PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

ladouce2005

Primus registratum
Re: PER ATA QE DINE VETEM TE SHPENZOJNE

hoto, n'shqiperi i dune firmato mi goc, kane tangerllik. une i blej tek nje dyqan ketu qe ka firma me ulje cmimesh, se perndryshe i varin turinjte andej :smash: e te rrofte pastaj.

hot

Hotgirl

e mi ti,tongerlliksat e mdhenj anej..na spo blejm per vedi firmato /pf/images/graemlins/blush.gif e jo mo tju cojm atyne /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

oggi bleva nje bluze yll bote...qe me keputi pak nga gjendia financiare ..po do e kap perseri ne date 5 se marr rogen .. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

me dat 5 del the matrix revolutions :wub: :wub:
do e shof se sben!!! :wub:

jack daniels

Primus registratum

H&M eshte dyqan shume i levertishem dhe i blen teshat e mira nese di ti zgjedhesh,une blej shpesh andej,dhe i blej me lire sec jane se kom nji shoqe qe punon aty hihi /pf/images/graemlins/laugh.gif ...Por me favoritet jane ''jc'' dhe ''Carlings''!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Gabimi me i madh eshte ti dergosh tesha ne shqiperi se nuk ta dijne as per faleminderit e kam provuar vete!...ca jane kto kto lloj teshash, ke sa te duash kendej ja bejne,kurse ne tjeret lodhemi kendej me fitu ato para qe tja blejme nje teshe per qefe,shkon aty bluza 50-60euro ,jo skeka e mire ja bejne!...me mire kur shkon ne shqiperi mos me cu hic tesha ,ndonje kujtim te vogel nga shteti ku banon do ishte gjeja me e mire.

hot

Hotgirl

H&M ka rrobe koti,ne pik /pf/images/graemlins/laugh.gif (.)
Carlings ka rrobe tbukra :wub: sidomos ato jeanset :goofy:

bebivogel

Forumium maestatis

akoma qenka zakoni i cuarjes se rrobave? ... uhmm ... do ishte mire ndonje parfum a ndonje gje tjeter ... por lecka? ( do thoshte gjyshja ime) s'ja vlen hic ... nuk besoj se ju mungojne rrobat

hot

Hotgirl

hahahah..coji nga nje cekullate se aq duan ato /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshu se kush ka pas thon :confused: babi mduket /pf/images/graemlins/laugh.gif
kurse gjishen e kan muderrne..!! kur te hecesh ne rruge koken lart e te leshosh xixa me thot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

Ok hyra sot tek BR, kishte sale sa te duash, s'bleva, se mu kujtua qe duhet te paguaj cell, pastaj hyra ke Guess, edhe aty kishte gjera shume te bleshme, sa kapa nje bluze, thashe mos, me duhet te paguaj dritat sot, dreq thashe me vete, dhe dola, hyra tek Express, mrekulli, te hik truri, kapa nja dy bluze, dhe nje fund, papapa thashe mos te me duhej te paguaja, gasin, do i kisha blere se s'ben keto, dhe dola perseri.
sot genjeva veten, me faktin, se kam per te bere pagesa, neser falenderoj zotin qe jam ne pune, por jam shume koshiente, qe gjate lunch break, te gjitha keto qe lashe sot, do i blej neser. damn shopping, style, and bills.. well e dini vete ju si eshte jeta,dhe ne femrat duhet patjeter e theksoj patjeter te vishemi , besoj se ju meshkuj na kuptoni apo jo?!!!
eh c'flas une meshkujt jane me keq se ne!!!
nejse neser do vij t'ju them se c'kam blere.

sweet eda

Primus registratum

La Douce kam kohe pa e pare, na hoqi trunin me ket temen, sa here te blejme, duhet me ardh ene me e raportu ktu, puuuu c'na ka bo!!!

I love new york

Primus registratum

ja fola une ne telefon tani me te, mire eshte po nuk i punonte interneti ne pune /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

goca he mi, erdha /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa qef eshte kur te tjeret pyesin per ty :wub:
mire jam una, top.
ket week end qe thoni ju, isha ne kerkim per nje krevat dopio. me ne fund e gjetem te dielen, dhe na e sollen mbreme /pf/images/graemlins/laugh.gif
na duhen shkalle me hyp ne krevat se eshte shume i larte, po eshte shume i rehatshem dreqi, s'desha as me shku n'pune sot :wub: , po mu desh :cry:
nice BR eshte great store, po eshte pak too seroius per mua. kti ku punoj une, jane rrobat me fun dhe me ngjyra me te larmishme. anyway, une jam a jean girl :shrug:
helen po ti s'ke blere gje? s'ma merr mendja? :devil:
trego ketu shpejt :smash:

hot

Hotgirl

najso,he mi i bleve ato bluzet e shkreta? :devil:

I love new york

Primus registratum

Douce mo me ngacmo ne piken e dobet se :smash: :kiss:
nuk kam dal hic se helbete nga shkolla me vrap ne pune. Neser kam pushim nga shkolla po rrezik do vi te shkruaj nje paper ne laborator.
une s'kam ble gje po sot gjeta ne nje valixhe 2 funde qe i kisha harru fare dhe m'u duken si te reja.
nje eshte si tip pellushi i holle bardh e zi me lekuren e lopes dhe tjetri me lekure tigri :devil:
Leje Leje se jam bo shekshi fare :lol:
Ika tashi ene flasim me vone
erdhi krevati dje me ne fund, kushedi si e keni inaguru :cool: :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: vallaj ja kemi qit bojen, qe te "tre" /pf/images/graemlins/laugh.gif
helen jane ne mode ato si pellush qimeshkurter imitim lope ose tigri. ne po bejme ca per dyqanet tona, plus qe ka dhe canta to match with, soooo cooool! :thumbsup:

I love new york

Primus registratum

I paske lujt fene me i llaf
Good for you Girl
So he, si do e leme per te shtunen ne darke, do vini qe te filloj te mendoj une per gatimet se ti ke shije dhe per dy veta tani :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
I erdha verdalle tani kur dol anga puna nje golfi te kuq flake se po shikoja per ca golfe me ngjyra po me ishte tekur per nje portokalli bright dhe e lashe, nuk e mora :shrug:
Neser si pushim qe jam me kerkuan te vi ne pune te zevendesoj nje qe eshte out keshtu qe no shopping again :rolleyes:
so I'll be here all day qy me mjes e deri ne darke, double shift

ladouce2005

Primus registratum

u la la, hajt mo, se duhen paret per thanks giving /pf/images/graemlins/laugh.gif
deri tani ok jemi per te shtunen.
mos e vrit shume mendjen ca do gatush se do vime per gallate e muhabet me teper, jo per t'henger :kiss: ika una :kiss: