periferia /pf/images/graemlins/blush.gif
E epiphany Primus registratum 3 Jun 2005 #1,584 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per nje pjese timen
S S6T6N6 Forumium maestatis 3 Jun 2005 #1,585 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per nene terezen (airoportin) qe te marr avionin dhe te iki diku se u lodha knej /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per nene terezen (airoportin) qe te marr avionin dhe te iki diku se u lodha knej /pf/images/graemlins/frown.gif
T terepervetezotipertegjith Primus registratum 4 Jun 2005 #1,586 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj nipin tim qe me ka ardh ne shqiperi zot me ka shtuar jeten :goofy:
Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj nipin tim qe me ka ardh ne shqiperi zot me ka shtuar jeten :goofy:
E epiphany Primus registratum 5 Jun 2005 #1,587 Re: Per ke po mendoni tani?????? per disa trendafila te kuq qe me dhuruan dje...
L leonora Primus registratum 7 Jun 2005 #1,588 Re: Per ke po mendoni tani?????? per xhonin dhe FloBon qe kam hume fara nga kjo dyrnja /pf/images/graemlins/frown.gif
Re: Per ke po mendoni tani?????? per xhonin dhe FloBon qe kam hume fara nga kjo dyrnja /pf/images/graemlins/frown.gif
E epiphany Primus registratum 7 Jun 2005 #1,589 Re: Per ke po mendoni tani?????? per ate qe mbreme mbrojta nga shiu...
W William Wallas Forumium maestatis 8 Jun 2005 #1,590 Re: Per ke po mendoni tani?????? Veten time ... gjysmen tjeter !!!
W William Wallas Forumium maestatis 9 Jun 2005 #1,592 Re: Per ke po mendoni tani?????? Po mendoj per dike qe ka ditelindjen ne qershor ... po mi sfugge data e sakte !!!
Re: Per ke po mendoni tani?????? Po mendoj per dike qe ka ditelindjen ne qershor ... po mi sfugge data e sakte !!!
E epiphany Primus registratum 9 Jun 2005 #1,594 Re: Per ke po mendoni tani?????? pe nje kenge: a mezza notte sai che io ti cerchero, ovunque tu sarai sei mia... :rockband:
Re: Per ke po mendoni tani?????? pe nje kenge: a mezza notte sai che io ti cerchero, ovunque tu sarai sei mia... :rockband:
E edliranoja Primus registratum 9 Jun 2005 #1,595 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per ....
S S6T6N6 Forumium maestatis 9 Jun 2005 #1,596 Re: Per ke po mendoni tani?????? ...per ate me te cilen du me fol dhe sflas dot!
E epiphany Primus registratum 10 Jun 2005 #1,597 Re: Per ke po mendoni tani?????? per vendimin me te tmerrshem qe kam mare ndonjehere!!!
L LUANESHA Primus registratum 10 Jun 2005 #1,598 Re: Per ke po mendoni tani?????? Per amoren time :kiss:
S S6T6N6 Forumium maestatis 11 Jun 2005 #1,599 Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per dike qe e dua me te vertete, dhe qe me do me te vertete!
Re: Per ke po mendoni tani?????? po mendoj per dike qe e dua me te vertete, dhe qe me do me te vertete!
E EB Primus registratum 11 Jun 2005 #1,600 Re: Per ke po mendoni tani?????? ...per ca rob ne Shqiperi me te cilet kam kohe pa fol. Cuditerisht, ngjajne nga pamja e jashtme.
Re: Per ke po mendoni tani?????? ...per ca rob ne Shqiperi me te cilet kam kohe pa fol. Cuditerisht, ngjajne nga pamja e jashtme.