PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

sweet eda

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

yhyyy kane pals darkat e drekat ketej, une ngela neper dyqane sot, edhe koha ishte tamam per shopping,e dini mo juve kur eshte kohe e keqe, ku eshte vendi i persosur per ta kaluar diten, ne shopping spree., hote i bleva ato bluzat se po me dilte fruthi, po mos t'i kisha ble, aty e kam pas mendjen gjithe diten sot, biles i thashe nje colleges time, dhe me ate shkova. njera eshte cute light orange color, tjetra blu.
ndersa sa per BR o i blej ato jeans, o plas, se i kam thene te gjithave per ato jeans, me pelqyen shume. aq me teper qe do shkoj ne FL dhe me duhet t'i blej rrobat i cik nga i cik.

I love new york

Primus registratum

Hajde Najso qeke happy sot
une per vete kshu jam kur blej gjera, jam 99% qejf i madhe dhe 1% guilt qe banka boshtaiset :lol:
Une ne fakt jam tu pa per ndonje minifund dimeror ne fakt dhe me eshte tek me ble nje golf portokkali bright apo nuk shkon me kete fundin si lekure lope qe kam vesh sot :devil:

LD me jep ndonje ide se cfare te pelqen te hash :idea: /pf/images/graemlins/tongue.gif

sweet eda

Primus registratum

mu me ka hip ne koke o blej nje pale cizme qe i kam pa ke aldo, ka kaq kohe, you know beige- suede. ngela hyr e dil nga aldo perdite, me njofin ato shitesit aty tashi, po jane shtrenjt dreqet, e ke parasysh aldon ti, ta heq trunit 100 %

I love new york

Primus registratum

I know e kam nje ALdo ktu ngjit ke puna dhe hyj here pas here, po Aldo yeah i ka te shtrenjta, ato duhet te jene te pakten $170 dollare or sth like that.
gjeji nje foto dhe veri ketu

sweet eda

Primus registratum

Ja mi pak a shume si keto jane por shume me te bukura:

0332873_002.jpg

imagjinoji vete mo, dhe jane ne ate price qe the ti. keto me nje fund beige, brown, te kuq, gjithmone suede edhe fundi e kam fjalen, e di si shkojne?!!

I love new york

Primus registratum

kam pershtypjen se e kam idene, duhet t'i kem pare kalimthi kur zbres nga treni.
Mua edhe "Zara" me pelqen. Ka rroba shume nice edhe elegante chic edhe sportive.
po me shume kur blej ke Zara eshte per the first choice, dmth elegant/chic

sweet eda

Primus registratum

ketu max zara e ka dyqanin mu perballe me giorgio armanin, edhe une perhere kam hyre po s'kam blere gje me thene te drejten, por ke armani, s'kam hy asnjehere, dhe zara eshte perhere plot me njerez, nderkohe qe armani eshte pothuajse bosh, edhe te mendosh qe cmimet jane pak a shume njelloj. cudi, te rrofte emri noiher.

I love new york

Primus registratum

well not really lal, cmimet nuk jane njesoj se Zara nuk i ka extremisht te shtrenjta psh. tashi ka edhe gjera te shtrenjta, ato qe jane material i mire, lesh psh jane relativisht te shtrenjta/
psh fundet jane nga 39 -89 me i shtrenjti
po ashtu dhe pantallonat.
Ndersa Armani i ka te shtrenjta fare, por ka mundesi qe aty ti te kesh Armani Xchange qe ka gjera sportive dhe eshte relativisht me i lire sesa regular Armani.
psh une ke armani xchange kam ble nja dy gjera ndersa tek butika e Armanit sikurisht nuk hyn dot nga cmimet

sweet eda

Primus registratum

jo mi armani xchange i ka bluzet nga 30 $, aty kam ble una, edhe kam bo dhurata biles, por ke armani, mi qe pupupup, te dhemb koka po te hysh. une per vete shkoj ene ke jacob's, nice staff.... u kam harru me i thone La douce qe kam pa dyqanin per te cilin punon ajo, edhe i thashe ate dite qe e kisha pa po s'isha e sigurte se ku, edhe hyra, po s'bleva gje.

I love new york

Primus registratum

nice
Moj mos e ngatarro Zara ti me maz Azara se nuk eshte the same people. Jane dy different designers.
max azara eshte BCBG ndersa ZAra eshte tjeter, eshte spanjolle se pashe e mesazhe me pare qe thoje Max zara /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

ore,si nuk foli njeri per PRADA ktu mer?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

jo po tani te flasim per Valentino e Gianfranco Ferre e Dolce & Gabana me shoke neve ktu qe te na ngrihen qimet e kokes perpjete :tipsy: :smash:
Na lej rehat se punojme overtime me ble naj gjo ke Daffy's , shyqyr qe e kemi apo jo La Douce :devil:

Shote kam pa dje me i vitrine nje pale patallona te bardha dhe xhup te bardhe me cizme te bardha dhe me je kujtu ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

:wub: :wub: mo mthuj se me bluze te bardhe jom vesh tashti /pf/images/graemlins/laugh.gif ne tutat i kom kombinu me bluzen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

papapapa ca koecidence, si me te pa ne kamera /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:
po ti s'ke shkolle sot a si :idea:

hot

Hotgirl

kam ardh ri ka shkolla..pse gjith diten ne shkoll do rri e..ee..msov dje ene per sot..se kam training itash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Njelet duke shpenzu njelet, lum si ata qe sdo ju morin per gra!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Ke ra mren keq apo ke fut nanji mren keq? Ishalla osht kjo e fundit se thon qe po i re qylit i bi omel.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

me shume kjo e funit
po s'jam ashu goce une, jam e pergjegjshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

kur vjen puna ke rrobat s'jemi hic te pergjegjshme ne femrat. ka raste s'na ze gjumi pse s'bleme dot nje gje qe na pelqeu, ose per dicka qe nuk e gjetem ne numrin tone.
po LR si je ti me shpenzimet, apo mcifesh mas llafeve edhe e mban vrapin n'pazar /pf/images/graemlins/laugh.gif