Per ke po mendoni tani??????

spartan00

Forumium praecox
Re: Per ke po mendoni tani??????

Po mendoj per veten qe te gjej nje pune nga periferia /pf/images/graemlins/blush.gif
 

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Per ke po mendoni tani??????

po mendoj per nene terezen (airoportin) qe te marr avionin dhe te iki diku se u lodha knej /pf/images/graemlins/frown.gif
 

leonora

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

per xhonin dhe FloBon qe kam hume fara nga kjo dyrnja /pf/images/graemlins/frown.gif
 

epiphany

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

pe nje kenge: a mezza notte sai che io ti cerchero, ovunque tu sarai sei mia... :rockband:
 

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Per ke po mendoni tani??????

po mendoj per dike qe e dua me te vertete, dhe qe me do me te vertete!
 

EB

Primus registratum
Re: Per ke po mendoni tani??????

...per ca rob ne Shqiperi me te cilet kam kohe pa fol. Cuditerisht, ngjajne nga pamja e jashtme.
 
Top